Hedera sluit zich officieel aan bij Blockchain Australia

Hedera heeft aangekondigd dat het nu deel uitmaakt van Blockchain Australia, waardoor het zich op de voorgrond van Web3 bevindt met leiders zoals Binance, Algo Foundation en Coinbase, onder anderen. Blockchain Australia is de toonaangevende blockchain-vereniging in de regio die bedrijven beoordeelt bij de implementatie en evaluatie van blockchain, of DLT, gedistribueerde grootboektechnologie.

Blockchain Australia heeft de ontwikkeling bevestigd door te zeggen dat de vereniging verheugd is hen aan boord te hebben. Blockchain Australia heeft Hedera gedefinieerd als een opensource, leiderloos PoS-netwerk met een robuust ecosysteem dat is opgebouwd door gemeenschapsleden die over de hele wereld verspreid zijn.

Blockchain Australia had eerder aangekondigd dat Backpack aan de vereniging zou worden toegevoegd. Het toevoegen van nieuwe netwerken aan de vereniging weerspiegelt de toewijding van Australië om een leider te worden in innovatie en handel. Anderen die recentelijk lid zijn geworden van Blockchain Australia zijn Audd Digital en Grineo Pay.

Hedera kijkt momenteel uit naar het organiseren van een sessie getiteld ‘Het bouwen van de toekomst van TradFi’. Het staat gepland voor 10 april 2024, van 14:40 uur tot 15:00 uur op het Mona Lisa-podium. Ook heeft Hedera aangekondigd dat de testnet-reset opnieuw zal worden gepland. De oorspronkelijke datum van 25 april 2024 is bevestigd om over te slaan. Aankomende testnet-resets staan gepland voor 25 juli 2024 en 31 oktober 2024, onder voorbehoud van wijzigingen of herzieningen.

Verder heeft de Hedera Foundation haar toewijding uitgesproken om nieuwe projecten die op het netwerk worden gebouwd, te ondersteunen.

Bijvoorbeeld, Xeni Travel maakt gebruik van de mogelijkheden van Hedera om het grootste deel van zijn kritieke functies, zoals commissiebetalingen en uitbetalingen aan reisverkopers en wederverkopers, volledig te automatiseren. Op zijn beurt streeft Xeni ernaar zijn missieverklaring te versterken om het segment te ondersteunen en te helpen bij de lancering van zijn boekingssysteem.

Hedera heeft zich bij Blockchain Australia gevoegd op een moment dat het token, HBAR, het moeilijk vindt om zich te manoeuvreren in de heersende onzekerheid. HBAR is de afgelopen 24 uur met 0,53% gedaald en wordt vermeld op $0,1048. Het weerspiegelt verder een daling van 6,83% en 6,59% in de afgelopen zeven dagen en 30 dagen. De marktkapitalisatie en het handelsvolume van 24 uur zijn respectievelijk met 0,52% en 16,02% gedaald.

Het lid worden van de vereniging markeert een cruciaal moment voor Hedera in Australië. Het staat nu aan de voorgrond van Web3, waarbij miljarden gebruikers worden ontsloten voor de nieuwe wereld van het internet. Het collectieve doel is om het naadloos te maken voor gebruikers, ongeacht hun achtergrond, om zich te registreren en de golf te ervaren. De Hedera Foundation staat nu trouw aan haar aard om de volgende generatie van het web te stimuleren.

Blockchain Australia leidt tegelijkertijd de weg met The Women of Blockchain Australia, WoBA, als een speciale interesse groep. Het werd ingehuldigd op 13 februari 2024, om 12.00 uur AEDT. Hedera is nu officieel een onderdeel van Blockchain Australia en kijkt uit om meer updates te delen met de gemeenschapsleden naarmate het lidmaatschap meer dagen aan de kalender toevoegt.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!