De volgende marktrally bevat top crypto’s voor explosieve groei

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Ondanks de recente schommelingen op de cryptomarkt, met de neergang van Bitcoin en het bloeden van altcoins, blijft het vertrouwen van beleggers onaangetast. De markt is getuige geweest van een daling van de prijs van Bitcoin tot onder de $66.000 en een aanzienlijke verlaging van de marktkapitalisatie van altcoins. Het sentiment onder beleggers is echter nog steeds optimistisch en velen verwachten een snel herstel. Dit optimisme wordt weerspiegeld in het toegenomen gebruik van bullish termen in discussies op sociale media, wat duidt op een sterk geloof in het potentieel van de markt voor een snel herstel. De Bitcoin Fear & Greed Index wijst, hoewel licht gedaald, nog steeds op een dominant sentiment van hebzucht onder beleggers, wat wijst op een afkoelende maar nog steeds enthousiaste beleggersbasis.

Voordat u nieuwe cryptocurrencies in uw portefeuille opneemt, is het raadzaam uitgebreid onderzoek te doen en u bewust te zijn van de potentiële gevaren. De tekst van vandaag is bedoeld om u een evenwichtig perspectief te geven op enkele van de helderste nieuwe sterren op de markt.

ScapesMania: Het grote debuut

Na een overweldigend succes in de voorverkoop is ScapesMania eindelijk op de uitwisselingsscène terechtgekomen. Met maar liefst $6,125 miljoen aan financiering en 18.400 houders is het tijd voor $MANIA om verder te gaan.

Nu is het te zien op PancakeSwap, de toonaangevende DEX in de Binance Smart Chain, die maandelijks meer dan 1 miljoen gebruikers trekt. De handel begon met MANIA/WBNB- en MANIA/USDT-paren, met USDT als de primaire liquiditeitsbron, gedreven door de voorkeur van de gemeenschap.

Succes sinds dag 1

De debuuthandelsdag van ScapesMania was opmerkelijk, wat de kracht en veelbelovende toekomst van het token aangeeft. $MANIA onderscheidt zich van kortstondige ICO-projecten door toewijding aan groei op de lange termijn te tonen naast de gemeenschap van houders.

Het aantal eigenaren stabiliseerde zich op een indrukwekkende 18,48K binnen de eerste 24 uur na de notering, waarbij steeds meer mensen de waarde en het potentieel van het project erkenden.

Met bijna onmiddellijk meer dan 2.535 aankopen en 1.651 verkopen steeg de handelsactiviteit naar een verbazingwekkende $2,25 miljoen. Weet je nog het cliché? “Ons project maakt furore”? Welnu, ScapesMania veroorzaakt geen golven, het creëert een echte vloedgolf van handelsactiviteiten!

Daarnaast steeg de munt binnen de eerste paar uur snel naar de top van de Hot Pairs-lijst van DEXTools.

In iets minder dan drie weken na de notering schoot het token omhoog naar zijn piekprijs van $0,01477, wat een stijging van maar liefst 147,77% betekende.

De aantrekkingskracht van ScapesMania ontgrendelen

ScapesMania onderscheidt zich in de cryptowereld door de afhankelijkheid van piramidespelen te vermijden en verbonden te blijven met het publiek, waardoor het een echte game-changer in de branche is. Hier kunnen spelers genieten van gameplay zonder crypto-complexiteit, terwijl houders de ontwikkeling kunnen beïnvloeden en de toekomst van het ecosysteem vorm kunnen geven. ScapesMania verbindt Web2 en Web3, en het is een win-winsituatie voor alle betrokkenen!

ScapesMania is actief binnen de enorme casual gaming-industrie die volgens Statista in 2027 omhoog zal schieten naar 19,12 miljard dollar en is klaar om van deze groei te profiteren. De huidige bull run, aangewakkerd door de sterke stijging van Bitcoin, suggereert dat het nieuwe altcoin-seizoen voor de deur staat, waarbij gamingtokens voorop lopen.

