Deze altcoin maakt zich klaar voor een stijging boven all-time high

Na een recente neergang heeft de Bitcoin prijs zich hersteld en overschrijdt nu de $69.000, terwijl de meeste alternatieve munten aanzienlijke verliezen lijden. Het sentiment in de cryptomarkt is overwegend negatief vanwege de zaak rondom Coinbase. Op dit moment tonen investeerders terughoudendheid om te profiteren van de lagere prijzen, in afwachting van mogelijke grotere consequenties van de uiteindelijke beslissing. Dus, wat zijn de huidige prognoses voor RNDR?

RNDR observatie

Een cruciale factor die de korte termijn prijsbewegingen van altcoins beïnvloedt, is de gemiddelde leeftijd van de munt. Dit geeft investeerders inzicht in de actuele trend en meet het sentiment voor een mogelijke stijging. De Gemiddelde Muntleeftijd (MCA) van RNDR is afgelopen week weer wat gestegen, wat erop wijst dat investeerders terughoudend zijn met verkopen.

rndr coin observatie

Tussen 4 maart en 20 maart was er een aanhoudende daling van de MCA voor RNDR. Deze daling werd gezien als een periode van winstneming, aangezien het NVIDIA-evenement een positieve invloed had op de prijs. Vanaf 20 maart begon de MCA echter weer te stijgen, wat kan aangeven dat investeerders de huidige niveaus als redelijk beschouwen voor mogelijke toekomstige winsten.

Aanbod op beurzen

Een ander belangrijk detail voor prijsvoorspelling is de beweging van het aanbod op beurzen. Van 26 februari tot 22 maart nam het aanbod van RNDR op beurzen aanzienlijk toe, wat vrij normaal is, zoals weerspiegeld wordt door de prijs die in balans blijft met winstverkoop. Investeerders kopen met middellange en lange termijndoelen en moeten mogelijk op bepaalde momenten verkopen.

rndr beurzen


Aangezien het aanbod begon af te nemen van 22 maart tot 27 maart, kunnen we spreken over een trend die een prijsstijging ondersteunt, aangezien een vergelijkbaar patroon ook werd waargenomen aan de MCA-kant.

Voorspelling van de prijs van RNDR

Op de grafiek van vier uur zijn bewegende exponentiële voortschrijdende gemiddelden (EMA’s) te zien, die aantonen dat de markt bezig is met het zoeken naar evenwicht. Een zwak bullish signaal is aanwezig doordat het kortetermijn voortschrijdend gemiddelde probeert boven de langetermijn EMA’s te stijgen. Dit wijst erop dat er mogelijk een nieuwe golf van koopdruk voor RNDR kan ontstaan.

rndr coin grafiek


EMA’s, oftewel exponentiële voortschrijdende gemiddelden, dienen als technische indicatoren om marktbewegingen te analyseren binnen een bepaalde tijdsperiode. Als de eerste signalen juist zijn, kan de prijs van RNDR mogelijk stijgen tot boven het recordniveau van $13.46. In een negatief scenario is een neerwaartse beweging naar $10.3 echter ook een optie.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!