Eindlijst van goedkope crypto’s met hoge potentiële opbrengsten in 2024

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Cryptocurrency-markten staan bekend om hun snelle groei en het potentieel voor aanzienlijke winsten. Terwijl de bull run van 2024 steeds sneller gaat, zijn beleggers gretig op zoek naar goedkope cryptocurrencies die hoge rendementen beloven. Het landschap verandert voortdurend en er ontstaan voortdurend nieuwe kansen. Dit artikel biedt een samengestelde selectie van dergelijke cryptocurrencies die klaar zijn om impact te maken. Een grondig onderzoek heeft geleid tot het identificeren van deze specifieke munten die in 2024 een indrukwekkend rendement zouden kunnen opleveren, wat zowel aantrekkelijk is voor doorgewinterde handelaren als voor degenen die nieuw zijn in de crypto-ruimte.

BlastUP-token zal naar verwachting tegen het einde van het jaar met 1000% stijgen

BlastUP krijgt de laatste tijd veel aandacht dankzij het hoge potentieel om een belangrijke kracht in de crypto-industrie te worden. Dit baanbrekende lanceerplatform op Blast heeft al meer dan 12.000 actieve gebruikers aangetrokken.

De voortdurende voorverkoop van BlastUP is een groot succes, met tot nu toe meer dan $5 miljoen opgehaald. Het BlastUP-token wordt door crypto-experts beschouwd als een verborgen crypto-juweeltje dat tegen het einde van dit jaar met 1000% omhoog kan schieten.

>> Koop nu BlastUP-tokens voor maximaal rendement! <<

BlastUP helpt crypto-startups sneller groeien en meer verdienen. Terwijl BlastUP vooruitgang boekt, blijft het zich inzetten voor het creëren van een mondiaal knooppunt voor de Blast-gemeenschap. BlastUP wint snel aan populariteit ten behoeve van alle deelnemers aan dit ecosysteem.

De routekaart van BlastUP strekt zich uit tot 2026 en belooft de introductie van AI-gestuurde tools en de Community Marketplace, waardoor de mogelijkheden van het ecosysteem verder worden verrijkt.

Het BlastUP-token, een hoeksteen van het platform, ontgrendelt toegang tot gelaagde IDO-lanceringen, inzetbeloningen en exclusieve loyaliteitsvoordelen.

>> Sluit je nu aan bij BlastUP, anders zal deze raket zonder jou opstijgen! <<

FLOKI prijsbewegingen en toekomstige voorspellingen

De waarde van de FLOKI-munt ligt momenteel tussen $0,000156 en $0,000195, wat een daling van 2,64% in de afgelopen week en een grotere daling van 30,82% in de afgelopen maand laat zien. Maar als we naar de afgelopen zes maanden kijken, is deze met 409,62% gestegen. Op dit moment lijken de prijsbewegingen in geen van beide richtingen sterk, wat duidt op een stabielere fase in plaats van een snel bewegende fase.

Voor FLOKI ziet de toekomst er gemengd uit. Sommige handelaren hebben een goed gevoel over de munt vanwege de enorme stijging in zes maanden. De niveaus die het vervolgens zou kunnen bereiken, zoals $0,00022 of zelfs $0,000259, lijken mogelijk als alles goed gaat. Toch zijn anderen voorzichtig, omdat de daling van één maand aantoont dat de markt niet altijd zeker is van FLOKI. Ondersteuningsniveaus van $0,000141 en $0,000102 zijn cruciaal. Als de prijs daarop daalt, kan dat problemen betekenen.

Pyth Network: Wat is de toekomst voor PYTH?

De afgelopen week heeft Pyth Network (PYTH) een prijsdaling van ongeveer 17% gezien, met een opmerkelijke maandlange daling van bijna 39%. Desondanks is PYTH de afgelopen zes maanden met bijna 44% gestegen. Momenteel schommelt de prijs tussen $0,51 en $0,67. De prijs vertoont geen duidelijke impulsieve of corrigerende trend, maar is gevangen in bredere prijsschommelingen.

Vooruitkijkend voor Pyth Network zou de prijs moeite kunnen hebben om voorbij de dichtstbijzijnde weerstand op $0,77 te klimmen. Als dat zo is, ligt de volgende hindernis op $ 0,93. Als de prijs echter daalt, is er steun van $0,45 en een steun van $0,29 die mogelijk standhoudt. Nu de RSI- en de stochastische indicatoren noch overbought noch oversold-omstandigheden laten zien, zou PYTH zowel groei als terugtrekking kunnen zien, met het marktsentiment als drijvende kracht.

De koers van Sei is de afgelopen zes maanden met 462,01% aanzienlijk gestegen. De afgelopen week is het met 6,72% gestegen, maar de afgelopen maand is er sprake van een daling van 24,20%. Nu handelt Sei tussen $0,53 en $0,67. De prijsbewegingen suggereren een meer impulsieve trend waarbij de huidige prijs boven zowel het 10-daagse als het 100-daagse voortschrijdende gemiddelde ligt, wat duidt op een aanhoudend momentum.

Vooruitkijkend kan Sei op weerstand stuiten bij $0,75, met verdere uitdagingen rond $0,88 als de opwaartse trend zich voortzet. Als de prijs echter daalt, kan deze steun vinden op $0,47 en misschien nog wel belangrijker op $0,33. De RSI is gematigd, wat erop wijst dat er ruimte is voor groei zonder onmiddellijke zorgen over overbought. De stochastische en MACD-niveaus zijn gunstig, maar de recente maandelijkse daling herinnert ons eraan dat het pad voorwaarts wellicht niet soepel verloopt voor Sei.

Ondo: Een gemengde beweging in de markt

De ONDO-munt heeft een gevarieerde beweging gekend, met een huidige prijsklasse tussen $0,70 en $0,89. De afgelopen week is de prijs met 6,45% gedaald, terwijl de maandweergave een daling van 13,33% laat zien. Desondanks heeft de munt de afgelopen zes maanden een enorme sprong gemaakt, met een stijging van 2429,23%. Momenteel vertoont de prijsactie van ONDO geen duidelijke tekenen van impulsieve of corrigerende bewegingen.

Vooruitkijkend voor ONDO staat de munt voor een uitdaging op het weerstandsniveau van $1,00, met verdere hindernissen op $1,20. Aan de andere kant ligt de steun op $0,62 en vervolgens op $0,43. Gezien de Simple Moving Averages en de bescheiden RSI van 41,32 is een mix van positieve en voorzichtige verwachtingen verstandig. Als de interesse van kopers toeneemt en de marktomstandigheden gunstig zijn, zou ONDO de weerstandsniveaus kunnen testen, terwijl een daling tot onder de belangrijkste steunpunten tot voorzichtigheid bij de houders zou kunnen leiden.

Conclusie

Hoewel FLOKI, PYTH, SEI en ONDO enig winstpotentieel hebben, zijn hun kortetermijnvooruitzichten minder veelbelovend vergeleken met BlastUP. Dit project blinkt uit door zijn unieke concept en integrale rol binnen het Blast-ecosysteem. Beleggers die op zoek zijn naar substantiële groeimogelijkheden zullen BlastUP misschien wel de meest aantrekkelijke kans op de lijst vinden.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!