Bitcoin zal crypto markt bij volgende bull run x10 laten stijgen

De COI van een van de grootste investeringsbedrijven in de cryptocurrency markt gaf aan dat hij verwacht dat de volgende bitcoin bull run de huidige marktwaarde x1000 procent zal laten stijgen. Pantera Capital, Joey Krug, deed deze prognose gedurende een gesprek met Bloomberg en voorspelde dat de volgende bloei de cryptocurrency marketcap kan verhogen tot meer dan $2 biljoen.
“Als je naar de volgende bull run kijkt, geloof ik dat de crypto markt vanaf hier x10 kan gaan”.
Hij voegde toe dat in de voorgaande marktcyclus het nieuws dat grote spelers in de financiële markt de cryptocurrency markt betraden, een stroom van speculatieve investeringen zou hebben aangewakkerd. Krug gaf aan dat hij gelooft dat de industrie momenteel aan het wachten is op concrete adoptie voor de volgende bull run. Bitcoin BTC/USD | Coinbase Om dit te laten gebeuren, zo vervolgde hij, zullen cryptocurrency netwerken een grotere schaalbaarheid moeten halen, omdat de hedendaagse situatie van ontwikkeling van cryptocurrency blockchain vergelijkbaar is aan het internet voor de tijd van het inbellen. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram 

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!