Coinbase herstelt ondersteuning voor XRP in New York

In een belangrijke ontwikkeling voor de cryptocurrencygemeenschap heeft Coinbase aangekondigd dat XRP (XRP) nu beschikbaar is voor handel voor inwoners van New York op coinbase.com en via de Coinbase iOS- en Android-apps. Deze aankondiging markeert een belangrijke mijlpaal voor zowel Coinbase als XRP-enthousiastelingen, wat wijst op een opleving in de handelsbereikbaarheid van een van de prominente digitale activa op de markt. Als gevolg van het nieuws sprong de XRP-prijs met meer dan 3% omhoog binnen een uur en bereikte een 24-uurshoogte van $0,5392.

Een triomf voor Coinbase en XRP

Tegen de achtergrond van de regulatoire onzekerheid rond de digitale activa-industrie in de Verenigde Staten, onderstreept de beslissing van Coinbase om XRP-handel in New York opnieuw te introduceren het engagement van het bedrijf om complexe regelgevende landschappen te navigeren. Deze stap komt na jaren van onduidelijke regelgeving en regelgevende acties, vooral opvallend in het geval van Ripple, het bedrijf achter XRP.

Ripple is verwikkeld in een langdurig juridisch gevecht met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), wat vragen oproept over de regelgevende status van XRP en de impact ervan op de bredere cryptocurrency markt. Echter, de beslissing van Coinbase om XRP-handel in New York opnieuw te introduceren vertegenwoordigt een belangrijke stap voorwaarts, door gebruikers vernieuwde toegang te bieden tot een populair digitaal activum te midden van aanhoudende regelgevende uitdagingen.

Juridisch conflict nadert conclusie

Nu Coinbase de XRP-handel in New York heropent, neemt de anticipatie toe voor een resolutie van het juridische conflict van Ripple met de SEC. Met beide partijen die de afronding van de laatste indieningen naderen, wachten investeerders en marktobservanten gretig op een vonnis dat verstrekkende implicaties kan hebben voor de toekomst van XRP.

De oplossing van het juridische geschil wordt verwacht duidelijkheid te verschaffen over de regelgevende status van XRP en zou potentieel een significante waardestijging kunnen katalyseren. Terwijl belanghebbenden wachten op de definitieve uitkomst, dient de herintroductie van XRP-handel op Coinbase in New York als een getuigenis van de veerkracht van de cryptocurrency markt en haar vermogen om zich aan te passen aan evoluerende regelgevende landschappen.

De prijs van XRP is vandaag $0,5352 met een handelsvolume van 24 uur van $1,439,575,221.18. Dit vertegenwoordigt een prijsstijging van 0,59% in de laatste 24 uur en een prijsstijging van 3,64% in de afgelopen 7 dagen. Met een circulerende voorraad van 55 miljard XRP, wordt XRP gewaardeerd op een marktkapitalisatie van $29,279,423,909.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!