CoinGate voegt Ripple’s XRP toe

Cryptocurrency betalingsverwerker CoinGate heeft XRP van Ripple toegevoegd aan de betalingsopties voor verkopers. Dit meldde CoinGate op 1 februari. Volgens de blogpost van de onderneming kunnen XRP bezitters het nu als betaalmiddel gebruiken bij meer dan 4.500 online winkels. CoinGate gaf aan dat, door het aanbieden van wat het definieert als de eerste native XRP-betalingsverwerkingsservice, het hoopt “de gebruiksvriendelijkheid ervan aanzienlijk te vergroten”. Klanten die op dit moment CoinGate gebruiken, hebben de mogelijkheid om direct in euro, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), XRP en nog 50+ andere altcoins te betalen. In juli 2018 lanceerde CoinGate een pilot voor 100 verkopers om transacties te testen via één van CoinGate’s Bitcoin Lightning Network diensten. Kort geleden werd het nieuws dat de Japanse financiële gigant SBI Holdings de implementatie van technologieën door Ripple en blockchain-consortium R3 heeft gepland uitgebracht. Dit wordt een belangrijk onderdeel van de strategie om een wereldwijde standaard voor financiële operaties mogelijk te maken, zoals internationale betalingen en handelsfinanciering Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!