Crypto exchange OKEx gaat 50+ handelsparen verwijderen

De bekende cryptocurrency exchange OKEx zal meer dan 50 handelsparen verwijderen vanwege zwakke resultaten. Dit meldde een bericht dat op de site van het handelsplatform werd gepubliceerd. Volgens het bericht zal dit gebeuren op 31 oktober 2018 CET om 06.00. De crypto exchange attendeerde gebruikers erop dat ze hun orders van de betreffende paren moeten cancelen. OKEx heeft ook laten weten dat alleen de aangegeven handelsparen worden verwijderd, maar niet de tokens zelf. Hoofd operations bij OKEx, Andy Cheung, noemde dit besluit “housekeeping” in een tweet op 27 oktober en zegt over OKEx en andere exchanges: “Als leiders zijn we verantwoordelijk voor het promoten van een robuust ecosysteem. We moeten nu actie ondernemen tegen de slechter presterende tokens”. Eergisteren in een tweet kondigde hij de verwijdering aan en zei daarbij als volgt:
“Gelist worden is niet alles. Constant blijven zorgen voor goede prestaties is de sleutel tot succes.”
OKEx maakte eerder deze maand de listings van vier stablecoins bekend: TrueUSD (TUSD), Gemini Dollar (GUSD) USD Coin (USDC) en Paxos Standard Token (PAX). De exchange is opgericht in 2014 en heeft meer dan 20 miljoen klanten in meer dan 100 landen. De crypto exchange valt onder de bitcoin gigant OKCoin, dat in mei zijn futures-handel stopzette en leden naar zijn nieuwe OKEX-exchange verhuisde. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram 

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!