Beste crypto’s om te kopen voor echte bull runs

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De recente prestaties van Bitcoin na de halvering duiden op een potentiële stijging van de waarde ervan, waardoor interesse in de cryptocurrency-markt ontstaat. Nu beleggers hun ogen richten op dit bemoedigende teken, wordt het steeds belangrijker om te overwegen welke digitale valuta het voortouw kunnen nemen in het geval van een echte bullmarkt. Nu de dynamiek op de markt verandert, kan het verkennen van de beste crypto’s om in te investeren van cruciaal belang zijn om deze mogelijke opwaartse trend te benutten.

BlastUP-voorverkoop: Het eerste lanceerplatform in het Blast-ecosysteem is live!

BlastUP is een baanbrekend lanceerplatform voor Blast, de geavanceerde Layer 2-oplossing die in slechts 35 dagen snel een totale waarde van $1 miljard heeft bereikt. Het succes van BlastUP is ook duidelijk, aangezien het in slechts een paar weken tijd snel $2 miljoen heeft opgehaald, wat de aandacht heeft getrokken van slimme vroege investeerders.

BlastUP loopt voorop op het gebied van financiële technologie en verdedigt het motto “Groei sneller, verdien meer.” Het primaire doel van dit lanceerplatform is om de toegangsbarrières voor blockchain-startups te verminderen, zodat ze vanaf het begin zijn uitgerust voor succes.

De vijfde fase van de voorverkoop van BlastUP-tokens loopt al en met elke nieuwe fase stijgt de prijs van de tokens. De huidige prijs is vastgezet op $0,055, terwijl de prijs op de DEX-notering $0,1 zal zijn. Dat levert maar liefst 45,% korting op, dus nu is het perfecte moment om BlastUP-tokens tegen de beste prijs te kopen.

>> Grijp nu BlastUP-tokens voor maximaal rendement! <<

BlastUP-tokenhouders kunnen genieten van exclusieve voordelen zoals vroege toegang tot tokenverkoop, speciale beloningen in IDO’s en de mogelijkheid om extra tokens te verdienen door middel van staking. Ze kunnen ook profiteren van de voordelen van het verdienen van rente en het ontvangen van gratis tokens van ondersteunde projecten.

Terwijl BlastUP vooruitgang boekt, blijft het zich inzetten voor het creëren van een mondiale hub voor de Blast-gemeenschap, ter ondersteuning van startups in een vroeg stadium. Met zijn gemeenschapsgerichte aanpak en drang naar innovatie wint BlastUP snel aan populariteit ten behoeve van alle deelnemers aan dit ecosysteem.

De routekaart van BlastUP strekt zich uit tot 2026 en belooft de introductie van AI-gestuurde tools en de Community Marketplace, waardoor de mogelijkheden van het ecosysteem verder worden verrijkt. Het BlastUP-token, een hoeksteen van het platform, ontgrendelt toegang tot gelaagde IDO-lanceringen, inzetbeloningen en exclusieve loyaliteitsvoordelen.

>> Grijp de kans om sneller te groeien en meer te verdienen met BlastUP! <<

Aptos-prijsstijging signaleert bullish momentum

Nu Aptos een substantiële prijsstijging over één maand van 48,46% laat zien, en een nog indrukwekkendere zesmaandelijkse stijging van 192,25%, is het momentum zeker bullish. De huidige prijs op $15,02, comfortabel boven zowel de 10-daagse als de 100-daagse Simple Moving Averages, versterkt een sterke opwaartse trend op de korte termijn. Gezien deze cijfers zou er potentieel kunnen zijn dat de prijs de bijna-weerstand op $13,77 zou testen of zelfs richting het tweede weerstandsniveau zou gaan, op $15,82. Deze niveaus dienen als indicatoren voor waar de prijs naartoe zou kunnen gaan, en de recente koopsignalen van MACD en SMA’s zouden verdere winsten kunnen suggereren.

Kijkend naar de lange termijn laten de historische gegevens zien dat Aptos nog lang niet zijn hoogste punt ooit van $72,56 heeft bereikt, wat erop wijst dat er ruimte is voor aanzienlijke groei. De koopaanbevelingen van de MACD en beide SMA’s geven een positief signaal voor potentiële langetermijninvesteringen. Ondersteuningsniveaus van $9,07 en $6,41 bieden gebieden waar de prijs een kans kan hebben om terug te stuiteren als deze daalt.

