Rakuten lanceert officieel een cryptocurrency exchange

Japanse cryptocurrency exchange Rakuten Wallet is, een jaar na de overname van Everybody’s Bitcoin, begonnen met handelen. Dit volgens een persbericht dat op maandag 19 augustus op Cointelegraph geplaatst werd.

Rakuten Wallet zei in een persbericht dat de handel in Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Bitcoin Cash (BCH) is gestart. De ontwikkelaars zijn tevens van plan om in de toekomst een app voor iOS en Android uit te brengen.

“Klanten die al een bankrekening bij Rakuten Bank hebben, kunnen eenvoudig een Rakuten Wallet-account openen door de het online aanvraagformulier in te vullen,” voegde het persbericht toe.

Rakuten heeft Everybody’s Bitcoin in augustus 2018 voor een bedrag van $2,4 miljoen overgenomen. De bestuursleden van de onderneming hadden de lancering eerder dit jaar al aangekondigd, maar de vooruitgang van het project liep wat vertraging op.

De exchange sluit zich aan bij een snelgroeiend ecosysteem op de Japanse markt. Meerdere concurrenten strijden om een ​​aandeel van de handel in cryptocurrency in het eigen land.

Eerder vandaag plaatsten wij een nieuwe Bitcoin analyse van CryptoMichaël. Ben je ook benieuwd wat de volgende stappen van Bitcoin zijn? Klik dan hier!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!