Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

Baanbrekende AI trading bot trekt duizenden mensen in spannende presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De presale van Bitbot is het gesprek van de dag. Als de eerste non-custodial AI trading bot zorgt het voor een revolutie in de manier waarop we omgaan met cryptocurrencies. Het bevindt zich momenteel in fase 10 van de presale voor een prijs van $0,0155. Met een dynamische community van 167.000 volgers op X en 25.000 leden op het Telegram kanaal is Bitbot een baken voor handelaren die op zoek zijn naar geavanceerde technologie en beveiliging.

AI trading bots op Telegram zorgen voor een revolutie in de handel in crypto

AI trading bots veranderen het spel in de handel in crypto en bieden een gelikte, geautomatiseerde manier om voorop te blijven in de snel veranderende markt. Deze slimme bots analyseren de markt 24/7 en maken slimme transacties in milliseconden – iets waar zelfs de scherpste handelaars niet aan kunnen tippen. Dankzij Telegram is het een fluitje van een cent om in deze geavanceerde handelsscène te springen. Dankzij de eenvoudige interface ben je slechts een paar klikken verwijderd van een portfolio, of je nu net begint of een doorgewinterde professional bent.

De explosie van de markt voor handelsbots van 3,2 miljard dollar in september 2023 naar een flinke 13,5 miljard dollar nu is ronduit indrukwekkend. In totaal zijn er meer dan 950.000 gebruikers en een gemiddeld dagelijks handelsvolume van meer dan $250 miljoen.

Als koplopers hebben Banana Gun en Unibot laten zien wat mogelijk is, waarbij vroege investeerders flink winst hebben gemaakt. Banana Gun steeg naar een marktkapitalisatie van $107 miljoen, handelend tegen een prijs van $41,24, terwijl Unibot niet ver achterblijft met een marktkapitalisatie van $21 miljoen en een prijs van $20,87 per token. Deze succesverhalen zijn het bewijs: vroeg investeren kan veel opleveren.

Deze mix van geavanceerde AI en de gemakkelijke toegang van Telegram vormt de weg voor een revolutie in handelen. AI bots worden in snel tempo een must-have in het arsenaal van elke handelaar en beloven een slimmere, efficiëntere manier om stappen te zetten in de wereld van crypto. Nu de markt in vuur en vlam staat en de technologie intelligenter is dan ooit, zou het dit jaar een slimme zet kunnen zijn om je te verdiepen in AI trading bots.

Bitbot luidt een nieuw tijdperk van veiligheid en innovatie in

Waarom trekken duizenden mensen naar de Bitbot presale terwijl er genoeg goede AI trading bots beschikbaar lijken te zijn? Het komt neer op de baanbrekende, non-custodial aanpak van Bitbot en de onwankelbare toewijding aan beveiliging.

In tegenstelling tot traditionele bots, waaronder bekende namen als Unibot en Banana Gun, waarbij het geld van gebruikers in gevaar is gekomen als gevolg van ontoereikende beveiligingsmaatregelen, zorgt Bitbot ervoor dat gebruikers de volledige controle over hun bezittingen behouden.

De huidige marktleiders eisen dat gebruikers hun bots toegang verlenen tot hun privésleutels, die ze op hun servers bewaren, zodat ze namens hen kunnen handelen. Dit stelt gebruikers bloot aan verschillende risico’s. Bitbot pakt het heel anders aan en gebruikt smart contract wallets (geen privésleutels), en alleen gebruikers hebben controle over deze wallets. Dit verkleint aanzienlijk het risico op serverhacks en lekken van privésleutels.

Bitbot’s AI-laag

De innovatie van Bitbot gaat verder dan de robuuste beveiligingsmaatregelen en heeft plannen om een laag krachtige AI te implementeren om het aanbod te helpen verbeteren. Gebruikers hebben toegang tot functies zoals de geautomatiseerde snipe handelstool, waardoor ze automatisch laag kunnen kopen en hoog kunnen verkopen. Er is ook een functie voor copy trading, waarmee gebruikers de strategieën van succesvolle wallets kunnen spiegelen.

Bovendien introduceert Bitbot een Gem Scanner tool die gebruikers zal helpen nieuwe projecten te vinden door gegevens over de keten te verzamelen – essentieel voor markten zoals de huidige bull run, waar het zo gemakkelijk is om coins met potentiële speculatieve waarde te missen. Het is dit soort technologie dat Bitbot tot een interessante investering maakt; als het wordt geleverd, is de kans groot dat het de ruimte voor trading bots op Telegram volledig kan domineren.

De veelbelovende toekomst van Bitbot

Terwijl de bredere markt voor crypto zich opmaakt voor cruciale gebeurtenissen, waaronder de aanstaande Bitcoin halving en de steeds verdergaande Bitcoin ATHs, is het toneel perfect klaar voor platforms als Bitbot om ROI’s van het volgende niveau te leveren voor houders van BITBOT tokens.

Bitbot heeft het potentieel om beter te presteren dan de huidige grote spelers. Ondanks inbreuken op de beveiliging zag Banana Gun bijvoorbeeld het afgelopen jaar nog steeds een prijspiek van bijna 300% en heeft op het moment van schrijven een handelsvolume over zeven dagen van meer dan $250 miljoen. Bovendien heeft Banana Gun $1,3 miljoen verworven in de presale, terwijl Bitbot al $2,2m heeft opgehaald. Deze vergelijking schetst een duidelijk pad naar de veelbelovende toekomst van Bitbot.

Een ander voorbeeld van de belofte die Bitbot in zich heeft is Unibot, dat op de markt kwam voor $17,87 en binnen twee maanden na de lancering steeg naar de ATH van $236,43.

In de huidige omgeving, die rijp is voor bullish sentiment, is Bitbot goed gepositioneerd om van dit momentum te profiteren. De voorspelling wijst op een waardering van $1 tegen het einde van het jaar, wat zich zou vertalen in een verbazingwekkende winst van 50x ten opzichte van de uiteindelijke presale prijs.

De toekomst van AI crypto trading wacht op je

Gezien het enorme potentieel van de huidige markt, gecombineerd met de toenemende populariteit van trading bots, zou Bitbot in 2024 een game-changer kunnen zijn voor investeerders. Degenen die het geluk hebben om vroeg in de presale in te stappen, zouden de meest indrukwekkende winsten kunnen zien; degenen die vandaag tokens kopen, zullen een 29,03% prijsstijging zien voordat de presale eindigt.

Nu de markt aan het opwarmen is en Bitbot voorop loopt, is de FOMO voelbaar en zal de kans om in te stappen tegen de gunstige prijs van $0,0155 niet lang meer bestaan.

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van BITBOT tokens.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!