Binance Oeganda opent fiat-to-crypto exchange

Binance, de grootste crypto-exchange van de wereld, heeft vandaag zijn fiat-to-crypto-exchange gelanceerd in Oeganda. Dit volgens een officiële aankondiging op woensdag 24 oktober. De verklaring verteld ons dat de lancering van de crypto-fiat-exchange in het Afrikaanse land een onderdeel is van de intentie van het bedrijf om bij te dragen aan de ontwikkeling van blockchain in het land, evenals toekomstige plannen om de technologie op het Afrikaanse continent uit te breiden. Binance Oeganda heeft live trading officieel gelanceerd. Gebruikers kunnen Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) kopen met Oegandese shillings (UGX). De exchange had vorige week al aangekondigd dat Binance Oeganda deze week zou openen. Binance geeft zelf aan dat het een eerste stap is richting uitbreiding van crypto-exchange markten voor een ecosysteem inclusief fiat-valuta’s. De klanten van de Oegandese exchange zullen tot 24 november gebruik kunnen maken van de exchange tegen zero-fees. Na die periode zullen de gebruikers een fee moeten betalen van 0,1%. Binance heeft ook recent een donatie van $500.000 voor Oeganda aangekondigd via de Blockchain Charity Foundation van Binance. Begin deze maand kondigde het handelsplatform al aan dat het de listingfees ging doneren aan het goede doel. In een eerder bericht van CryptoBenelux is de opening van de fiat-to-crypto exchange in Singapore al besproken. Heb je nog geen account bij Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken! Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!