Verborgen crypto’s klaar om de markt op te blazen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Bitcoin is in ieders gedachten met de komende halving. Deskundigen zijn enthousiast en voorspellen een grote waardestijging. Sommigen zeggen dat het zelfs wel $200.000 kan bedragen! Maar het is niet alleen Bitcoin die zich opmaakt voor een wilde rit. Er zijn andere, minder bekende cryptocurrencies die zich stilletjes voorbereiden om een grote plons te maken. Deze verborgen juweeltjes zouden de volgende grote stijgers op de markt kunnen zijn, die het landschap van digitale valuta kunnen transformeren.

BlastUP komt naar voren als een gamechanger die in enkele weken tijd meer dan $3 miljoen ophaalt

BlastUP is een uniek lanceerplatform gebaseerd op Blast, een legendarische Layer 2-blockchain die met zijn duizelingwekkende start de krantenkoppen domineerde. BlastUP treedt in de voetsporen van Blast en heeft in slechts een paar weken tijd meer dan $3 miljoen opgehaald.

De impact van BlastUP kan enorm zijn, omdat de innovatieve oplossingen voor het lanceren van DApps met een compleet pakket Web3- en AI-tools een hit zullen worden voor startups. Het biedt een uitgebreide set tools en een beloningssysteem voor iedereen die lid wordt van het platform.

De voorverkoop van BlastUP-tokens is aan de gang, en als je er op dit moment in investeert, zou dit hetzelfde kunnen zijn als het kopen van Ethereum voor een paar dollar in 2017. De prijs in de vijfde fase is vastgesteld op $0,055, terwijl de prijs bij de notering $0,1 zal zijn. . Dit is het perfecte moment om BlastUP-tokens te kopen tegen de beste prijs met een korting van 45%.

>> Beleef een echte gamechanger: Koop NU BlastUP-tokens met 45% korting <<

Houders van BlastUP-tokens krijgen toegang tot vele voordelen, van prioritaire tokenverkoop tot exclusieve loyaliteitsbeloningen in IDO’s. Ze kunnen ook rente verdienen door BlastUP-tokens in te zetten en te profiteren van de Seed Staking-functie, die gratis tokens van ondersteunde projecten biedt.

BlastUP is niet zomaar een cryptoproject, het heeft een sterke basis om de loyaliteit van een breed publiek te winnen. Dit lanceerplatform heeft tot doel de toetredingsdrempels voor blockchain-startups te verlagen, zodat ze vanaf het begin alles hebben om te slagen.

De gedetailleerde routekaart van BlastUP loopt tot 2026 met plannen om een AI IDO-screener, AI Startup Team Tools en de Community Marketplace te introduceren. BlastUP maakt zich op om het volgende grote ding in de crypto-ruimte te worden, dus je kunt maar beter opschieten en op de kar springen voordat het te laat is.

>> Klaar om weg te schieten? Koop nu BlastUP-tokens en katapulteer uw investeringen <<

Jupiter’s prijstrends: Sterke punten en risico’s op korte termijn

Kijkend naar de huidige trend van Jupiter met een prijs van $1,54, die vlak boven het 10-daagse voortschrijdend gemiddelde van $1,32 zweeft, blijkt dat de positie op de korte termijn sterk is. Als het momentum aanhoudt en verder gaat dan $1,68, wat de dichtstbijzijnde weerstand is, kunnen we mogelijk de prijs zien die zich richt op de tweede weerstand op $1,81. Beleggers moeten in de gaten houden of de prijs zich boven de steun van $0,42 kan handhaven, omdat het erop zou kunnen wijzen dat de opwaartse trend zich zou kunnen voortzetten, wat mogelijk een nieuw hoogtepunt zou kunnen betekenen.

Gezien de langetermijnvisie zou de huidige prijs van $1,54, te midden van optimistische scenario’s, tegenwind kunnen ondervinden als deze er niet in slaagt boven de dichtstbijzijnde steun van $0,42 te blijven. Een daling daaronder zou kunnen leiden tot een verdere daling naar het tweede ondersteuningsniveau van $0,30, waardoor de markt de verkoopdruk zou moeten absorberen. De oplevingen van deze niveaus kunnen van cruciaal belang zijn bij het bewijzen van de veerkracht van Jupiter. Positieve schommelingen zullen afhangen van de gestage vraag die de prijs boven de belangrijkste steunniveaus houdt, waardoor duurzame groei op termijn wordt gegarandeerd.

Prijsvooruitzichten van Manta Network: Potentieel van $3 tot $4,10

De huidige prijs van Manta Network van $3,00 toont potentieel voor zowel stijging als daling. Als de koers voorbij de grens van $3,38 komt, kunnen we een duw richting $4,10 zien. Deze stap zou een aanzienlijke impuls geven aan het vertrouwen van handelaren en houders. Het is echter van cruciaal belang om naar het punt van $2,03 te kijken, aangezien een daling naar beneden verder zou kunnen leiden tot verdere dalingen, mogelijk tot $1,41. Het is verstandig om optimisme en voorzichtigheid in evenwicht te brengen, gezien de neutrale RSI en de gemengde signalen van de MACD en SMA 10-days.

Op de langere termijn duidt de stabiele positie van Manta Network op $3,00 op onderliggende kracht. Als het marktsentiment verbetert, kan dit de weerstandsniveaus doorbreken en hogere prijzen in stand houden. Maar zelfs met deze optimistische visie moet men rekening houden met de mogelijkheid van een recessie. Als de steunniveaus van $2,03 falen, kunnen beleggers met grotere terugval te maken krijgen. Kortom, de toekomst van Manta Network lijkt af te hangen van het navigeren door deze veranderende stromingen, met zorgvuldige aandacht voor de ondersteunings- en weerstandsdynamiek.

Prijsactie van Pyth Network: Weerstands- en ondersteuningsniveaus

Pyth Network zit dicht bij zijn dichtstbijzijnde weerstand op $0,92, wat duidt op een mogelijke stijging als het bullish momentum aanhoudt. Met de huidige prijs van $0,96 is er een kans om het tweede weerstandsniveau op $1,18 te testen. Als er voldoende interesse en positieve activiteit is, zou het op de korte termijn mogelijk kunnen zijn om winsten richting of mogelijk boven de grens van $1,18 te zien. Dit zou een aantrekkelijk scenario bieden voor beleggers die op zoek zijn naar snelle rendementen.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!