De voorverkoop van $3 miljoen van Algotech schudt DeFi-wereld op, toonaangevende experts speculeren over de prijs van Solana en de prestaties van Aptos

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De anticipatie is toegenomen in het evoluerende crypto-ecosysteem nu altcoins zich voorbereiden op de komende Bitcoin-halvering. Met minder dan 30 dagen tot de verwachte halvering heeft de groeiende aanwezigheid van nieuwe technologieën de aandacht van investeerders getrokken.

Een nieuw DeFi-platform, Algotech (ALGT), heeft investeerders aangesproken als een innovatieve oplossing voor traditionele cryptohandel. Zijn groeiende aanwezigheid bleek uit zijn baanbrekende prestaties, die zijn positie als een van de beste voorverkoop van 2024 hebben gevestigd.

De indrukwekkende voorverkoop onderstreept het potentieel van nieuwe investeringsmogelijkheden. Deskundigen bespreken de vooruitzichten van twee prominente actoren, Solana (SOL) en Aptos (APT), om het potentieel van Algotech (ALGT) te benadrukken.

Kan SOL in 2024 nog een poging ondernemen voor $200?

Solana(SOL) heeft zich in 2024 als een opmerkelijke winnaar gemanifesteerd dankzij de hoge activiteit in de keten, waardoor de handelsvolumes boven de drempel van $12 miljard kwamen. Het SOL-token, aangewakkerd door marktoptimisme, klom tot boven de $200.

Kort na het overschrijden van de $200 nam de verkoopdruk toe toen SOL een aanzienlijke terugval waarnam. Het heeft te maken gehad met sterke weerstand omdat de huidige handelswaarde volgens CoinMarketCap boven de drempel van $170 ligt.

Ondanks de recente correctie blijft de markt optimistisch. Het token heeft zijn veerkracht getoond en vertrouwen gewekt met zijn verbluffende groei van meer dan 70% in de afgelopen maand.

De totale waarde van SOL is tijdens de bullrun op basis van DefiLama gestegen van 1,4 miljard naar 3,9 miljard, wat wijst op sterke steun van de gemeenschap. Deze steun voedt het huidige optimisme, waarbij bulls anticiperen op een nieuwe poging tot $200.

Bovendien is de SOL-gemeenschap optimistisch over de toekomstige koers van Solana, nu de aankondiging van de lancering van het Cross-Chain Transfer Protocol (CCTP) op het Solana-hoofdnet binnenkort plaatsvindt, wat wijst op een potentiële game changer voor de blockchain-industrie.

Aptos (APT) is op weg om het voortdurend opnieuw te testen

Aptos (APT), een layer één proof of stake blockchain, floreert in het huidige klimaat als een van de top 20 cryptocurrencies; de marktkapitalisatie van ruim $6 miljard is de afgelopen 24 uur met 4% gegroeid.

Volgens CoinMarketCap heeft het een sterk bullish traject laten zien, met een groei van meer dan 65% in de afgelopen maand, en handhaaft het zijn opwaartse trend met een positieve groei van meer dan 4% in de afgelopen week.

Het APT-token wordt momenteel boven de $15 verhandeld, en met een verschil van bijna 20% geven experts aan dat het zich zeer waarschijnlijk opmaakt om zijn vorige record ooit opnieuw te testen.

De sterke prestaties hebben de veerkracht aangetoond en het vertrouwen in de vooruitzichten vergroot, aangezien experts een bullish traject in 2024 voorspellen.

Nu Solana en Aptos een bullish traject voorspellen, zijn beleggers enthousiast over het vooruitzicht van het opkomende DeFi-platform Algotech, dat de markt heeft verbluft met een indrukwekkende publieke voorverkoop.

De voorverkoop van Algotech (ALGT) overschrijdt de mijlpaal van $3 miljoen

Dit AI-handelsplatform, Algotech (ALGT), biedt aantrekkelijk potentieel voor beleggers die op zoek zijn naar exponentiële rendementen. Het heeft furore gemaakt in de cryptogemeenschap toen de openbare voorverkoop de mijlpaal van 3 miljoen overschreed en meer dan 77 miljoen ALGT-tokens werden verkocht.

Algotech (ALGT) loopt voorop in een nieuwe manier van cryptohandel. Het maakt gebruik van kunstmatige intelligentie-mogelijkheden om realtime data-analyse van markttrends te bieden, waardoor het beter kan presteren dan zijn concurrenten.

Het is populair geworden onder handelaren die hun winst willen maximaliseren dankzij geavanceerde functies zoals breakout-detectie, mean reversion en hedging. De handelsgemeenschap wacht met spanning op de lancering ervan.

Met projecties van een stijging van bijna 1200%, ondersteund door deflatoire tokenomics, is de vraag naar zijn token enorm gestegen. Investeerders verdringen zich voor de mogelijkheid om het ALGT-token in voorverkoopfase 2 te kopen tegen de lage prijs van $0,06.

De unieke handelsbenadering en de indrukwekkende schaalbaarheid hebben vertrouwen gewekt bij beleggers die anticiperen op bullish vooruitzichten met potentieel hoge rendementen. Algotech (ALGT) biedt momenteel een weggeefactie ter waarde van $250.000 aan tien gelukkige leden aan, wat het vertrouwen in de financiële toekomst verder aantoont.

Kom meer te weten:

Bezoek Algotech-voorverkoop
Sluit u aan bij de Algotech-gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!