Binance lanceert hun DEX eerder dan verwacht

Binance, ’s werelds grootste crypto-exchange, heeft zijn gedecentraliseerde handelsplatform (DEX) eerder dan gepland gelanceerd. Dit volgens een persbericht dat op dinsdag 23 april werd gedeeld op Cointelegraph.

Vorige week heeft de exchange pas hun eigen blockchain gelanceerd en ze komen nu al met het nieuws dat hun DEX binnen afzienbare tijd live gaat. Gebruikers kunnen nog niet traden, echter kunnen zij wel een wallet aanmaken op het platform.

Gebruikers hebben tevens toegang tot tools zoals de Binance Chain Explorer, openbare data nodes en API’s.

Gedecentraliseerde exchanges zijn de toekomst

Binance CEO Changpeng Zhao, beter bekend in de branche als ‘CZ’, heeft de crypto-gemeenschap opgeroepen om actief deel te nemen aan de ontwikkeling van nieuwe tokens op de Binance Chain. Verder geeft hij aan dat de exchange hoopt nauw samen te werken met projecten en ontwikkelteams om het ecosysteem uit te bouwen, hij zei:

“Wij geloven dat gedecentraliseerde exchanges nieuwe hoop en nieuwe mogelijkheden bieden, zoals een vertrouwenloos en transparant financieel systeem […] Zonder centrale bewaardiensten voor fondsen […] We hopen dat dit een nieuw niveau van vrijheid voor onze gemeenschap oplevert.”

De eigen token, BNB, is nu gemigreerd van het voormalige Ethereum-netwerk naar de Binance Chain, en zal worden gebruikt als de native token om netwerktransacties mogelijk te maken.

Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ?

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!