Bitbot ICO trekt miljoenen aan na de crypto opmerkingen van Trump

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Ondanks zijn controversiële opvattingen heeft Donald Trump zeker invloed. Trump heeft al eerder kritiek geuit op crypto; hij heeft echter zijn toon veranderd en erkent de groeiende acceptatie ervan tijdens een Fox News evenement in februari.

De opmerkingen van Trump hebben geholpen de crypto ICO van Bitbot nieuw leven in te blazen, waarbij miljoenen binnen stroomden van Nederlandse investeerders en handelaars. Gepositioneerd als ’s werelds veiligste trading bot op Telegram, zou Bitbot een toekomstige marktleider kunnen zijn – om nog maar te zwijgen van de grootste winnaar op de markt voor trading bots op Telegram in 2024. Lees verder om erachter te komen wat Trump zei, wat Bitbot is, en waarom Nederlandse investeerders zich haasten om in BITBOT tokens te investeren, en waarom BITBOT de beste investering zou kunnen zijn in 2024.

Van crypto scepticus naar supporter? Trumps opmerkingen

Donald Trump, ooit een fervent criticus van alles wat met crypto te maken heeft, die het een “ramp die in 2021 staat te gebeuren” noemde, heeft zijn mening veranderd. Half februari, voorafgaand aan de Republikeinse voorverkiezingen in South Carolina, gaf hij op Fox News toe dat Bitcoin een eigen leven is gaan leiden en dat veel mensen het omarmen.

Met de presidentsverkiezingen van 2024 in het verschiet, waarbij Trump naar verwachting president Biden zal uitdagen als de Republikeinse kandidaat, zou deze verschuiving een meer crypto vriendelijke toekomst kunnen betekenen als hij zou winnen.

Dit veranderde perspectief heeft weerklank gevonden bij beleggers en heeft hen ertoe aangezet om met hernieuwde kracht in ICO’s te investeren. In Nederland hebben de opmerkingen van Trump met name het enthousiasme rond de crypto ICO van Bitbot aangewakkerd. Het potentieel van een crypto vriendelijke regering zorgt ervoor dat ze groot inzetten, en graag willen zien dat een ondergewaardeerde parel als Bitbot de ruimte voor trading bots op Telegram in 2024 domineert.

Bitbot: Een langetermijnoplossing die gebruik maakt van veilige, gedecentraliseerde handel

Trading bots op Telegram, met tot nu toe maar liefst $8+ miljard aan handelsvolume – en meer dan $3 miljard sinds het begin van het jaar – worden steeds populairder te midden van de levendige comeback van crypto. Investeerders kwamen uit alle windstreken op de bestaande projecten af. Maar zoals de verhalen over Maestro’s ETH diefstal ter waarde van $500.000 en de rampzalige hack van Unibot onthullen, is de noodzaak van een bot die prioriteit geeft aan beveiliging duidelijk.

Bitbot verdedigt het motto ‘your keys, your wallet, your assets’. Door samen te werken met KnightSafe zorgt Bitbot ervoor dat gebruikers de volledige controle over hun geld behouden totdat de transacties zijn afgehandeld. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de technische details, is er een Medium post die dieper ingaat op deze innovatieve aanpak. En voor degenen die extra geïnteresseerd zijn in de opwindende langetermijnplannen van Bitbot, is de Bitbot Medium blog de ideale informatiebron.

Bitbot valt niet alleen op vanwege zijn veiligheid, maar ook vanwege zijn handelsvaardigheid. De bot biedt een exclusieve Alpha lijst aan BITBOT- tokenhouders en gebruikt AI om nieuw genoteerde projecten, crypto ICO tokens en low-cap gems te spotten die rijp zijn voor een golf. Dankzij de Snipe the Trade functie kunnen gebruikers automatisch in een vroeg stadium op deze kansen inspelen zodra ze zich voordoen.

Het zijn dit soort functies die ervoor zorgen dat Bitbot dé tool is waar handelaren op de lange termijn op zullen vertrouwen, en die mogelijk een hele industrie ondersteunt. Dit maakt investeren in Bitbot nu potentieel vergelijkbaar met investeren in bijvoorbeeld Coinbase voordat crypto mainstream werd.

