SIRIN Labs gaat MyEtherWallet integreren

Het Zwitserse bedrijf, SIRIN Labs, gaat MyEtherWallet (MEW) integreren in zijn blockchain smartphone, genaamd FINNEY. Dit volgens een bericht dat op donderdag 21 maart op social media werd bevestigd. Het bedrijf zal MEW-gebruikers faciliteren om via de website van de laatstgenoemde de FINNEY smartphone aan te kopen. Daarnaast zal MEW fungeren als de go-to wallet-interface voor de FINNEY gebruikers. Deze zet is tot stand gekomen als gevolg van de behoefte om adoptie te stimuleren en het proces, van toegang tot en omgaan met cryptocurrencies, eenvoudiger te maken. MEW CEO en oprichter, Kosala Hemachandra, zei het volgende tegen Finextra:
“We zijn altijd op zoek naar veiligere integraties van Ethereum (ETH) om onze gebruikers zich veilig te laten voelen tijdens het navigeren door de cryptowateren, en we geloven dat het hebben van een wallet voor smartphones immens waardevol is voor gebruikers.” “Hierdoor wordt het niet alleen eenvoudig om crypto-transacties te verzenden en te ontvangen, maar wordt crypto ook toegankelijker voor een groot aantal gebruikers.”
De CEO van SIRIN Labs, Zvika Landau, zei het volgende:
“We zien deze integratie als een grote stap naar een groter marktaandeel voor beide bedrijven, omdat de twee producten elkaar aanvullen.”
De afgelopen weken heeft de Zuid-Koreaanse elektronicagigant, Samsung, veel aandacht gekregen nadat bleek dat het een cryptocurrency-wallet aan zou gaan bieden op zijn nieuwste Galaxy S10-smartphone. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!