Solana-memecoins geïdentificeerd als enorme oplichterij: Experts lichten 5 betrouwbare projecten uit voor de volgende bullmarkt

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het cryptolandschap heeft onlangs een schokkende onthulling meegemaakt toen verschillende op Solana gebaseerde meme-tokens als frauduleus werden ontmaskerd. Ze hebben geld ingezameld via controversiële voorverkoop, maar velen van hen zijn sindsdien in waarde gedaald, waarbij één project er schijnbaar helemaal niet in slaagde een token te lanceren. Deze incidenten dienen als een krachtige waarschuwing voor investeerders om voorzichtig te zijn en projecten grondig te evalueren alvorens te investeren. Om u te helpen door dit risicovolle terrein te navigeren, presenteert dit artikel vijf gerenommeerde projecten die klaar zijn om uit te blinken in de komende marktgolf, en die zowel potentieel als geloofwaardigheid bieden. Ontdek deze aanbevelingen om weloverwogen beslissingen te nemen tijdens uw crypto-reis.

BlastUP gaat viraal en haalt in een paar weken tijd 4,7 miljoen dollar op

BlastUP, het belangrijkste lanceerplatform op Blast, heeft onlangs furore gemaakt in de cryptowereld met zijn verbluffende debuut, waarmee in slechts een paar weken tijd $4,7 miljoen werd opgehaald. Veel slimme investeerders haasten zich om BlastUP-tokens te kopen voordat hun waarde omhoog schiet.

Houders van BlastUP-tokens kunnen profiteren van een aantal privileges, waaronder deelname aan een Airdrop, exclusieve loyaliteitsbeloningen voor deelname aan IDO’s en de mogelijkheid om rente te verdienen door middel van staking.

BlastUP onderscheidt zich van de massa in de cryptowereld. Gesteund door Blast, de zesde grootste blockchain van TVL, biedt het echte bruikbaarheid als startpunt voor DApp-ondernemingen. Met het motto Groei sneller, verdien meer, zet BlastUP zich in om het succes van blockchain-startups te vergroten. Degenen die zich bij BlastUP aansluiten, worden nu onderdeel van een project dat klaar staat om het volgende grote ding in deze bull run te worden.

>> Koop BlastUP-tokens voordat ze omhoogschieten <<

Jupiter: Een opvallende golf en toekomstige verwachtingen

Jupiter (JUP) heeft de afgelopen zes maanden een substantiële groei laten zien, met een duizelingwekkende stijging van 3871,67%. De afgelopen week won het token 18,86%, terwijl het de afgelopen maand een bescheiden stijging van 2,13% kende. Deze trend duidt op een impulsieve uitbraak, die het voortschrijdend gemiddelde overtreft, met huidige steun op $0,77 en weerstand op $1,41.

Vooruitkijkend heeft JUP een sterk momentum, en als dit zo blijft, zou het volgende doel $1,73 kunnen zijn; een meer drastische daling zou de steun echter opnieuw kunnen testen op $0,45. Nu de Relative Strength Index (RSI) van JUP bijna op een neutraal niveau staat en de stochastische waarde hoog is, zou er een terugval kunnen optreden voordat er een verdere opwaartse beweging plaatsvindt. Optimisme is gerechtvaardigd, maar voorzichtigheid is geboden bij het beoordelen van de volgende stappen van de markt.

Pepe prijsfase: Een reflecterende blik

De Pepe (PEPE)-munt laat een sterke recente klim zien. In één week steeg de koers met 51,94%, terwijl de afgelopen maand een stijging van 5,42% plaatsvond. Als we zes maanden terugkijken, steeg PEPE met een indrukwekkende 543,62%. Momenteel wordt het verhandeld tussen $0,000005 en $0,000007. De prijsbeweging duidt op een impulsieve fase, gebaseerd op de RSI op 74,20, wat duidt op hoge koopactiviteit.

Het lijkt erop dat PEPE zijn opwaartse trend zou kunnen voortzetten, gezien de sterke koopsignalen van de RSI en het positieve MACD-niveau op 0,00000031. Het is echter belangrijk om op uw hoede te blijven voor mogelijke neergangen, aangezien de stochastische waarde van 88,69 wijst op potentiële overkoop, wat zou kunnen leiden tot een koersdaling. Als de munt het momentum vasthoudt, kan deze het tweede weerstandsniveau van $0,000009 uitdagen. Omgekeerd, als de koers daalt, kan de dichtstbijzijnde steun van $0,000004 een rol gaan spelen.

Toncoins prijsdynamiek en huidig gedrag

De prijs van Toncoin heeft de laatste tijd gemengde prestaties laten zien. Binnen een week daalde de koers met 13,35%, maar als we naar de afgelopen maand kijken, is er sprake van een winst van 18,05%. In zes maanden tijd steeg de waarde van Toncoin met 165,75%. Momenteel beweegt de prijs zich tussen $5,51 en $7,03 en lijkt zich in een corrigerende fase te bevinden, zoals blijkt uit de positie onder het 10-daagse Simple Moving Average op $5,68.

Als we aan de toekomst van Toncoin denken, laten de kortetermijnvooruitzichten zien dat de munt de dichtstbijzijnde weerstand op $7,94 zou kunnen testen als hij aan momentum wint. Een doorbraak boven dit niveau zou mogelijk kunnen leiden tot een beweging naar het tweede weerstandsniveau op $9,46. Aan de andere kant: als de prijs daalt, kan deze steun vinden op $4,89, of zelfs op het tweede belangrijke ondersteuningsniveau van $3,38 in een bearish scenario. De gemengde technische indicatoren duiden op voorzichtigheid, waarbij de RSI onder het middelpunt ligt en de Stochastics wijzen op een overboughtsituatie. Dit duidt op mogelijke volatiliteit op de korte termijn, met kansen op zowel opwaartse als neerwaartse prijsbewegingen.

Bonk prijsoverzicht: Vluchtige stijging boeiende handelaars

Tijdens de recente handel heeft Bonk (BONK) een snelle koersstijging laten zien, momenteel schommelend tussen $0,0000153 en $0,0000242. De afgelopen week was er sprake van een stijging van 53,84%, terwijl de maand een bescheidener stijging van 2,47% liet zien. De afgelopen zes maanden is BONK met maar liefst 5197,58% gestegen. De beweging die we hebben gezien is grotendeels impulsief, aangedreven door een aanzienlijke koopinteresse die de prijs omhoog heeft geduwd.

Vooruitkijkend voor Bonk zijn er zowel bullish als bearish signalen aanwezig. Aan de optimistische kant ligt de huidige prijs boven zowel de 10-daagse als de 100-daagse Simple Moving Averages, wat wijst op een gezonde opwaartse trend. Voorzichtigheid is echter geboden, aangezien de Relative Strength Index het overboughtgebied nadert op 67,63, wat wijst op een mogelijke terugval. BONK zou de dichtstbijzijnde weerstand kunnen testen op $0,0000277, maar mocht het momentum haperen, dan zou steun op $0,0000098 een rol kunnen spelen. Het evenwicht tussen het marktsentiment en technische indicatoren zal het prijstraject van BONK op de korte termijn bepalen.

Conclusie

Analisten hebben vijf betrouwbare munten geïdentificeerd met variërend potentieel in de huidige bullmarkt. Projecten als JUP, PEPE, TON en BONK staan op de lijst, maar zullen wellicht niet snel in waarde stijgen. BlastUP onderscheidt zich als degene met de grootste kans op succes. Het profiteert van een sterk concept en de verbinding met het Blast-ecosysteem, waardoor het goed gepositioneerd is voor groei.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!