Essentiële tokens voor een vruchtbaar altseason die je nu moet hebben

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt bevindt zich momenteel in een cruciale fase, waarbij de poging van Bitcoin om de grens van $71.000 te overschrijden zich pas net onder de $70.000 te stabiliseren, wat een belangrijk moment markeert in de dynamiek van cryptocurrency. Deze stabilisatie heeft geleid tot een grotere dominantie van Bitcoin, die nu 52% van de markt voor zijn rekening neemt, wat een periode weerspiegelt waarin altcoins een aanzienlijke retracement hebben gekend. De aandacht van de markt is nauw verbonden met de komende halvering van Bitcoin, die naar verwachting de huidige toestand zal veranderen door de dominantie van Bitcoin te verminderen. Deze verschuiving zal naar verwachting de weg vrijmaken voor altcoins om een nieuw bullish traject in te slaan, zoals historisch gezien wanneer de groeifasen van Bitcoin zijn afgerond.

Analisten, waaronder Michael van de Poppe, benadrukken de rol van Bitcoin als voorloper van bredere marktbewegingen, wat suggereert dat de kapitaalstroom uit de substantiële rally’s van Bitcoin vaak ten goede komt aan altcoins, die hen lagere waarderingen maar veelbelovende rendementen bieden. Dit altcoin-seizoen wordt geweldig voor degenen die erin slagen de juiste op het juiste moment te vinden en te kiezen. In de tekst van vandaag staan projecten die op dit moment voor uitdagingen lijken te staan of niet opmerkelijk presteren, maar zodra de timing goed is, kunnen ze in een onvoorstelbaar tempo gaan groeien.

ScapesMania: Het grote debuut

Na een enorm succesvolle voorverkoop die 6,125 miljoen dollar aan financiering opbracht, bijna 18.400 houders trok en meer dan 60.000 volgers trok, was eindelijk het langverwachte beursdebuut van ScapesMania aangebroken.

$MANIA stapt in PancakeSwap, een populaire DEX op het Binance Smart Chain-netwerk dat bekend staat om zijn grote gebruikersbestand en liquiditeit. Maar dat is nog maar het begin. Na PancakeSwap onderzoekt het project de mogelijkheden voor CEX-noteringen, wat de mogelijkheden voor potentiële groei zou kunnen vergroten. Ontdek hier de aanpak van het team ten aanzien van de CEX-vermeldingen.

De handel begon met MANIA/WBNB en MANIA/USDT liquiditeitsparen. USDT is de belangrijkste bron van liquiditeit volgens de vraag van de gemeenschap. De debuuthandelsdag was opmerkelijk. De tokenprijs heeft veerkracht getoond, wat wijst op robuuste tokenomics en veelbelovende projectvooruitzichten. ScapesMania heeft aan iedereen bewezen dat het niet zomaar een eendaags ICO-project is, maar een serieuze onderneming die zich inzet om samen met de gemeenschap van houders te groeien.

Het aantal houders bleef in de eerste 24 uur stabiel op 18,41K, met een handelsvolume van $2,25 miljoen. ScapesMania domineerde onmiddellijk de Hot Pairs-lijst van DEXTools.

In minder dan drie weken na de notering steeg de prijs van het token naar het hoogste punt ooit van $0,01477, wat een indrukwekkende stijging van 147,77% betekent. Geen verdere uitleg nodig.

Baanbrekende benadering van gaming

Als je nog niet bekend bent met waar ScapesMania over gaat, volgt hier een kort overzicht. Het is een gaming-ecosysteem waar spelers meeslepende ervaringen kunnen opdoen zonder enige voorafgaande kennis van cryptovaluta. Ondertussen kunnen de eigenaren profiteren van het succes van het project en via DAO inspraak hebben in de richting ervan.

Waarom kiezen voor ScapesMania?

Vraagt u zich af waarom de community massaal naar ScapesMania komt?

Laten we de aantrekkingskracht ervan ontcijferen:

  • Het $MANIA-token dient voor het bestuur in de zich ontwikkelende DAO en fungeert als in-game valuta in het pilot-gamingproject. Communityleden kunnen ook tokens inzetten voor extra beloningen en deelnemen aan activiteiten voor meer tokens. Het team werkt actief aan het uitbreiden van de bruikbaarheid van het token, met plannen om nieuwe projecten te introduceren en de gebruiksscenario’s ervan binnen het ecosysteem te vergroten.
  • Er is een solide promotiestrategie voor post-listing in het spel. Het team heeft zijn marketingtalent gedemonstreerd, wat blijkt uit het voorverkoopsucces van meer dan $6 miljoen, het aantal 18,4K+ houders, de actief groeiende gemeenschap van meer dan 60K+ en een gemiddeld maandelijks verkeer van meer dan 75K+. Om het bereik van het project verder uit te breiden, test ScapesMania voortdurend nieuwe marketingkanalen.
  • Het smart contract van het project heeft een goedkeuringsstempel gekregen van BlockSafu. Als houder kunt u vertrouwen op de inzet van het platform op het gebied van veiligheid.

