Binance breidt uit naar Europese markten en lanceert Binance Jersey

Binance heeft vandaag, woensdag 16 januari, de lancering van Binance Jersey (Binance.je) aangekondigd, waarmee veilige en betrouwbare ‘fiat-to-cryptocurrency’ handel van de euro (EUR) en Britse pond (GBP) met Bitcoin en Ethereum in Europa en het Verenigd Koninkrijk wordt gerealiseerd.

Waarom deze stap?

In juni 2018 startte Binance een samenwerking met ‘Digital Jersey’ om samen te werken aan initiatieven ter ondersteuning van het groeiende blockchain-ecosysteem op Jersey. Binance Jersey maakt ook deel uit van een gezamenlijke poging ter bevordering van groei, zoals het ontwikkelen van lokale bankrelaties en lokaal talent. De nieuwe exchange, Binance.je, werd op Jersey gelanceerd na een aantal andere crypto-ondernemingen op het eiland, waaronder ’s werelds eerste gereguleerde Bitcoin-fonds in 2014. De exchange is gunstig gepositioneerd om de Europese economie in het geheel ten goede te komen. De CFO van Binance, Wei Zhou, zei het volgende:
“Door het uitbreiden van de cryptocurrency markten met fiat-valuta’s in de Europese regio doen er zich nieuwe economische kansen voor voor Europeanen. Tegelijkertijd zorgt het voor vrijheid in het geval van een mogelijk Brexit scenario, waar de pond en de euro ook risico lopen,” aldus “Via Binance Jersey willen we het crypto-fiat-kanaal voor Europa en het Verenigd Koninkrijk helpen overbruggen als onderdeel van onze wereldwijde uitbreiding ter ondersteuning van een bredere cryptocurrency invoering.”
Binance is van mening dat Jersey een belangrijke drijvende kracht zal blijken te zijn met betrekking tot het toenemende gebruik van cryptocurrency op de Europese markt. Zhou ging verder met:
“Jersey hanteert een bestaand juridisch en regelgevend kader voor cryptocurrency waar Binance Jersey gemakkelijk in past.” “Jersey is een onbetwiste pionier op het gebied van blockchain ontwikkeling, ondersteund door een zeer sterke infrastructuur en pool van talent. Binance Jersey hoopt het concurrentievoordeel van Jersey op het gebied van bankieren te vergroten ten opzichte van andere jurisdicties die concurreren om cryptocurrency gerelateerde ondernemingen, binnen de cryptocurrency-regelgeving van het eiland.”

Over Binance

Binance is een blockchain-ecosysteem dat bestaat uit Exchange, Labs, Launchpad, Info, Academy, Research, Trust Wallet en Charity. Binance Exchange is dé toonaangevende, internationale cryptocurrency-exchange met gebruikers uit meer dan 190 landen en regio’s. Met de capaciteit om meer dan 1,4 miljoen orders per seconde te verwerken, is Binance Exchange de grootste crypto-exchange op basis van handelsvolume en is het tevens één van de snelste exchanges ter wereld. Het platform richt zich op veiligheid, robuustheid en uitvoeringssnelheid – en trekt zowel liefhebbers van crypto als professionele traders aan. Ga voor meer informatie naar: https://www.binance.com Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken! Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ? Binance

Over Binance Jersey

Binance Jersey biedt veilige en betrouwbare handelsmogelijkheden van de euro (EUR) en Britse pond (GBP) met Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), naast digitale vermogensbeheerdiensten, aan gebruikers van over de hele wereld. ‘Trading pairs’ voor de nieuwe exchange zijn BTC/GBP, ETH/GBP, BTC/EUR en ETH/EUR. Binance zal gebruikers onmiddellijk in staat stellen om te handelen, na het voltooien van het proces van accountverificatie (KYC) van www.binance.je. Gebruikers kunnen meer lezen over het handelen op de GBP en EUR Fiat Exchange van Binance via: https://support.binance.je/hc/en-us/categories/360001213232-FAQ Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!