Toonaangevende SHIB-handelaar verkoopt $2,8 miljoen SHIB, voegt Bitcoin (BTC) en DTX Exchange (DTX) toe voor winst in bull run

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In recent nieuws maakte een prominente Shiba Inu (SHIB)-handelaar furore door voor 2,8 miljoen dollar aan SHIB te verkopen. Deze stap heeft de nieuwsgierigheid gewekt naar de visie van de belegger op de markt en toekomstige trends. Uit de on-chain-statistieken blijkt dat een deel van de fondsen is toegewezen aan Bitcoin (BTC) en DTX Exchange (DTX). Laten we meer te weten komen over deze ontwikkeling.

SHIB-verkoper kijken naar groener gras

Hoewel de naam van de SHIB-verkoper nog onbekend is, werpt de verkoop licht op een toenemende neiging tot winstneming onder bepaalde SHIB-investeerders. SHIB heeft historisch gezien enorme winsten gemaakt, maar de prijsontwikkeling is de laatste tijd middelmatig. SHIB handelt nu op $0,000025 vanaf 26 april 2024, een aanzienlijke daling ten opzichte van het hoogste punt ooit van $0,000088 in oktober 2021. Dit zou de keuze van de verkoper kunnen verklaren om geld te herverdelen op zoek naar mogelijk hogere winsten elders.

Is dit het einde van het SHIB-leger?

Deze enkele verkoop duidt niet noodzakelijkerwijs op een massale uittocht uit SHIB. Er zijn echter zorgen over de levensvatbaarheid op de langere termijn. Het succes van mememunten hangt vaak af van trends op sociale media en gemeenschapshype. Bij gebrek aan een consistente hype kan het voor de prijs van SHIB moeilijk zijn om zijn eerdere hoogtepunten te bereiken.

Wedden op Bitcoin (BTC) – Een veilige haven of verouderde technologie?

Volgens geruchten werd een groot deel van de SHIB-verkopen gebruikt om Bitcoin (BTC) te kopen. Deze actie impliceert dat de handelaar mogelijk veiligheid probeert te vinden in een meer gevestigde activaklasse. Met een trackrecord en een huidige prijs van $64.354 (vanaf 26 april 2024) wordt Bitcoin vaak gezien als een digitale waardeopslag.

BTC-prijsvoorspelling

De grotere cryptocurrency-gemeenschap is ongetwijfeld optimistisch over een aanstaande bull run, vooral sinds Bitcoin vorige week halveerde. Te midden van de wereldwijde onzekerheid rond cryptocurrencies en de geregistreerde positieve cijfers, geloven veel analisten dat BTC bij gelijke omstandigheden wel $100.000 kan bereiken.

De huidige vorm van de BTC-grafiek is een consolidatiefase. De bulls doen er goed aan om de steunzone rond de $63k-zone vast te houden, terwijl de bears hard werken om de weerstand rond de $66k-zone vast te houden. De markt verwacht een uitbraak aan beide kanten om te zien welke kant het op zal gaan. Voorlopig is het thema van de markt dus ‘voorzichtig’.

DTX Exchange: Een nieuwe attractie in de DEX-arena

Het resterende deel van de SHIB-verkoop werd naar verluidt gebruikt om een belang te verwerven in de lopende voorverkoop van DTX voor $0,02. DTX is een gedecentraliseerd hybride cryptohandelsplatform van de volgende generatie. Het is in zo’n korte periode uitgegroeid tot een favoriet bij beleggers dankzij de gebruiksvriendelijke interface, unieke functies die meer dan 120.000 verhandelbare financiële instrumenten bieden in cryptocurrencies, buitenlandse valuta, aandelen en grondstoffen, en een ongeëvenaarde hefboomoptie van 1000x.

DTX – Kapitaliseren op de DEX-boom?

De DEX-markt groeit indrukwekkend snel en DTX is goed gepositioneerd om van deze trend te profiteren. Er is een groeiende vraag naar alternatieven voor gecentraliseerde uitwisselingen.

DTX boekt enorme vooruitgang met zijn fase 1-voorverkoop voor $0,02. Meer dan 90% van het totale DTX-token dat voor deze voorverkoopfase is toegewezen, is door investeerders opgepikt, waardoor in korte tijd meer dan $356.000 is opgehaald. Dit alles gebeurt na een particuliere zaaironde die in 11 uur tijd 1,8 miljoen dollar opbracht.

Voor meer informatie over DTX Exchange kunt u de voorverkoopwebsite van DTX bezoeken of lid worden van de Telegram-community van DTX.

Conclusie

Een SHIB-handelaar verkocht $2,8 miljoen aan SHIB en versluisde geld naar Bitcoin (BTC) en DTX Exchange (DTX). De recente prijsdaling van SHIB leidde tot winstnemingen. Bitcoin wordt gezien als een toevluchtsoord te midden van marktonzekerheid, met optimistische voorspellingen voor een bullish run. DTX Exchange trekt de aandacht op de DEX-markt met unieke kenmerken en succesvolle voorverkoopvoortgang.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!