Twitter blijft geloven in altcoins

Volgens een onderzoek dat door Nik Patel, schrijver van An Altcoin Trader’s Handbook, uitgevoerd is, denkt 54% van de respondenten dat Ethereum (ETH) de $1000,- weer gaat bereiken. Dit volgens een artikel dat op maandag 12 augustus op Cointelegraph geplaatst werd.

Ethereum is staat al jaren op nummer 2 als het gaat om marktkapitalisatie, echter heeft de munt veel marktaandeel ingeleverd ten opzichte van Bitcoin. In januari 2018 bereikte de munt zijn hoogste punt van $1423,- op Bitfinex.

Bron: TradingView

De munt heeft echter sindsdien een fikse daling gezien en op het moment van schrijven wordt de munt voor $212,- verhandelt.

Zoals gezegd geloven de meeste mensen in een comeback van de altcoins, echter zijn sommige een stuk sceptischer. Sommigen geloven namelijk dat altcoins nooit meer een stijging zullen meemaken, zoals in 2017.

Volgens het onderzoek van Patel delen de meeste crypto-fans die mening echter niet. Van de meer dan 5.000 respondenten dacht slechts 34% dat Ethereum nooit meer boven de $1000,- zou komen.

Ethereum staat echter niet stil. Eerder postte wij al dat de ontwikkelaars blijven doorgaan met belangrijke protocolveranderingen als onderdeel van het Ethereum 2.0-project.

Ben je nieuwsgierig naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!