Analist voorspelt significante stijging voor Polkadot

Ondanks de aanzienlijke stijgingen van verschillende Layer 1-blockchains, zoals Solana (SOL) en Avalanche (AVAX), is er dit jaar één altcoin achtergebleven. We hebben het natuurlijk over Polkadot (DOT). Nu heeft een bekende Nederlandse cryptocurrency-analist echter de supporters van Polkadot hoop gegeven door een bullish scenario te schetsen.

Van de Poppe is bullish op Polkadot

Michael van de Poppe deelde vandaag een bericht op X en gaf hoop aan DOT-investeerders. Hij benadrukte wat er de komende dagen met DOT zou kunnen gebeuren en is van mening dat dit project, gezien de talrijke projecten in het Polkadot-ecosysteem met het RWA-verhaal, de komende jaren aanzienlijke vooruitgang zal boeken. Hij gaf tevens aan dat DOT momenteel een kritiek steun- en accumulatiegebied bereikt heeft. Hij deelde de volgende grafiek:

Polkadot koers naar $17?

Als je naar de grafiek kijkt, is het eerste dat opvalt een opening die wordt aangegeven door rode kleuren. Dit gebied vertegenwoordigt een plaats die onmiddellijk kan worden bereikt als de Polkadot koers $9,25 doorbreekt. In dit geval is dit de prijszone van ongeveer $17.

Als DOT een prijskaartje van $17 bereikt, betekent dit een stijging van ongeveer 180% ten opzichte van de huidige prijs. Het bereiken van dat niveau zal aanzienlijke winsten voor beleggers betekenen. Aan de andere kant moet worden opgemerkt dat DOT nog ver verwijderd is van zijn piek van $55.

Ander Polkadot nieuws

We hebben ook een week vol nieuwe ontwikkelingen gehad omtrent Polkadot. In deze context kondigde het project aan dat het een fonds van $20 miljoen had toegewezen aan ontwikkelaars in DeFi-ecosystemen. Bovendien zou Polkadot 2.0 een mooie toekomst hebben, omdat het is ontworpen om de schaalbaarheid, flexibiliteit en efficiëntie van het Polkadot-netwerk te vergroten.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!