Bitcoin volgens Mike Novogratz $20k in 2021

Bitcoin fanaat en oprichter van de cryptocurrency bank Galaxy Digital zegt dat de opwaartse trend van de cryptocurrency nog maar net is ingezet en veel meer in petto heeft. Dit meldde CNN op op 9 mei. Tijdens een gesprek met CNN op de SALT-conferentie in Las Vegas, zei Novogratz dat na het bereiken van het $6.000 niveau, het volgende richtpunt $10.000 zal zijn.
“$6.000 is waarschijnlijk een stalpunt. De volgende is $10.000. Zou ik blij zijn als we het jaar op $10.000 eindigden? Ja, dat ben ik dan zeker.”

Bitcoin prijs haalt recordhoogtes in 2021

Novogratz ziet ook een mogelijkheid dat bitcoin binnen twee jaar de oude recordhoogtes bereikt:
“In grote lijnen zouden we binnen de komende 18 maanden terug moeten gaan naar de oude hoogtepunten [$20.000].”
De CEO van Galaxy Digital waarschuwde echter dat altcoins het deze keer zwaarder zullen hebben. Willen de altcoins opwaarts meegaan, dan zullen ze hun kwaliteiten moeten bewijzen, vertelde hij:
“De andere cryptocurrencies, Ethereum en Ripple… ze moeten hun use case bewijzen… dat betekent mensen naar hun community brengen, meer ontwikkelaars en programmeurs binnenhalen en iets waard zijn.”

Bitcoin voor het eerst op zijn hoogst in 2019

Dit is de eerste keer dit jaar dat Bitcoin de prijs van $6000 heeft overschreden. De cryptocurrency heeft vorig jaar voor het laatst het niveau van $6.000 bereikt in november, voordat het in december was gedaald tot net boven de $3.000. Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!