Altcoins klaar voor een moonshot! Zou het de volgende 100X kunnen zijn?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Te midden van de snelgroeiende digitale valutahorizon zijn scherpzinnige investeerders voortdurend op zoek naar de volgende lucratieve onderneming. Nu we ons midden in de bullrun van 2024 bevinden, is de jacht op activa met het vermogen om de welvaart substantieel te vergroten vuriger dan ooit. Dit artikel presenteert een reeks verborgen altcoin-schatten die op het punt staan mogelijk astronomische groei te bereiken. Klaar om de volgende potentiële 100X-kandidaten van de cryptosfeer te verkennen? Duik in onze zorgvuldig geselecteerde keuzes die uw ticket naar een financiële moonshot kunnen zijn.

TRUE Token: Benut de kracht van crypto in iGaming voor ongeëvenaarde winst

Het TRUE-token (TFT) is het nieuwe GameFi-project, dat naar voren komt en nog grotere groei en winst biedt dan een ooit sensationele Notcoin. TFT wordt momenteel toegekend via een exclusieve NFT Token Offer (NTO), waardoor early adopters hun investering aanzienlijk kunnen verhogen. De gedistribueerde NFT’s bevatten een deel TRUE-tokens, variërend van 100 tot 500.000 TFT, met enorme kortingen. Terwijl de NTO ervoor zorgt dat uw toewijzing 100% gegarandeerd, veilig en beheersbaar is. Spannend is dat je als NTO-deelnemer toegang krijgt tot een breed scala aan voordelen van het TRUE-team. NFT-houders krijgen een bevoorrecht TRUE-lidmaatschap en toegang tot een prijstrekking voor $ 330.000 aan extra tokens, 10 ETH, statuskaarten, merchandise en tokenized partnergeschenken.

TRUE, met zes jaar ervaring in game- en blockchain-ontwikkeling en aanzienlijke steun – meer dan $3,45 miljoen ingezameld, geleid door SoftSwiss – wordt erkend vanwege zijn potentieel in iGaming. Met meer dan 4 miljoen actieve spelers en 16.000 games van derden die geïnteresseerd zijn in de blockchain-service, is TRUE zelfs in moeilijke markten winstgevend gebleven, waardoor een sterke basis is gelegd voor TFT-post-tokengeneratie-evenementen. Omdat de waarde van TRUE zal profiteren van de activiteit binnen de komende TRUE World iGaming-metaverse, die in een mum van tijd miljoenen gebruikers aan boord zal trekken, is dit het perfecte moment om uw TFT-toewijzing te grijpen voordat deze omhoog schiet!

>>> TRUE NTO is nu live – ontvang uw NFT-pakket en zie hoe uw loyaliteit wordt beloond <<<

Cardano (ADA) ervaart opmerkelijke fluctuaties

De koers van Cardano laat de laatste tijd een mix van ups en downs zien. De afgelopen week heeft ADA een daling van bijna 11% gezien, en de afgelopen maand heeft de daling nog verder aangescherpt, waardoor deze met meer dan 21% is gedaald. Terugkijkend op de afgelopen zes maanden is de munt echter met meer dan 125% gestegen. De huidige prijsklasse vindt ADA tussen $0,63 en $0,68. Met een RSI op 34,56 suggereren de bewegingen van de munt dat er op dit moment niet veel wordt gekocht of verkocht, wat mogelijk meer op een corrigerende fase duidt dan op een grote impulsieve zet.

Uniswap (UNI) handelt momenteel tussen $12,12 en $13,55. Deze week is UNI met 8,82% gedaald, en de afgelopen maand is er sprake geweest van een daling van 10,42%. Als we zes maanden terugkijken, is de munt echter met 162,31% gestegen. De huidige markt laat zien dat UNI enige neerwaartse druk ondervindt, aangezien de RSI op 31,42 suggereert dat het bedrijf zich mogelijk in een corrigerende beweging bevindt.