De weg voor ons

In een wereld waar casual gaming regels zijn, loopt ScapesMania voorop door slim te voldoen aan wat de markt vraagt. In tegenstelling tot andere projecten die te maken hebben met de verbinding met hun publiek, sluit ScapesMania aan bij de wensen van de gemeenschap: gamers genieten van hun favoriete tijdverdrijf terwijl de eigenaren profiteren van het succes van het ecosysteem.

Volgens Statista zal de casual gaming-industrie naar verwachting omhoogschieten naar 19,12 miljard dollar in 2027. Deze voorspelling markeert de niche als potentieel lucratief.

Nu de doelstellingen voor het genereren van fondsen zijn overtroffen, is het team nu volledig ondergedompeld in productontwikkeling. Om snel van start te kunnen gaan, werkt het project samen met de ontwikkelaars die in 2023 een prestigieuze subsidie hebben binnengehaald voor de categorie Metaverse/Gaming/NFT. Sven, CEO van ScapesMania, zegt:

“Zoals u weet is een bekwaam team van cruciaal belang om ambitieuze doelen te bereiken. Je kunt nu al zien hoe bekwaam en efficiënt ons lanceerteam werkelijk is. We werken tegelijkertijd aan het product. We geven ook prioriteit aan de versterking van het ontwikkelingsteam. Om de bedrijfsvoering te stroomlijnen, combineer ik de rollen van CEO en CTO.”

Word lid van het community-kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste releases.

Gemeenschapsvertrouwen

De cryptogemeenschap gonst van het project op populaire platforms. Ze zijn enthousiast om zich bij ScapesMania aan te sluiten omdat ze de visie delen en er actief bij betrokken willen zijn. Walvissen merken dit ook op, met stortingen die al boven de $20.000 liggen.

Het is duidelijk dat dit succes niet mogelijk zou zijn zonder zo’n loyale gemeenschap. Het ScapesMania-team bedankt zijn supporters enorm voor deze kickstart. En onthoud: dit is nog maar het begin: er komt nog veel meer!

Sluit je aan bij de ScapesMania-beweging

Het avontuur van ScapesMania begint nog maar net. Terwijl de casual gaming-industrie zich de komende jaren opmaakt voor exponentiële groei, is er nooit een beter moment geweest om dit veelbelovende landschap aan te boren.

Weet je nog hoe gamingprojecten in 2021 een hoge vlucht namen? Welnu, de huidige hausse op de cryptomarkt zou een vergelijkbare kans op expansie kunnen bieden. Met een stabiele prijs na de notering en sterke initiële steun heeft de munt zijn veerkracht al bewezen.

Het toekomstige prijstraject hangt af van de kracht van de gemeenschap, ontwikkelingsmijlpalen en robuuste marketingstrategieën, waarin ScapesMania allemaal uitblinkt, waardoor eindeloze mogelijkheden in het verschiet liggen.

Waarom wachten? Onderneem vandaag nog actie! Verzeker uw plek op een potentieel lonende reis – pak nu uw $MANIA-tokens op PancakeSwap.

>>> Sluit je aan bij 18K-houders – Koop nu $MANIA! <<<

Dogecoin (DOGE): Een meme coin met praktisch nut

Dogecoin (DOGE), oorspronkelijk gemaakt als grap, is geëvolueerd naar een cryptocurrency met aanzienlijk praktisch nut. Ondanks zijn oorsprong heeft Dogecoin (DOGE) een aanzienlijke aanhang en gebruiksscenario’s verzameld, variërend van fooien op sociale media tot liefdadigheidsdonaties. De prijs van de munt heeft volatiliteit ervaren, maar de steun van de gemeenschap en de toenemende acceptatie als betaalmethode dragen bij aan de blijvende relevantie ervan op de cryptomarkt.

De prijsreis van Dogecoin (DOGE) was een achtbaan, waarin de essentie van de volatiliteit van cryptocurrency werd vastgelegd. Van het hoogste punt ooit van $0,7376 tot de meer bescheiden recente waarderingen weerspiegelen de prijsbewegingen van Dogecoin (DOGE) het onvoorspelbare karakter van de markt. In 2024 zal Dogecoin (DOGE) naar verwachting schommelen tussen een minimumprijs van $0,085 en een maximum van $0,26, wat wijst op potentieel voor zowel consolidatie als groei.

Kijkend naar de toekomst wordt verwacht dat Dogecoin (DOGE) de cryptomarkt zal bevaren met zijn karakteristieke mix van humor en gemeenschapsgedreven initiatieven. Tegen 2025 wijzen de projecties op een prijsbereik van $0,25 tot $0,39, wat duidt op een gestaag opwaarts traject. De langetermijnvoorspelling voor 2030 schetst een nog optimistischer beeld, waarbij Dogecoin (DOGE) mogelijk een waarde tussen $0,57 en $0,82 bereikt. Deze verwachte groei wordt ondersteund door een levendige gemeenschap en een toenemende acceptatie van cryptocurrencies als geheel, waardoor Dogecoin (DOGE) wordt gepositioneerd als een digitaal bezit met een mix van speculatieve aantrekkingskracht en een vleugje bruikbaarheid.