De timing van de aanbieding van ScapesMania is perfect, en er is geen beter moment om aan boord te springen en uw $MANIA-tokens te bemachtigen.

Wat zit er in voor houders?

Nu ScapesMania in een stroomversnelling komt, is dit wat $MANIA-gebruikers te wachten staan:

  • Evenwichtige tokenomics met Cliff en Vesting: deze mechanismen helpen de stabiliteit te garanderen door het evenwicht tussen vraag en aanbod in stand te houden.
  • DAO-governance: Houders kunnen de ontwikkeling van ecosystemen beïnvloeden door over cruciale beslissingen te stemmen.
  • Stakingprogramma: Leden kunnen tokens inzetten voor extra beloningen.
  • Geverifieerde veiligheid: Het smart contract van ScapesMania is gecontroleerd en heeft groen licht gekregen van BlockSafu, waardoor de betrouwbaarheid en veiligheid ervan zijn gegarandeerd.

Hoe eerder u $MANIA-houder wordt, hoe beter uw voorwaarden kunnen zijn.

Toekomstvisie en vooruitzichten

Nu de doelstellingen voor het genereren van fondsen met succes zijn behaald, richt ScapesMania zijn zinnen op een veelbelovende toekomst. Hier is een glimp van wat ons te wachten staat:

  • Het team richt zich nu op productontwikkeling, samenwerking met ervaren game-ontwikkelaars en het cultiveren van een interne talentenpool. Het project gaat verder met elke voltooide mijlpaal. Als u nu niet meedoet, kan dit tot spijt leiden als u uit de eerste hand getuige bent van de groei van het project.
  • Onder leiding van hun visionaire CEO test en verfijnt het team voortdurend ideeën om ervoor te zorgen dat ze perfect aansluiten bij de doelgroep.
  • Met een solide marketingstrategie voor post-listing breidt ScapesMania zijn outreach-inspanningen uit en verfijnt hij zijn tactieken, waarbij hij met elke stap nieuwe hoogten bereikt. Een voorverkoop van meer dan $6.000.000, meer dan 18.400 houders, een gemeenschap met meer dan 60.000 leden en een gemiddeld maandelijks verkeer van meer dan 75.000 spreken boekdelen over de marketingvaardigheid van het team.

Bron: De officiële ScapesMania Telegram-gemeenschap

Gemeenschapsopwinding

De cryptogemeenschap gonst van de gesprekken over ScapesMania op populaire platforms. Mensen willen zich graag aansluiten, omdat ze resoneren met de visie ervan en een actieve rol willen spelen. Zelfs whales letten op, met stortingen die al meer dan $20.000 bedragen.

Het is duidelijk dat dit succes niet haalbaar zou zijn zonder zo’n toegewijde gemeenschap. Het ScapesMania-team is zijn supporters oprecht dankbaar voor deze eerste impuls. En onthoud: dit is nog maar het begin: er staat nog veel meer te wachten!

Terwijl ScapesMania steun krijgt van erkende opinieleiders, dient elke positieve recensie als een pijnlijke herinnering voor degenen die aan de zijlijn staan: zij lopen iets mis.

Bekijk wat ScapesMania-supporters te zeggen hebben.

Duik in ScapesMania

Wacht niet langer – ontvang vandaag nog uw $MANIA-tokens op PancakeSwap. Sluit je nu aan bij ScapesMania en ga mee op de golf van casual gaming-groei!

>>> Doe mee aan de actie – Grijp vandaag nog $MANIA! <<<

Avalanche (AVAX): Navigeren door het competitieve landschap van cryptocurrency

Avalanche (AVAX), gerangschikt als de tiende grootste cryptocurrency, vertoont een opmerkelijke aanwezigheid op de markt. Ondanks een daling van 60% ten opzichte van het hoogste punt ooit op $146,22, houden de veerkracht en de onderliggende technologie het relevant. Afkomstig uit een concept van Cornell-onderzoeker Emin Gün Sirer, heeft Avalanche (AVAX) tot doel transactiesnelheid, decentralisatie en veiligheid in blockchain-technologie opnieuw te definiëren.