Sei’s recente strijd en gemengde marktsignalen

De recente daling van 9,15% in de afgelopen maand laat zien dat Sei voor een aantal uitdagingen staat, met de huidige prijs op $0,842. Gezien de enorme zesmaandsgroei van 578,21% kan het momentum echter weer aantrekken. Als het de dichtstbijzijnde weerstand van $1,05 passeert, kunnen we het naar het tweede weerstandsniveau van $1,27 zien bewegen. De langetermijnvisie wordt ondersteund door de groei sinds de lancering, wat duidt op een sterke onderliggende waarde. Maar we moeten ook rekening houden met de nabijheid van het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau van $0,596, dat getest zou kunnen worden als de trend bearish wordt.

Kortetermijnindicatoren zenden gemengde signalen uit, waarbij de Simple Moving Average (SMA) over 10 dagen op $0,889 een verkoop suggereert, terwijl de 100-daagse SMA op $0,698 richting kopen neigt. Deze kunnen de onmiddellijke prestaties van Sei op verschillende manieren beïnvloeden. De ondersteuningsniveaus van $0,596 en $0,359 zullen cruciaal zijn om in de gaten te houden als de prijs zich terugtrekt. Nu Sei ruim onder zijn hoogste punt ooit van $1,14427449 ligt, is er ruimte voor groei, maar beleggers moeten voorzichtig zijn, gezien de verkoopsignalen van de MACD en de 10-daagse SMA.

Optimism prijsschommelingen: Analyse en vooruitzichten

De recente prijsbewegingen in Optimisme laten een divers beeld zien. Binnen een maand is de koers met 11,83% gedaald, maar over zes maanden is de koers met maar liefst 169,73% gestegen. Momenteel zweeft de prijs op $3,48 onder het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $4,32. Als het opwaartse momentum aanhoudt, zou het testen van de tweede weerstand op $4,95 in het verschiet kunnen liggen. Als de markt echter draait, kan deze steun zoeken op $2,95 of zelfs $2,20. Beleggers moeten letten op stabiliteit of trendveranderingen in de buurt van het 10-daagse voortschrijdend gemiddelde van $3,77 en het 100-daagse gemiddelde van $3,49, wat duidt op schommelingen in deze periode.

Als we naar het bredere plaatje kijken, blijft er, na het bereiken van een recordhoogte van $4,86, het potentieel van Optimisme bestaan om dit niveau opnieuw te bereiken of te overtreffen. De marktdynamiek duidt erop dat geduld langetermijnbezitters kan belonen, gezien de ongekende groei. Maar de markten zijn wispelturig, en historische gegevens alleen garanderen geen toekomstig succes. Onmiddellijke uitdagingen omvatten het navigeren door de ruimte tussen de huidige prijs en onmiddellijke weerstandsniveaus.

De bullish trend en toekomstverwachtingen van NEAR Protocol

De recente stijging van 89,07% in één maand en de stijging van 495,15% in zes maanden weerspiegelen een sterk bullish momentum voor NEAR Protocol, waarbij de huidige prijs van $6,68 het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $6,49 overtreft. Terwijl de prijs in de buurt van het tweede weerstandsniveau van $7,11 danst, zouden beleggers het tiendaagse gemiddelde van $8,41 kunnen beschouwen als een potentiële benchmark voor groei. Dit, gecombineerd met NEAR’s historische piek van $20,70, duidt op ruimte voor opwaartse beweging. Beleggers moeten echter rekening houden met normale prijsschommelingen, waardoor NEAR zich zou kunnen terugtrekken naar de dichtstbijzijnde steun van $2,97 of zelfs de tweede steun van $2,07.

NEAR’s indrukwekkende record ooit van $20,70 legt een hoge lat voor toekomstige verwachtingen, waarbij het 100-daagse gemiddelde van $3,88 als sterke basis fungeert. Dit zou kunnen wijzen op een aanhoudende langetermijninteresse. Niettemin moeten kortetermijnhandelaren op hun hoede zijn voor volatiliteit, aangezien snelle prijsveranderingen ook tot dalingen kunnen leiden. Het temperamentvolle karakter van de markt zou de veerkracht van NEAR op de proef kunnen stellen, waardoor de waarde mogelijk richting steunniveaus zou worden getrokken.

Conclusie

Terwijl we ons door het labyrint van de cryptocurrency-markt begeven, is het duidelijk dat het opmerkelijke voorverkoopsucces en de samenwerking van BlastUP binnen het Blast-ecosysteem niet alleen een vluchtige trend signaleren, maar een robuuste voorbode van potentiële groei. Terwijl andere genoemde digitale activa opmerkelijke bewegingen en investeringsmogelijkheden vertonen, valt BlastUP op met zijn innovatieve concept en veelbelovende poging om AI voor Web3-tools in te zetten, wat blijk geeft van een overtuigende bereidheid voor de komende bull run.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!