Opkomende crypto meme “HUMP” gaat viraal na 2500% pump – Is dit de volgende nieuwe crypto met potentie x100 te gaan?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een nieuwe opkomende crypto heeft in zeer korte tijd de harten van veel investeerders weten te veroveren: Hump Coin ($HUMP). Deze crypto meme wist een pump neer te zetten van meer dan 2500%, waarmee het een van de best presterende Solana meme coins van het moment is. Moet je nu ook in deze crypto met potentie investeren?

Hump Coin: Een opkomende crypto met potentie

Hump Coin was slechts drie dagen oud toen de token een gigantische stijging doormaakte. De koers van de token ging met meer dan 3000% de lucht in. In de daaropvolgende dagen kon Hump nog wat verder stijgen. Op 7 april werd de voorlopige All Time High gehaald, met $0,0258. Sindsdien is de Hump koers zeer volatiel gebleken.

Hump is een nieuwe crypto, als ‘honden meme coin’ vormgegeven rondom het populaire hondenras Chihuahua. Deze grappige en enigszins gemankeerde hondjes spreken de crypto meme ‘degenerates’ schijnbaar aan. Een simpele verklaring voor het succes van de token, maar niet de enige verklaring.

Na enorme pump schommelt HUMP. Bron: DexScreener

Opvallend aan de token is dat je als investeerder geen taxes betaald op transacties. Dit maakt het simpel en gemakkelijk om de token te traden, zonder enige vorm van kostenverlies. Dit maakt HUMP een goede joke coin waarvan investeerders snel geneigd zijn kleine bedragen naar elkaar over te schrijven.

De token is momenteel alleen nog te koop op enkele grote Solana exchanges, maar uit de geruchtenmolen komt naar voren dat enkele grotere exchanges een listing zouden overwegen. Zo zouden onder meer Binance, Coinbase en Kraken over listings nadenken.

Solana crypto meme trend

De opkomst van Hump Coin valt in lijn met de Solana meme coin trend die al een behoorlijke tijd gaande is. In het verleden hebben tokens als Bonk en DogWifHat enorme stijgingen laten zien. Ze waren zelfs voor een deel verantwoordelijk voor de stijging van de Solana koers zelf.

Het voordeel van Solana is dat nieuwe crypto gemakkelijk aangemaakt kan worden, en deze snel (en tegen lage kosten) getrade kan worden. Nu steeds meer investeerders dat doorhebben, ligt men massaal op de loer voor de volgende SOL-crypto met potentie.

De groei van de Solana koers sinds oktober. Bron: Tradingview

Momenteel is DogWifHat veruit de grootste meme coin op Solana, met een marketcap van $4,1 miljard. Ook Bonk is een grote speler op Solana met een $1,6 miljard marktkapitalisatie. Mogelijk kunnen Book of Meme ($816 miljoen) en Jeo Boden ($544 miljoen) binnenkort de magische grens van $1 miljard passeren.

Met een marketcap van rond de $150 miljoen is ook Hump hard op weg om een van de grotere Solana meme coins te worden. Uiteraard zal er nog heel wat moeten gebeuren voordat DogWifHat en Bonk worden ingehaald, maar niets mag uitgesloten worden.

Moet ik instappen bij Hump?

De enorme groei van Hump Coin heeft voor het nodige enthousiasme gezorgd onder analisten en investeerders. Toch is het maar zeer de vraag of nu investeren in de coin verstandig is. De 2500% pump hebben we nu immers al achter de rug. 

Mogelijk kan de token een gestage groei doormaken richting een hogere market cap en dus ook een hogere waarde. Daarbij moeten echter geen enorme winsten meer verwacht worden. Haalt de token bijvoorbeeld een marketcap van $1 miljard, dan is er sprake van een groeifactor van x6,75.

De kans dat Hump niet gaat groeien tot de $1 miljard is overigens levensgroot. Dit is tot nu toe alleen Solana coins Bonk en DogWifHat gelukt. Andere tokens die het goed hebben gedaan (Cat in a Dog’s World, PopCat) zijn rond de $400 miljoen blijven steken. Dit lijkt ook een meer realistische target voor Hump Coin, met gains van rond de x3.

Andere opkomende crypto meme projecten met potentie

Als investeerder ben je natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe altcoins met potentie om enorme winstfactoren neer te zetten. Wanneer je van mening bent dat de voorgespiegelde winsten van Hump niet hoog genoeg zijn, doe je er verstandig aan om in te springen bij een andere token.

De crypto meme trend op Solana waar momenteel sprake van is zal nog wel een tijdje doorzetten. Steeds meer opkomende crypto’s met potentie worden uitgebracht, waarvan een aantal nog geen initiële pump hebben meegemaakt. In dat kader tippen wij Slothana, Smog, SpongeV2 en de nieuwe cryptomunt Dogeverse. Wat maakt deze tokens zo bijzonder?

