Analist voorspelt aanzienlijke groei voor deze twee meme coins

Een cryptohandelaar die de prijsbodem van Bitcoin (BTC) in 2018 voorspelde, denkt dat de toonaangevende meme munt Dogecoin (DOGE) op het punt staat een grote stijging te zien.

De analist, die anoniem bekend staat als Bluntz, vertelt aan zijn 250.400 volgers op het socialemediaplatform X dat DOGE in een sterke positie verkeert om winsten te boeken tegen zowel de Amerikaanse dollar als Bitcoin.

Volgens de toptrader is DOGE klaar om weer te stijgen in zowel de USD- als BTC-paren na het voltooien van een ’three wave’ correctie die begon in de eerste week van maart:

“DOGE ziet er eindelijk klaar uit om weer hoger te schieten, een mooie grote lang uitgesponnen ABC omlaag op de USD- en BTC-paren na die initiële impuls in februari.”

Bron: Bluntz/X

De handelaar baseert zich op de Elliott Wave-theorie, die stelt dat een bullish activum na een driegolf ABC-correctie geneigd is een vijfgolfsrally te zien. Op basis van zijn grafiek lijkt hij te suggereren dat Dogecoin met meer dan 50% zou kunnen stijgen vanaf het huidige niveau en boven de $0,24 zou kunnen uitkomen.

Dogecoin ligt er niet alleen vanuit een technisch oogpunt sterk bij maar ook fundamenteel zoals eerder door Cryptobenelux is aangegeven.

DOGE handelt op het moment van schrijven tegen $0,163.

Vervolgens is er de concurrerende meme munt Pepe (PEPE). Volgens Bluntz ziet de rivaal van DOGE er klaar uit om te stijgen naar een nieuw recordhoogtepunt:

“Pepe ziet er eindelijk goed uit voor de volgende stijging, een stevige bounce van belangrijke steun en nog steeds een macro golf vijf hoger te gaan vanaf de dieptepunten.”

Bron: Bluntz/X

Uit de grafiek van Bluntz blijkt dat de anonieme analist denkt dat Pepe dicht bij het niveau van $0,000014 zal komen na het voltooien van een golf vier correctie rond $0,000006.

PEPE handelt op het moment van schrijven tegen $0,000008.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!