Analist: Altcoins zullen beter blijven presteren dan Ethereum, tenzij dit gebeurt..

Een veel gevolgde handelaar die flink profiteerde van de crypto-uitbraak van vorig jaar, denkt dat Ethereum (ETH) ondermaats zal blijven presteren, tenzij er iets monumentaals gebeurt.

De pseudonieme analist DonAlt vertelde zijn 535.700 volgers op X dat hij verwacht dat andere altcoins massaal beter zullen presteren dan Ethereum zodra de marktomstandigheden verbeteren. Hij voorspelde zelfs dat ETH achter zal blijven totdat het getuige is van een catastrofale ineenstorting. Hij beschreef het als volgt:

“Alles naar beneden. ETH omlaag, maar ETH minder omlaag.

Verheug ETH-houders dat uw tijd is gekomen (omlaag in USD, omhoog ten opzichte van de rest van de sh*tters).

Ik denk echt dat dit de enige manier is waarop ETH een tijdje omhoog kan gaan.

Alleen als alles dumpt, kan ETH beter presteren. Op het moment dat de zaken omhoog gaan, zullen anderen het massaal overtreffen totdat we een massale capitulatie krijgen op ETH, waarna het waarschijnlijk weer de leiding gaat nemen.”

DonAlt is sinds september vorig jaar bearish op ETH en volgt de prestaties van de leidende altcoin ten opzichte van Bitcoin (ETH/BTC) toen deze op 0,06 BTC handelde. Sindsdien heeft het paar bijna 20% van zijn waarde verloren en wordt het nu verhandeld tegen 0,0487 BTC ($3.382).

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!