Indicator voor Solana geeft komende stijging aan

De CVD-indicator van Solana (SOL) toont een koopoverschot van $29 miljoen, wat aangeeft dat de prijs waarschijnlijk zal stijgen naarmate de markt zich herstelt. Het is echter cruciaal om deze maatstaf correct te interpreteren. SOL’s CVD, die netto aankopen en verkopen volgt, was afgelopen week positief en stond op $29 miljoen.

Als deze positieve trend aanhoudt, kan dit wijzen op een groeiende vraag naar de asset en een mogelijke bullish trendomkeer. De Cumulative Volume Delta (CVD) helpt handelaren te begrijpen hoeveel kopers er zijn vergeleken met verkopers op de markt.

Een positieve CVD duidt op meer koopdruk dan verkoopdruk. De gegevens tonen aan dat de koopactiviteit van Solana op exchanges zoals Binance, Coinbase en Kraken aanzienlijk toenam na het VanEck spot ETH ETF-rapport.

De huidige prijs van Solana is ongeveer $143. De asset heeft een terugval gekend na weerstand bij de 50 EMA op $155. Ondanks deze fluctuaties blijft Solana boven de 200 EMA, wat kan duiden op een aanhoudende bullish trend.

Voor een sterkere bullish trend moet Solana door de psychologische grens van $150 breken. Het bereiken van dit niveau kan meer momentum genereren en nieuwe investeerders aantrekken. Een belangrijk ondersteuningsniveau ligt op $131, bij de 200 EMA. Solana moet dit niveau vasthouden om verdere verliezen te voorkomen en het positieve sentiment te behouden.

De positieve CVD van $29 miljoen is een sterke aanwijzing voor een opwaartse trend en kan de basis vormen voor een bull-markt. Het is verstandig om te letten op aanhoudende positieve netto aankopen, aangezien dit momenteel essentieel is voor de asset.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!