Markeert Bitcoin halving begin van altcoin season – 3 veelbelovende crypto’s om in de gaten te houden

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De Bitcoin halving komt met de dag dichterbij. Op 19 april is het eindelijk zover en dan zullen de Bitcoin beloningen gehalveerd worden. Crypto analisten zijn razend benieuwd wat er na de Bitcoin halving gaat gebeuren met de crypto koersen. Gaat altcoin season dan eindelijk beginnen?

Gaat Bitcoin halving zorgen voor nieuw altcoin season?

Het verleden heeft meermaals uitgewezen dat de Bitcoin koers naar nieuwe recordhoogtes kan stijgen na een Bitcoin halving. Vaak gebeurt dat ongeveer een jaar na de halving, wat zou betekenen dat Bitcoin een nieuw ATH bereikt in april 2025.

In de onderstaande grafiek is duidelijk te zien hoe de Bitcoin koers tijdens vorige halvings telkens naar een nieuw ATH is gestegen. Hier geven de rode pijlen het moment van de Bitcoin halving aan.

Tijdens de Bitcoin halving stijgt eerst de Bitcoin koers voordat de altcoins in het kielzog worden meegetrokken. Nadat het kapitaal is ingestapt op Bitcoin, stroomt het als het ware over naar de altcoin sector, waardoor deze koersen ook allemaal stijgen. Vaak liggen de rendementen hier potentieel nog een stuk hoger, doordat altcoins een lagere market cap hebben.

Toch is er nu een afwijkend patroon waar te nemen. Er is namelijk al een nieuw ATH bereikt voorafgaand de Bitcoin halving, wat vooral is veroorzaakt door de spot Bitcoin ETF’s. Het is dus zeer de vraag wat er met de Bitcoin koers, en het daaropvolgende altcoin season, gaat gebeuren. Tot welke hoogte kan Bitcoin bijvoorbeeld stijgen?

Crypto analisten zeer bullish over BTC na Bitcoin halving

Verschillende crypto analisten hebben zich de afgelopen tijd uitgelaten over de mogelijke Bitcoin koers na de halving. Zo stelt analist Cyclop dat uit vorige trends blijkt dat Bitcoin telkens ongeveer 7 tot 8 maanden na de halving naar een nieuw ATH stijgt. Dit zou betekenen dat Bitcoin in november of december een nieuwe piek gaat bereiken.

De crypto bull run duurt gemiddeld zo’n 8 maanden volgens Cyclop. Dit zou betekenen dat je kunt profiteren van een altcoin season tot en met oktober 2025. Daarna treedt er meestal een bear market in. Deze duurde in 2018 en 2022 ongeveer 370 dagen.

Met welke stijging moeten we rekening gaan houden? Daar geeft bekende crypto analist Michaël van de Poppe een antwoord op. Hij denkt namelijk dat we de huidige cyclus niet moeten onderschatten en de Bitcoin kan stijgen tot maar liefst $300.000.

Ook stelt Van de Poppe dat we rekening moeten houden met sterk stijgende koersen van altcoins. Deze zijn tot op heden, los van sommige meme coins, nog aardig achtergebleven. In het aankomende altcoin season kunnen er dus mooie dingen gebeuren volgens Van de Poppe, zeker nu de koersen nog relatief laag staan. Het kan daarom interessant zijn om een kijkje te nemen bij de beste altcoins van het moment.

Top 3 crypto om in de gaten te houden na Bitcoin halving

De Bitcoin halving kan dus gaan zorgen voor extreem stijgende koersen en het altcoin season officieel starten. Nieuwe cryptomunten kunnen hier in de grootste mate van profiteren. Deze tokens kunnen namelijk procentueel het meeste groeien, wat extreme rendementen kan opleveren.

Wij hebben hieronder de top 3 crypto om in de gaten te houden tijdens (en na) deze Bitcoin halving. Deze tokens zijn allemaal recentelijk gelanceerd of zitten nog in een crypto presale. Ze bieden dus een unieke kans om te profiteren van de aankomende bull run.

Dogeverse (DOGEVERSE) – Beste crypto om in de gaten te houden dit altcoin season

Na een uitgebreide analyse hebben we geoordeeld dat Dogeverse de beste crypto is om in de gaten te houden dit altcoin season. Dit kan namelijk zomaar de nieuwe crypto trend van 2024 worden door een aantal unieke kenmerken.

