Binance Introduceert nieuwe kwartaalcontracten en Ultimate Challenge voor gebruikers van Binance Futures

Op vrijdag heeft ’s werelds grootste crypto-beurs, Binance, aangekondigd dat het nieuwe kwartaalcontracten USD-M en COIN-M zal noteren op Binance Futures, met levering op 0927. Deze contracten zullen exclusief de belangrijkste cryptocurrencies ondersteunen, waaronder Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), BNB, XRP, Cardano (ADA), Chainlink (LINK) en andere.

Tevens heeft de crypto-beurs besloten de Futures Ultimate Challenge uit te breiden, die bestaat uit de Dagelijkse BTC Prijsvoorspelling en de Wekelijkse Tesla-uitdaging voor gebruikers van Binance Futures. Dit initiatief maakt deel uit van Binance’s strategie om de liquiditeit op de crypto-beurs te handhaven en een vlotte werking van de markt te garanderen.

Nieuwe futurescontracten voor BTC, ETH, ADA, XRP

In een officiële aankondiging op 22 maart heeft Binance de toevoeging van USD-M en COIN-M Kwartaal 0927 Leveringscontracten onthuld. Gebruikers kunnen deze contracten verhandelen vanaf 29 maart om 08:00 UTC.

De BTCUSDT Kwartaal 0927 en ETHUSDT Kwartaal 0927 leveringscontracten zullen worden afgewikkeld in USDT. Binance biedt een maximale hefboom van 50x op beide futures leveringscontracten.

Intussen ondersteunen COIN-M leveringscontracten BTC, ETH, BNB, ADA, LINK, BCH, XRP, DOT & LTC. De maximale hefboom voor BTC en ETH is 50x, en voor andere cryptomunten is dit 20x.

“Gebruikers mogen alleen hun posities sluiten of Reduce Only-orders plaatsen en zijn niet toegestaan om tien minuten voor de levering nieuwe posities te openen,” aldus de aankondiging.

Binance BTC prijsvoorspelling en Tesla uitdaging

Vanwege de enorme belangstelling onder cryptoinvesteerders verlengt Binance Futures de Futures Ultimate Challenge. De Dagelijkse BTC Prijsvoorspelling en de Wekelijkse Tesla-uitdaging gaan van start om 14:00 UTC op 24 maart en eindigen op 21 april om 13:59 UTC.

Binance biedt een 0.05 BTC-tokenvoucher aan voor het voorspellen van de marktprijs van het BTCUDT-permanente contract. Bovendien ontvangen gebruikers Gouden Tickets en maken ze wekelijks kans op een Tesla Model Y tot het einde van de promotieperiode. De beurs trekt aanzienlijke handelsvolumes aan met dergelijke promoties, vooral vanwege het handelen zonder kosten.

Uit gegevens van Kaiko blijkt dat de beurs sterk afhankelijk is van handelen zonder kosten. Het aandeel van handelsvolume zonder kosten heeft onlangs 40% bereikt, het hoogste niveau sinds maart vorig jaar.

Binance


Bovendien is FDUSD de op één na grootste stablecoin qua handelsvolume op cryptobeurzen en wordt het alleen verhandeld op Binance. Het handelen zonder kosten op FDUSD-paren heeft voornamelijk een groot aantal gebruikers naar Binance gebracht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!