Terwijl Bitcoin een nieuwe ATH nadert, wat staat de belangrijkste altcoins te wachten?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Bitcoin nadert zijn hoogste waarde tot nu toe. Deze golf doet de cryptocurrency-gemeenschap zoemen over de toekomst van andere grote munten. Naarmate de aandacht zich op deze andere valuta richt, rijzen er vragen over hun richting in navolging van Bitcoin. Dit artikel gaat in op de potentiële bewegingen en marktdynamiek voor deze kanshebbers, met als doel licht te werpen op hun pad terwijl de bull run steeds sneller gaat.

BlastUP gaat viraal en haalt binnen een paar weken $4 miljoen op

BlastUP, het belangrijkste lanceerplatform op Blast, heeft onlangs furore gemaakt in de cryptowereld met zijn verbluffende debuut, waarmee in slechts een paar weken tijd $4 miljoen werd opgehaald. Veel slimme investeerders haasten zich om BlastUP-tokens te kopen voordat hun waarde omhoog schiet.

Houders van BlastUP-tokens kunnen profiteren van een aantal privileges, waaronder deelname aan een Airdrop, exclusieve loyaliteitsbeloningen voor deelname aan IDO’s en de mogelijkheid om rente te verdienen door middel van staking.

BlastUP onderscheidt zich van de massa in de cryptowereld. Gesteund door Blast, de zesde grootste blockchain van TVL, biedt het echte bruikbaarheid als startpunt voor DApp-ondernemingen. Met het motto Groei sneller, verdien meer, zet BlastUP zich in om het succes van blockchain-startups te vergroten. Degenen die zich bij BlastUP aansluiten, worden nu onderdeel van een project dat klaar staat om het volgende grote ding in deze bull run te worden.

>> Koop BlastUP-tokens voordat ze omhoogschieten <<

Prijsanalyse voor Solana cryptocurrency

De prijs van Solana (SOL) heeft de laatste tijd gemengde bewegingen gekend. De waarde van de munt daalde vorige week met meer dan 9% en steeg de afgelopen maand met 20,5%, terwijl hij in zes maanden tijd met een aanzienlijke stijging van 691,55% steeg. Momenteel wordt SOL verhandeld tussen $163,53 en $200,02. Kijkend naar het gedrag van het token lijkt SOL zich in een corrigerende fase te bevinden na recente opwaartse bewegingen.

Gezien de prijsbewegingen van SOL zou de toekomst beide kanten op kunnen gaan. Aan de ene kant vertoont het token, met een sterke stijging in zes maanden, een goed momentum dat het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $220,50 zou kunnen doorbreken. Aan de andere kant suggereren de huidige correctie en indicatoren zoals een negatieve MACD dat de prijs de dichtstbijzijnde steun op $147,52 zou kunnen testen.

Avalanche’s recente prijsbewegingen en marktgedrag

Avalanche (AVAX), een populaire cryptocurrency, heeft over zes maanden een sterke stijging laten zien met een verandering van 406%. De afgelopen week daalde AVAX echter met 8,5%. Momenteel wordt het verhandeld tussen $44,15 en $54,34. De significante fluctuatie duidt op een mix van zowel impulsieve als corrigerende bewegingen op de korte termijn.

Vooruitkijkend voor AVAX zijn er tekenen voor zowel potentiële groei als tegenslagen. Met de dichtstbijzijnde weerstand op $59,34 zou een doorbraak erboven kunnen mikken op de tweede weerstand op $69,53. De RSI- en Stochastic-waarden duiden echter op mogelijke oververkoop, wat wijst op voorzichtigheid aangezien de steun op $38,96 opdoemt in het geval van een neerwaartse trend. De toekomst van de munt zal optimistische groeivooruitzichten in evenwicht brengen met een voorzichtige marktdynamiek.

De afgelopen week heeft Optimism (OP) zijn prijzen met ruim 11% zien dalen, terwijl een bredere dip in één maand bijna 34% bedroeg. Ondanks deze daling is er in de afgelopen zes maanden sprake van een substantiële stijging van circa 148%. Momenteel handelt OP tussen $2,80 en $3,64. De indicatoren suggereren dat de munt zich in een corrigerend patroon beweegt, zoals blijkt uit de lagere RSI- en stochastische waarden, wat impliceert dat de prijs zich probeert te stabiliseren na recente bewegingen.

Vooruitkijkend kan OP een moeilijke weg tegemoet gaan als het lager gaat dan de dichtstbijzijnde steun van $2,41. Als de bearish druk aanhoudt, zou de tweede support van $1,57 in het spel kunnen zijn. Er is echter potentieel voor herstel; het overtreffen van de bijna-weerstand op $4,08 zou de weg vrij kunnen maken voor een poging tot het tweede weerstandsniveau van $4,92. Zowel de 10-daagse als de 100-daagse Simple Moving Averages (SMA) schommelen rond de $3, wat zou kunnen fungeren als een draaipunt voor de toekomstige koersrichting.

Polkadot (DOT) beweegt zich de laatste tijd in een prijsklasse van $7,94 naar $9,61. De afgelopen week daalde DOT met 3%, en als we naar de afgelopen maand kijken, daalde het met 16%. De afgelopen zes maanden heeft de munt echter een grote sprong gemaakt met een stijging van 137%. De bewegingen van de munt laten zien dat deze momenteel geen scherpe sprongen of valpartijen maakt, maar binnen een beperkt bereik fluctueert.

Vooruitkijkend zou de toekomstige prijs van Polkadot (DOT) beide kanten op kunnen gaan. Met de dichtstbijzijnde weerstand op $10,52 en steun op $7,17 zou de koers kunnen uitbreken of verder dalen. De SMA’s duiden op een potentieel voor stabiliteit, maar de RSI en de Stochastics suggereren voorzichtigheid omdat ze zich niet in de risico- of kansenzones bevinden. Beleggers moeten uitkijken naar een beweging voorbij de weerstands- of steunniveaus voor duidelijkere trends.

Conclusie

Nu Bitcoin een nieuw record ooit nadert, richt de aandacht zich op grote altcoins zoals SOL, AVAX, OP en DOT. Maar ondanks hun solide projecten lijkt hun groeipotentieel op de korte termijn bescheiden vergeleken met een nieuwkomer: BlastUP. BlastUP onderscheidt zich door zijn unieke concept en profiteert ervan deel uit te maken van het Blast-ecosysteem. Marktwaarnemers wijzen erop dat BlastUP de beste groeivooruitzichten heeft tijdens de huidige bull run, en daarmee zijn meer gevestigde tegenhangers overschaduwt. Dit duidt op een trend waarbij nieuwe, innovatieve projecten zelfs in perioden van breder marktenthousiasme beter kunnen presteren.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!