SIRIN Labs lanceert zijn eerste op een blockchain gebaseerde smartphone

SIRIN Labs, de blockchain gerichte elektronica leverancier lanceert vandaag zijn eerste op blockchain gebaseerde smartphone. Dit meldde de in VS gevestigde tech magazine Computerworld. In december 2017 heeft SIRIN Labs een succesvolle Initial Coin Offering (ICO) gehad waarbij $157 miljoen is opgehaald voor een telefoon met blockchain voeding. Deze zomer maakte de in Zwitserland gevestigde onderneming bekend dat het in november een blockchain compatibele smartphone FINNEY zal gaan uitbrengen. De telefoon biedt een cold-storage crypto-portemonnee, beveiligde gecodeerde communicatie en het toestel is te koop voor $ 1.000. FINNEY zal ook een Token Conversion Service (TCS) bieden die naar verluidt de behoefte aan externe exchanges onnodig maakt door het converteren van ondersteunde tokens en munten. In juli meldde Cointelegraph dat de telefoon zal worden geproduceerd en ontwikkeld in de in Taiwan gevestigde Foxconn Technology-groep, een belangrijke fabrikant van producten van Apple, Cisco, Huawei, Google en Amazon. SIRIN’s CEO heeft uitgesproken dat de gloednieuwe blockchain-aangedreven smartphone erop gericht is het gebruik van cryptocurrencies en peer-to-peer-netwerken te vergemakkelijken, om het meer vertrouwd te maken via Android OS. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram 

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!