XRP koers

CoinGate voegt Ripple’s XRP toe

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Cryptocurrency betalingsverwerker CoinGate heeft XRP van Ripple toegevoegd aan de betalingsopties voor verkopers. Dit meldde CoinGate op 1 februari.

Volgens de blogpost van de onderneming kunnen XRP bezitters het nu als betaalmiddel gebruiken bij meer dan 4.500 online winkels. CoinGate gaf aan dat, door het aanbieden van wat het definieert als de eerste native XRP-betalingsverwerkingsservice, het hoopt “de gebruiksvriendelijkheid ervan aanzienlijk te vergroten”.

Klanten die op dit moment CoinGate gebruiken, hebben de mogelijkheid om direct in euro, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), XRP en nog 50+ andere altcoins te betalen.

In juli 2018 lanceerde CoinGate een pilot voor 100 verkopers om transacties te testen via één van CoinGate’s Bitcoin Lightning Network diensten.

Kort geleden werd het nieuws dat de Japanse financiële gigant SBI Holdings de implementatie van technologieën door Ripple en blockchain-consortium R3 heeft gepland uitgebracht. Dit wordt een belangrijk onderdeel van de strategie om een wereldwijde standaard voor financiële operaties mogelijk te maken, zoals internationale betalingen en handelsfinanciering

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN