Mike Novogratz: web 3.0 zal de wereld veranderen, geen Bitcoin

Wereldwijd grootste cryptocurrency, Bitcoin (BTC), zal de wereld niet veranderen. Het is gewoon een opslag van waarde, zei Galaxy Digital CEO Michael Novogratz op de Ethereal Summit van ConsenSys op 11 mei. Dit meldde cointelegraph.com. Bitcoin bull Novogratz maakte zijn opmerkingen tijdens een toespraak getiteld ‘The Herd Is Still Coming!’ Tijdens het evenement. Beginnend met Bitcoin, “het kwam als eerst op de markt,” Novogratz beweerde dat de munt” zich echt vestigt als een opslag van waarde”, erop wijzend dat het “soort van klaar” is in termen van het vervullen van zijn gebruik als een opslag van waarde. Novogratz vergelijkt de activa ook met goud, met het argument dat beide waarde hebben als een sociale constructie.
Omdat Bitcoin een opslag van waarde vertegenwoordigt of als een ‘digitaal goud’ fungeert,’zal het niet de wereld veranderen’, beweerde Novogratz. Hij verklaarde verder dat het in plaats daarvan Web 3.0 is dat de potentie heeft om de wereld te veranderen. Volgens Novogratz, voorziet web 3.0 een revolutie in de manier waarop netwerken functioneren en gegevens worden behandeld omdat het een gedecentraliseerd platform is om informatie te verwerken.
De investeerder merkte op dat publieke ecosystemen zoals Ethereum en heel veel concurrenten strijden voor deze ruimte.
Onlangs maakte Novogratz opnieuw een Bitcoin voorspelling en beweerde dat de grootste cryptocurrency binnen de komende 18 maanden zal teruggaan naar de oude recordhoogtes van $20.000.
Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!