Stacks (STX): Smart contracts naar Bitcoin brengen

Stacks (STX) vertegenwoordigt een baanbrekende aanpak voor het integreren van slimme contracten en gedecentraliseerde applicaties (dApps) rechtstreeks op Bitcoin, de oorspronkelijke cryptocurrency. Dit innovatieve platform maakt gebruik van de veiligheid en het kapitaal van Bitcoin en introduceert tegelijkertijd de flexibiliteit en schaalbaarheid van slimme contracten via het unieke consensusmechanisme, Proof of Transfer (PoX). Stacks heeft snel aandacht en investeringen gekregen, wat een veelbelovende toename van marktkapitalisatie en adoptie laat zien.

De prijsgeschiedenis van Stacks (STX) werd gekenmerkt door aanzienlijke groei en een positief marktsentiment, wat de unieke waardepropositie in het blockchain-ecosysteem weerspiegelt. Stacks (STX) heeft robuuste prijsprestaties aangetoond met het vooruitzicht op verdere integratie en ontwikkeling binnen het Bitcoin-netwerk. Voorspellingen voor 2024 duiden op bullish vooruitzichten, waarbij de prijs naar verwachting een hoogte van $5,22 zal bereiken, wat wijst op een sterk vertrouwen in de onderliggende technologie en het marktpotentieel.

De toekomst van Stacks (STX) wordt gezien door de lens van het uitbreiden van de functionaliteit en schaalbaarheid van Bitcoin. Er wordt voorspeld dat de prijs van Stacks (STX) tegen 2025 verder zal stijgen en mogelijk een maximum van $6,01 zal bereiken, naarmate ontwikkelaars en ondernemingen steeds meer hun platform gaan gebruiken voor het bouwen van dApps op Bitcoin. Vooruitkijkend naar 2030 zou Stacks (STX) een belangrijke mijlpaal kunnen bereiken, met prijzen die variëren tussen $9,15 en $12,53. Deze optimistische projectie is gebaseerd op de overtuiging dat Stacks een cruciale rol zal blijven spelen bij het introduceren van slimme contractmogelijkheden voor Bitcoin, waardoor het landschap van cryptocurrency en blockchain-technologie mogelijk zal worden getransformeerd.

Filecoin (FIL): Een revolutie in gegevensopslag

Filecoin (FIL) is uitgegroeid tot een toonaangevend gedecentraliseerd opslagnetwerk, waarmee gebruikers ongebruikte opslagruimte kunnen kopen en verkopen met de nadruk op privacy, veiligheid en efficiëntie. Het innovatieve gebruik van blockchain-technologie door het platform om gedecentraliseerde gegevensopslag te vergemakkelijken heeft Filecoin (FIL) gepositioneerd als een cruciale speler in de gegevensopslagindustrie. Met een aanzienlijke marktkapitalisatie en een groeiend ecosysteem van ontwikkelaars en gebruikers demonstreert Filecoin (FIL) het potentieel om opnieuw te definiëren hoe gegevens wereldwijd worden opgeslagen en toegankelijk.

De prijzen van Filecoin (FIL) weerspiegelen de ambitie en de groeiende vraag naar gedecentraliseerde opslagoplossingen. Na de lancering bereikte Filecoin (FIL) een recordhoogte van $237,24, wat het immense aanvankelijke enthousiasme voor zijn technologie en missie aantoont. Sindsdien heeft de markt zich echter aangepast, waarbij Filecoin (FIL) de gebruikelijke eb en vloed van cryptocurrency-prijzen ervaart. Voor 2024 zal de prijs van Filecoin (FIL) naar verwachting schommelen tussen $5,70 en $8,20, wat een voorzichtig optimisme over de adoptie ervan en de technologische vooruitgang weerspiegelt.

Kijkend naar de horizon is Filecoin (FIL) klaar voor potentiële groei naarmate de vraag naar gedecentraliseerde opslagoplossingen toeneemt. Volgens voorspellingen zou FIL in 2025 een hoogtepunt van $10,35 kunnen bereiken, gedreven door bredere acceptatie en de voortdurende ontwikkeling van zijn netwerk. De langetermijnvoorspelling voor 2030 is zelfs nog veelbelovender, met prijsverwachtingen variërend van $20,42 tot $29,40. Deze verwachte waardering wordt toegeschreven aan de cruciale rol van Filecoin (FIL) in de zich ontwikkelende digitale economie, waar gedecentraliseerde opslag steeds fundamenteler wordt voor de blockchain-infrastructuur en gegevensbeveiliging.

Conclusie

Het komende altcoin-seizoen biedt heel veel kansen, en u kunt deze potentieel benutten voor iets groots. Zorg ervoor dat u onze tekst zorgvuldig doorneemt om erachter te komen welk project het meeste voordeel lijkt te bieden.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Announcement Group: https://t.me/scapesmaniaAnn

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direc t of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!