Bitcoin koers

Nasdaq gaat twee nieuwe Bitcoin en Ethereum indices lanceren

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Nasdaq gaat op de 25ste van deze maand twee nieuwe indices lanceren, genaamd de Bitcoin Liquid Index (BLX) en de Ethereum Liquid Index (ELX). Dit volgens een publicatie op de website.

BLX en ELX zijn het product van de Amerikaans Brave New Coin en de indices bieden realtime prijsupdates met intervallen van dertig seconden voor klanten die gebruikmaken van de Global Index Data Service (GIDS) van Nasdaq.

Nasdaq legt het als volgt uit:

“BLX en ELX zijn ontworpen om een ​​real-time referentieprijs te bieden voor respectievelijk de prijs van 1 Bitcoin (BTC) en 1 Ethereum (ETH), genoteerd in USD.”

“Beide indices worden berekend met behulp van een methodologie die onafhankelijk is gecontroleerd is aan de hand van de belangrijkste IOSCO-principes.”

In het afgelopen jaar is Nasdaq steeds meer bezig met crypto/blockchain. In 2018 gaf het bedrijf al aan dat het wellicht Bitcoin Futures ging lanceren.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN