Nu houders van BTC offloaden, wenden Nederlandse investeerders zich tot de ICO van Bitbot

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het zal niemand met een half oog op de markt voor crypto onopgemerkt zijn gebleven dat Bitcoin onlangs een nieuwe ATH van $73.000 heeft gehaald. Sindsdien zijn houders van BTC echter begonnen met het lozen van hun coins. Analisten zijn druk bezig hun BTC prijsvoorspellingen aan te passen in aanloop naar de aanstaande Bitcoin halving. Dit terwijl een nieuwkomer in de crypto scene, Bitbot, gestaag meer mensen aantrekt tijdens de crypto ICO.

Nederlandse beleggers wenden zich met duizenden tegelijk tot Bitbot, waardoor deze nieuwe Telegram trading tool al een bedrag van $2,0m aan financiering heeft kunnen realiseren. Hier lees je meer over de BTC prijsvoorspelling voor 2024 en waarom Nederlandse investeerders momenteel zo enthousiast zijn over Bitbot.

Analisten herzien de prijsvoorspellingen van BTC na de recente ATH

14 maart 2024 was de dag waarop BTC onverwacht recordhoogten van $73.750 bereikte na maanden van verwachting of de OG cryptocurrency wel of niet in staat zou zijn door te breken en nieuwe hoogten te bereiken.

Gevoed door de groeiende verwachting van de naderende Bitcoin halving, de succesvolle adoptie van Bitcoin ETFs en een algemene versoepeling van de mondiale economische uitdagingen, ging Bitcoin begin maart tekeer en bereikte de nieuwe hoogtepunten met een groei van meer dan 40% in een maand tijd.

Nadat de prijs onder de $65.000 was gedaald toen de houders van BTC hun bezittingen op dit nieuwe recordhoogte verkochten, hebben beleggers hun kooplust hernieuwd, waarbij de coin is gestegen naar het huidige niveau van $71.160. Als gevolg hiervan anticiperen analisten die BTC prijsvoorspellingen doen vroeg of laat op een nieuwe ATH, met de verwachting dat de coin dit jaar uiteindelijk boven de $100.000 zou kunnen stijgen.

Waarom richten Nederlandse investeerders zich op de Bitbot crypto presale?

Bitbot is een gloednieuwe trading bot op Telegram die de allernieuwste AI technologie combineert met eersteklas beveiligingsfuncties. Het geeft gebruikers de vrijheid en gemoedsrust om actief op zoek te gaan naar parels in de presale en ondergewaardeerde projecten om zo hun handelstraject een boost te geven.

Bitbot werkt samen met het gerenommeerde cyber beveiligingsbedrijf KnightSafe om ’s werelds eerste non-custodial beveiligingsframework te leveren dat gebruikmaakt van een ‘not your keys, not your crypto’-ethos. Hierbij worden de fondsen van de gebruiker beschermd totdat de transacties zijn voltooid. Pas daarna worden ze vanuit de wallet van de gebruiker overgedragen. Deze aanpak beschermt gebruikers tegen inbreuken op de beveiliging die concurrenten als Unibot en Maestro treffen, waarbij meer dan $1 miljoen aan activa van gebruikers werd gestolen.

Dit is waar de aanvullende geavanceerde beveiligingsfuncties van Bitbot van pas komen, die bescherming bieden tegen kwaadaardige MEV bots en mogelijke rug pulls. Dankzij deze maatregelen kunnen gebruikers met een gerust hart handelen, omdat ze beschermd zijn tegen oplichters.

Bitbot blinkt uit in meer dan alleen beveiliging. Het gebruik van AI technologie om functies zoals de Gem Scanner en Alpha List aan te sturen, stelt handelaren in staat laaggeprijsde gems op te sporen. Tegelijkertijd stelt de trade sniping tool gebruikers in staat een handelsstrategie ‘automatisch laag kopen, hoog verkopen’ uit te voeren.

Via de uitstekende programma’s voor het genereren van inkomsten van het platform kunnen gebruikers van Bitbot van meer genieten. Alle houders van BITBOT tokens kunnen bijvoorbeeld genieten van een deel van 50% van de dagelijkse handelsinkomsten die op Bitbot worden gegenereerd. Tegelijkertijd stelt het verwijzingsprogramma gebruikers in staat een levenslang aandeel van 15% te krijgen in alle transactiekosten die worden gegenereerd door nieuwkomers die zij rekruteren.

Bitbot prijsvoorspelling: Nederlandse beleggers kunnen het gouden ticket bemachtigen

Analisten onderzoeken al gretig het potentieel van Bitbot zodra de crypto ICO eindigt en de coin openbaar wordt, vooral in het licht van BTC prijsvoorspellingen van meer dan $100.000.

Om het rijke potentieel en de groei van de sector voor trading bots op Telegram te illustreren: de totale marktkapitalisatie overschreed onlangs voor het eerst de $1,5 miljard. Ondertussen, met een totaal handelsvolume dat de grens van $15 miljard nadert en een gemiddeld handelsvolume van $254 miljoen in de afgelopen week, is er genoeg waar Bitbot zich op kan richten.

Na de lancering op $9,9389 is Banana Gun bijna 5x gegroeid tot de huidige waarde van $43,21 op het moment van schrijven. Banana Gun staat inderdaad op het punt een nieuwe ATH te bereiken, met het huidige record van $43,50 binnen handbereik. Bovendien is de marktkapitalisatie van Banana Gun de afgelopen maand met meer dan 50% gegroeid, van $73,7 miljoen naar de huidige waardering van $112,5 miljoen.

Met dit soort prestaties na een ernstige inbreuk op de beveiliging is het geen wonder dat experts mogelijke winsten van minstens 50x voorspellen nadat de presale van Bitbot zal aflopen.

De BTC prijsvoorspelling is sterk, maar het potentieel van Bitbot is torenhoog

Terwijl analisten potentiële nieuwe hoogtepunten voor Bitcoin dit jaar voorspellen, biedt de intrede van Bitbot in een ondergewaardeerde en groeiende markt een enorme investeringsmogelijkheid voor diegenen die deel willen uitmaken van iets met een ongelooflijk groeipotentieel. Door gebruik te maken van de baanbrekende non-custodial beveiligingsoplossing naast AI gestuurde trading tools, hebben beleggers een unieke kans met Bitbot.

Nu de AI sector onlangs een enorme sprong heeft gemaakt, zullen beleggers het rijke potentieel van de Bitbot crypto ICO niet willen missen.

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van BITBOT tokens.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!