De prijsschommelingen van Avalanche (AVAX) weerspiegelen de reis door de marktvolatiliteit. De prijs ligt momenteel rond de $58 en contrasteert aanzienlijk met het hoogste punt ooit, wat wijst op potentiële ruimte voor groei. De evoluerende dynamiek van de markt en de technologische bijdragen van Avalanche (AVAX) positioneren deze op een unieke manier voor toekomstige waarderingsaanpassingen.

Voorspellingen duiden op bullish vooruitzichten voor Avalanche (AVAX), met potentiële mijlpalen van het bereiken van $100 tegen het einde van het jaar en een stijging naar $323 in 2030. Deze projecties onderstrepen het vertrouwen van de markt in de innovatieve benadering van Avalanche (AVAX) van blockchain-technologie en het vermogen ervan om de groei te ondersteunen. te midden van het competitieve landschap.

Polygon (MATIC): Versterking van de schaalbaarheid van Ethereum

Polygon (MATIC) komt naar voren als een cruciale oplossing voor de schaalbaarheidsuitdagingen van Ethereum en biedt een uitbreiding die snellere transacties tegen lagere kosten mogelijk maakt. De compatibiliteit ervan met de infrastructuur van Ethereum vergroot de aantrekkingskracht ervan en stimuleert de marktwaarde en positionering ervan.

Met een ingewikkelde balans tussen vraag- en aanboddynamiek weerspiegelt het prijstraject van Polygon (MATIC) zijn cruciale rol in het Ethereum-ecosysteem. De voorspelling duidt op een veelbelovend traject, met verwachtingen die tegen 2024 $1,31 zullen bereiken en tegen 2030 zullen stijgen tot $10,95, wat de optimistische kijk van de markt op het nut en toekomstige toepassingen ervan illustreert.

De voorspelde groei voor Polygon (MATIC) onderstreept het potentieel ervan om het blockchain-domein aanzienlijk te beïnvloeden, met name bij het verbeteren van de schaalbaarheid en prestaties van Ethereum. Hoewel optimistisch, duiden deze projecties ook op de uitdagingen van het behouden van momentum in een snel evoluerende markt en de noodzaak van voortdurende innovatie om voorop te blijven lopen.

Pepe (PEPE): Rijden op de golf van memecoin-mania

Pepe (PEPE) token, gelanceerd in mei 2023, speelt in op de memecoin-trend en biedt een unieke mix van humor en investeringspotentieel. Ondanks zijn bescheiden toetreding positioneren recente stijgingen het als een opmerkelijke concurrent in de memecoinsector, wat de volatiele maar intrigerende aard van dergelijke digitale activa weerspiegelt.

De prijsvoorspellingen van Pepe (PEPE) voor de komende jaren lopen sterk uiteen, wat het speculatieve en volatiele karakter van memecoins illustreert. Met projecties variërend van bescheiden stijgingen tot ambitieuzere doelstellingen, omvat de toekomstige prijsdynamiek van Pepe (PEPE) de onvoorspelbaarheid en speculatieve interesse die de memecoinmarkt aandrijven.

De levensvatbaarheid van Pepe (PEPE) op de lange termijn hangt af van de bredere acceptatie en duurzaamheid van memecoins binnen het cryptocurrency-ecosysteem. Hoewel kortetermijnwinsten aantrekkelijk kunnen zijn voor speculatieve beleggers, zal de uiteindelijke waarde en stabiliteit van Pepe (PEPE) afhangen van het veranderende marktsentiment en het tastbare nut dat het kan bieden na de aanvankelijke hype.

Conclusie

Er staan veel goede keuzes in de lijst van vandaag, maar het is ScapesMania die het meest opvalt. Met een trackrecord van indrukwekkende prestaties en een duidelijke visie voor de toekomst lijkt dit innovatieve casual gaming-ecosysteem klaar voor intense groei.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Announcement Group: https://t.me/scapesmaniaAnn

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direc t of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!