Slothana (SLOTH) – Opkomende crypto meme in de puurste vorm

De aantrekkingskracht van Slothana zit hem vooral in het feit dat het hier gaat om een crypto meme in haar puurste vorm. Slothana is gethematiseerd rondom een luiaard die van plan is om een ‘Crypto Chad’ te worden, zonder daar enige vorm van moeite voor te doen.

Deze komische verwijzing naar de verwijten die liefhebbers van meme crypto regelmatig te horen krijgen doet het goed onder de ‘degens’. Zij sloegen al snel na de start van de presale de token massaal in. Momenteel is al meer dan $10 miljoen aan Slothana opgehaald.

Het is niet bekend wanneer de presale van deze opkomende crypto zal eindigen. Dit kan letterlijk op elk moment zijn. Wil je nog meedoen aan Slothana, dan is dit hét moment om op deze rijdende trein te springen.

Door naar de Slothana website te gaan en SOL tokens te storten, kun je deze nieuwe crypto meme aankopen. 1 SOL levert je 10.000 $SLOTH op.

Nu naar Slothana

Smog (SMOG) – Solana crypto trend klaar voor nieuwe rally

Een andere opkomende Solana crypto meme is Smog. Deze nieuwe crypto, gethematiseerd rondom een vuurspuwend draakje, is van plan de grootste crypto airdrop op Solana ooit te verzorgen.

In totaal is 35% van het totale aantal tokens gereserveerd voor deze airdrop. Wanneer je meer tokens hebt, of deze lange tijd in het staking contract stopt, bouw je meer airdrop credits op. Deze geven je recht op een groter deel van deze airdrop.

In aanloop naar de airdrop is de token al verschillende keren flink in waarde gestegen. Na een x75 pump namen veel investeerders hun winst, waardoor dit het ideale moment is om nog voor de airdrop toe te slaan.

Smog is te koop op diverse Solana exchanges, waaronder Jupiter. Door nu te kopen kun je snel een hoop nieuwe tokens verdienen.

Nu naar Smog

Sponge V2 (SPONGE V2) – Verbeterde versie van succesvolle crypto meme

SpongeV2 is weliswaar geen Solana meme coin, het is wel een bijzondere crypto met potentie om vroege investeerders te belonen met hoge winsten. SpongeV2 is de opvolger van Sponge, een crypto meme die die investeerders tijdens de bear market van 2023 wist te belonen met x100 winstfactoren.

SpongeV2 is een geheel nieuwe token, die de opvolger is van Sponge. Het team achter deze token heeft de nodige aanpassingen doorgevoerd, waardoor SpongeV2 flink in waarde zou moeten kunnen stijgen. Zo is er bij de vernieuwde token onder meer sprake van listings op grote exchanges, een eigen P2E game en een enorm marketingbudget.

Inmiddels heeft SpongeV2 de ticker $SPONGE overgenomen. De token wordt steeds populairder, onder meer dankzij de enorme APY (364%) die je kunt krijgen door te staken. Alles staat klaar voor een enorme groei, alleen jij ontbreekt nog. Investeer nu in $SPONGE om mee te kunnen profiteren.

Nu naar Sponge V2

Dogeverse (DOGEVERSE) – Nieuwe crypto meme brengt DOGE naar meerdere blockchains

Zeer recentelijk is er een nieuwe veelbelovende crypto meme gelanceerd: Dogeverse. Deze token brengt Dogecoin voor het eerst in de geschiedenis naar meerdere blockchains. Zo zal de multi-chain token geschikt zijn voor BNB, Ethereum, Polygon, Avalanche, Solana en Base. 

Investeerders kunnen de DOGEVERSE token kopen via de presale. In totaal zijn er 200 miljard tokens ontwikkeld, waarvan 30 miljard in de presale beschikbaar zullen zijn. Via de website van het project kun je de token kopen door de token te swappen voor een van de blockchain tokens waarop DOGEVERSE opereert (BNB, SOL, ETH etc.)

DOGEVERSE tokens kunnen direct na de aankoop worden gestaked tegen een mooi APY. Er is zelf 10% van de total token supply gereserveerd voor de staking beloningen. Zo ben je zeer lang verzekerd van een hoog APY.

Verder zal Dogeverse de overige tokens gebruiken om het project verder te ontwikkelen, liquidity te garanderen en marketingcampagnes te starten. Ga dus snel naar de website van deze opkomende crypto meme en lift mee op de nieuwe crypto trend.

Nu naar Dogeverse

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!