Over twee dagen opent Binance een crypto-naar-fiat exchange in Singapore

Binance zet zijn missie voort om uit te breiden door crypto-exchanges over de hele wereld te openen. De exchange heeft zijn plannen in gang gezet om locaties te openen in de landen Oeganda, Malta, Liechtenstein en Singapore. In het geval van Singapore is Binance van plan om op 18 september een fiat-naar-crypto-exchange te openen (nog 2 dagen). Binance CEO, Changpeng Zhao, kondigde dit aan via Twitter. Changpeng Zhao heeft ook getweet over de recente ontwikkelingen van de exchange op Malta. Hij tweette:
“Dit is ongeveer de meest legitieme token licentie-ondersteuning die je kunt krijgen, dankzij de vooruitstrevende leiders van Malta!”
De Binance ICO trad op 1 juli 2017 in werking en kende een succesvolle crowdfunding die heeft geresulteerd in het platform die we vandaag de dag hebben. Op het moment van schrijven, staat de exchange op de eerste plek op coinmarketcap.com. Op dit moment is het dagelijkse handelsvolume $ 804 miljoen, echter in de bull-markt van eind 2017 tot begin 2018 was dit nog 2 miljard. De handelsactie op de beurs heeft ertoe geleid dat de kwartaalcijfers beter zijn dan de Deutsche Bank als het gaat om winst. In het eerste kwartaal van 2018 verdiende Binance $200 miljoen vergeleken met de $146 miljoen aan winst voor Deutsche Bank. Daarnaast kwam Binance in die periode slechts $9 miljoen tekort om op gelijke hoogte te komen met de Nasdaq ($209 miljoen). Met voortdurende expansie zal de exchange in de toekomst zelfs nog meer handelsfirma’s op Wall Street overtreffen. Een andere factor die moet worden overwogen, naarmate de exchange wereldwijd uitbreidt, is de toekomst van Binance Coin (BNB). Met de bovenstaande informatie kunnen we concluderen dat BNB een cryptocurrency is om in de gaten te houden.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!