Dogeverse presenteert zich als de verbeterde versie van Dogecoin en een van de eerste multi-chain memecoins. Hierdoor is de token makkelijker te traden en een stuk toegankelijker voor een extreem groot publiek. Dit zal de bekendheid en koers in de toekomst ten goede komen. De token multi-chain token zal beschikbaar zijn op BNB, Ethereum, Avalanche, Solana, Polygon en Base.

Daarnaast zal de token geschikt zijn om te staken. Zo kun je niet alleen profiteren van de crypto trend en koersstijgingen, maar ook een passief inkomen genereren. Hierdoor worden de uiteindelijke rendementen ongekend hoog.

Geïnteresseerden kunnen deze veelbelovende crypto nu kopen tijdens de Dogeverse presale. Daar zijn in totaal 30 miljard van de 200 miljard DOGEVERSE tokens te koop. Door het multi-chain karakter kunnen investeerders de token swappen voor bijvoorbeeld SOL, ETH en BNB. Wees er snel bij, want de presale is een ongekend succes. Er is in een aantal dagen al bijna $3 miljoen opgehaald.

Nu naar Dogeverse

99Bitcoins (99BTC) – Nieuwe cryptomunt van bekend platform met potentie na Bitcoin halving

Wellicht zal 99Bitcoins als een bekende naam klinken. Dit platform is namelijk al opgericht in 2010, zij het initieel onder een andere naam. Op het platform kunnen crypto fanaten alle kennis vinden die je nodig hebt binnen de crypto sector. Het succes van het platform kunnen we niet miskennen, want er maken zo’n 700.000 leden gebruik van het platform.

Na jaren van het praten over crypto heeft 99Bitcoins besloten om nu ook actie te ondernemen. Hierdoor hebben ze nu hun eigen token gelanceerd: 99BTC token. Met een community van 700.000 leden ontploft de presale nu al. We zijn dus erg benieuwd wat deze nieuwe crypto trend gaat doen als de token uiteindelijk wordt gelist aan een grote crypto exchange.

Met token kunnen gebruikers profiteren van een aantal lucratieve voordelen. Zo vormt de token een belangrijk onderdeel van een uniek Learn-to-Earn mechanisme, waar het zal worden gebruikt om beloningen uit te keren. Naast de functie als beloning kunnen gebruikers de token ook staken. Tegen een lucratief APY kunnen investeerders zodoende een leuk passief inkomen genereren. Daarbovenop is er binnenkort ook nog een BTC airdrop die je niet wil missen.

De 99BTC tokens kun je nu nog zeer voordelig aanschaffen via de 99Bitcoins presale. Hier kun je de token swappen voor USDT, ETH of kopen met je creditcard. Op dit moment opereert de token nog als ERC-20 token, maar dit zal worden gemigreerd naar een BRC-20 tokenstandaard. Hierdoor zullen de transactiekosten drastisch lager uitvallen.

Nu naar 99Bitcoins

Slothana (SLOTH) – Beste crypto trend op de Solana-blockchain

Slothana is ook een presale crypto die binnenkort zal lanceren op de Solana blockchain. De presale van deze Solana meme coin is in een ongekend tempo verlopen. Het initiële doel van $10 miljoen is ruimschoots behaald en je hebt nu nog beperkt de tijd om de laatste SLOTH tokens in te slaan.

Investeerders zijn vooral naar deze memecoin getrokken doordat het de volgende Solana crypto trend kan worden. SLOTH token lijkt namelijk het volgende hoofdstuk in het Solana meme coin succesverhaal. Het project heeft een ideaal thema: een luiaard die uit de 9 tot 5 sleur wil komen en investeerders rijk wil maken.

Het is niet geheel bekend wanneer de presale zal eindigen, dus wacht niet te lang met investeren. Je krijgt momenteel nog 10.000 SLOTH tokens voor de prijs van 1 SOL. Na de eerste listings zal de token waarschijnlijk snel stijgen. Bekijk snel de website en lift mee op deze nieuwe crypto trend.

Nu naar Slothana

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!