Vooruitkijkend wordt UNI geconfronteerd met onmiddellijke weerstand op $14,16, met een sterkere barrière op $15,59. Ondersteuningsniveaus bedragen $11,3 en $9,87. Hoewel UNI de afgelopen zes maanden indrukwekkende winsten heeft geboekt, rechtvaardigen de recente dalingen voorzichtigheid. De indicatoren suggereren dat UNI zich zou kunnen stabiliseren rond het 100-daagse gemiddelde van $12,50. Beleggers moeten uitkijken naar een mogelijke opleving ten opzichte van de huidige niveaus of verdere dalingen als de steun het begeeft.

Avalanche prijsschommelingen en voorspelling

Avalanche (AVAX) ziet een breed prijsverschil, momenteel tussen $51,34 en $58,12. De afgelopen week kende het een scherpe daling van 18,51%. De afgelopen maand is de munt echter met 6,12% gestegen en de afgelopen zes maanden is deze dramatisch gestegen met 366%. De prijsbeweging van de munt duidt op een corrigerende fase, gezien de recente daling vanaf hogere niveaus.

Vooruitkijkend kan het momentum van AVAX beide kanten op gaan. De munt bevindt zich onder het tweede weerstandsniveau van $68,91, dat hij zou moeten doorbreken voor een sterke opwaartse trend. Omdat de dichtstbijzijnde steun op $48,57 echter potentieel een herstelpunt kan opleveren, liggen er zowel bullish als bearish scenario’s op tafel. Beleggers moeten kijken of de munt boven het tweede ondersteuningsniveau van $41,79 kan blijven om de opwaartse trend op langere termijn vast te houden.

Polkadot-prijsanalyse en vooruitzichten

De koers van Polkadot beweegt zich binnen een stabiel bereik tussen $9,27 en $10,04. De afgelopen week daalde de munt met 12%. Ook de afgelopen maand was er sprake van een daling van bijna 10%. De zesmaandelijkse weergave laat echter een dramatische stijging zien met een stijging van 111%. De prijs vertoont eerder tekenen van stabilisatie dan van snelle bewegingen. De dichtstbijzijnde weerstand ligt op $10,43, terwijl de steun wacht op $8,89.

Vooruitkijkend doemt weerstand op $11,20 op, wat potentieel kopers kan aantrekken die op zoek zijn naar groei. Als de munt voorbij de $10,43 kan breken, zou een duw naar dit niveau kunnen volgen. Nu de huidige prijs echter net boven het 100-daagse gemiddelde zweeft en de RSI duidt op noch overbought noch oversold-omstandigheden, zou er een zijwaartse trend kunnen aanhouden. Onmiddellijke steun op $8,89 biedt een vangnet tegen dalingen, terwijl verder naar beneden het niveau van $8,12 nog een buffer biedt.

Conclusie

Om af te ronden: TRUE Token, Cardano (ADA), Uniswap (UNI), Avalanche (AVAX) en Polkadot zijn de sleeper-altcoins met explosief potentieel volgens de keuzes van experts. TRUE Token schittert met zijn unieke waarde in de iGaming-sector en belooft opmerkelijke winsten via zijn NFT Token-aanbod. Cardano handhaaft, ondanks recente schommelingen, een solide groeitraject op de lange termijn. De huidige neergang van Uniswap positioneert Uniswap als een potentiële kandidaat voor een herstel, terwijl de indrukwekkende zes maanden durende stijging van Avalanche de volatiliteit en het groeipotentieel ervan onderstreept. De stabiele prestaties van Polkadot duiden erop dat het stabiliteit binnen een portefeuille kan bieden. Elke munt heeft verschillende groeimogelijkheden, waardoor ze de aandacht van investeerders in de dynamische cryptomarkt waard zijn.

Site: https://truefuture.io/true-nto/
Twitter: https://twitter.com/TRUE_Ecosystem
Discord: https://discord.gg/xUPvjawmUa
Telegram: https://t.me/true_ecosystem

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!