Crypto analist voorspelt: Zal XRP opwaarts momentum vasthouden en kan Ripple 1 euro worden na Bitcoin halving?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De XRP koers is de afgelopen week met zo’n -2,5% gedaald en XRP blijkt nu vast te zitten rond de $0,61. Toch voorspellen crypto analisten dat XRP veel kan stijgen na de Bitcoin halving, daarnaast lijkt de verkoopdruk voor XRP af te nemen, waardoor de $0,60 een sterke bodem kan zijn voor de altcoin.

Kan Ripple 1 euro worden na de Bitcoin halving en kan XRP zijn ATH van $3,84 breken in deze bull run?

XRP koers beweegt zijwaarts na daling op maandag

XRP is de afgelopen week met -2% gedaald en ligt vlak boven zijn 30-daagse moving average (geel), waar er duidelijke vorming van een sterke support is te zien. Dit niveau heeft de koers al meerdere keren ondersteund de afgelopen dagen.

Hoewel de XRP koers er momenteel bearish uitziet, kan deze support een grote rol spelen in de volgende rally voor XRP. Daarnaast zou XRP na de Bitcoin halving van 2024 nog verder kunnen stijgen, gezien de halving historisch gezien een grote positieve impact heeft op de crypto markt.

Hoewel XRP vorige week een grote daling heeft meegemaakt, lijkt de verkoopdruk nu af te nemen. Hierdoor is het mogelijk dat de koers binnenkort weer omhoog kan gaan. 

Crypto analisten denken daarnaast dat XRP een slapende reus is. Terwijl een groot deel van de markt erg volatiel is, lijkt XRP momenteel juist weinig te doen. Dit is iets waar binnenkort verandering in zou kunnen komen.

Op dit moment is de XRP koers nog erg afhankelijk van de Bitcoin koers, maar later dit jaar, als Ripple de rechtszaak tegen de Securities and Exchange Commission (SEC) wint, zou XRP nog veel harder kunnen stijgen.

In dat geval zou XRP dit jaar nog een nieuwe ATH boven de $3,84 neer kunnen zetten. Ook updates over deze rechtszaak kunnen XRP een boost geven.

Alternatieven voor XRP vóór de Bitcoin halving

Het tegengestelde kan ook waar zijn; waardoor XRP tot aan de Bitcoin halving weinig zal blijven doen. Zo zijn er betere alternatieven om op kortere termijn winst te maken met crypto, die ook na de Bitcoin halving mee kunnen liften met Bitcoin.

In dit artikel kijken we naar een aantal veelbelovende cryptomunten die, net als XRP, kunnen meeliften met de Bitcoin halving, maar ook sterke fundamentals hebben waarmee ze de komende tijd al voor veel winst kunnen zorgen.

Green Bitcoin (GBTC) – Nieuw gamified staking platform trekt aandacht

Green Bitcoin (GTBC) is een groen alternatief voor Bitcoin dat werkt op de blockchain van Ethereum. Hierdoor is GBTC efficiënter dan BTC en biedt het een duurzamere manier om inkomen te verdienen in de vorm van staking.

Door GBTC tijdelijk te vergrendelen in een smart contract, verdien je extra tokens. Daarnaast biedt Green Bitcoin een alternatieve vorm van staking, waarmee je nog meer tokens verdient voor het voorspellen van de Bitcoin koers.

Je kunt Green Bitcoin kopen in de presale voor $1,03 per GBTC in de presale. Deze presale heeft in een korte tijd al meer dan $5,8 miljoen opgehaald en zal binnenkort volledig uitverkopen, gevolgd door de lancering van GBTC op exchanges.

Nu naar Green Bitcoin

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Mine Bitcoin via veelbelovende presale crypto

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) is een ander alternatief voor Bitcoin waarmee je nog verder kunt inspelen op de Bitcoin halving door Bitcoins te minen via de cloud. Het project zal binnenkort live gaan, maar je kunt deze utility tokens nu nog voor een lagere prijs kopen in de presale.

Door BTCMTX te staken, verdien je tokens en mining credits. Dankzij dit Stake-to-Mine systeem is het mogelijk om met een enkele investering te blijven minen via de cloud, waardoor je 2 vormen van passief inkomen hebt (BTCMTX + BTC).

Bitcoin Minetrix heeft met zijn presale al meer dan $12,39 miljoen opgehaald en kan binnenkort zijn hard cap van $15 miljoen bereiken. De presale zal dan uitverkocht zijn en de token kort daarna gelanceerd. Door vroegtijdig te staken, verdien je tijdens de presale passieve beloningen.

Nu naar Bitcoin Minetrix

Dogecoin20 (DOGE20) – Nieuwe meme coin is de volgende hype

Dogecoin is de eerste en grootste meme coin op de markt, maar begint achter te lopen op nieuwe meme coins. De nieuwe Dogecoin20 (DOGE20) combineert het beste van Dogecoin met een nieuwe vorm van utility, waardoor de oude meme coin opnieuw tot leven gewekt kan worden.

DOGE20 is een ERC-20 token die investeerders de mogelijkheid geeft om passief inkomen te verdienen voor het vasthouden van hun favoriete hondachtige meme coin. De meme coin is van plan om, net als Dogecoin, een sterke community op te bouwen, waardoor het in de toekomst veel waard kan worden.

Dogecoin20 is momenteel in de presale te koop voor $0,000164 per stuk en heeft potentie om na lancering x10 te gaan. De presale is enkele dagen geleden live gegaan, maar heeft in deze tijd al meer dan $1,9 miljoen opgehaald.

Nu naar Dogecoin20

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!