Gate.io haalt $64 miljoen op voor lancering van nieuwe cryptocurrency exchange

Crypto-exchange Gate.io heeft in een week tijd voor zijn nieuwe cryptocurrency exchange $64 miljoen opgehaald. Het zal nog minstens zes maanden duren voordat het handelsplatform gelanceerd gaat worden.

Gate.io beweerde dat het de afgelopen week zwaar overingeschreven was met orders van in totaal $2,99 miljard voor de zogenaamde Gate Points.

Iedere Gate Point geeft een holder verder recht op 2.5 Gate Tokens (GT), de oorspronkelijke cryptocurrency van de nieuwe exchange, Gatechain. Gate.io zegt dat het verwacht dat het netwerk in het vierde kwartaal live gaat.

Volgens een blogpost die werd gepubliceerd op 1 april, begon de eerste fase van de Gate Points verkoop op 8 april en duurde het een week. Omdat de Gates fees worden betaald in Tether (USDT), de aan de US-dollar gekoppelde stablecoin, is een Gate Point 1 USD waard aan vergoeding. De Gate Points waren te koop met Bitcoin, Tether, Ether, EOS of de tokens van concurrerende exchanges Binance (BNB) of Huobi (HT).

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!