Voeg daar innovatieve functies aan toe, zoals anti-rug-pull oplossingen, een genereuze regeling voor het delen van inkomsten – die tot 50% van de inkomsten van het platform biedt – en een verwijzingsprogramma, en het is duidelijk waarom investeerders uit Nederland massaal naar de crypto ICO van Bitbot trekken. Het verwijzingsprogramma zal helpen de Bitbot community te versterken – een sleutelfactor bij het verhogen van de BITBOT prijzen, zowel op korte als op lange termijn. Het delen van de inkomsten voegt extra investeringspotentieel toe, en de anti-rug oplossingen versterken het vertrouwen van investeerders verder.

De crypto ICO van Bitbot trekt tienduizenden investeerders

In de nasleep van het hernieuwde inzicht van Donald Trump ten aanzien van Bitcoin en het torenhoge momentum van de coin zijn duizenden handelaren en investeerders uit Nederland gretig in de crypto ICO van Bitbot gesprongen. Hun bullish sentiment, aangewakkerd door de opmerkingen van Trump en de sterke bullish opleving van de markt voor crypto, met een Bitcoin ATH van iets meer dan $72.000, heeft ertoe geleid dat Bitbot al een bedrag van $1,0m heeft opgehaald, waarmee het in de fase 5 van zijn ambitieuze presale van 15 fasen zit.

De community rond Bitbot groeit snel. Met ongeveer 100.000 volgers op X/Twitter en 17.000+ op Telegram is dit niveau van betrokkenheid ronduit opmerkelijk. Dit enthousiasme heeft de prijs van Bitbot snel door de stadia heen verhoogd naar $0,0122, waarbij het groeipotentieel 63,93% vóór de conclusie van de ICO op $0,02 blijft.

Recente markttrends zijn in het voordeel van Bitbot en investeerders, zoals blijkt uit het BANANA token van Banana Gun, dat in maart een recordhoogte van $39,36 bereikte, waardoor investeerders uit de presale maar liefst bijna 60x winst behaalden ten opzichte van de initiële presale prijs van $0,65.

Gezien de superieure focus van Bitbot op beveiliging, zou het deze winst gemakkelijk kunnen overtreffen. Op dezelfde manier zouden de vooruitzichten van een door Trump geleide crypto vriendelijke regering, de recordhoogten van Bitcoin en de verwachte renteverlagingen door de Fed kunnen leiden tot een verschuiving van de rente.

Dat is nog niet alles, want met het huidige groeitempo zullen de trading bots op Telegram naar verwachting enorme investeringen zien. Vooral als een dergelijke toestroom plaatsvindt. Bitbot zou de grootste winnaar van allemaal kunnen zijn, omdat het het soort beveiliging biedt dat de voorheen niet te verleiden en onzekere investeerder ertoe aanzet kennis te nemen, het Bitbot platform te gebruiken en in BITBOT te investeren.

Voor investeerders in Nederland zouden de crypto ICO en BITBOT token van Bitbot hen misschien wel een gouden kans kunnen bieden om deel uit te maken van de volgende doorbraak sensatie van 2024. Om nog maar te zwijgen van de potentiële winst op de kortere termijn door de stijging van de ICO prijs en de 50 % regeling voor het delen van inkomsten.

Bitbots crypto ICO: Het gouden ticket in de crypto-rush van Nederland

Samenvattend is het gemakkelijk te begrijpen waarom Nederlandse handelaren massaal naar de crypto ICO van Bitbot stromen. Het langverwachte app debuut in het tweede kwartaal is gepositioneerd om een aanzienlijk marktaandeel te veroveren. Productdemo’s komen zeer binnenkort beschikbaar – een zeldzame gebeurtenis voor veel producten in de ICO fase en een bijkomend teken van de geloofwaardigheid van Bitbot op de lange termijn.

Voor iedereen die in ICO’s wil investeren, zou Bitbot in 2024 de volgende 50x, misschien zelfs 100x kans kunnen zijn. Wacht niet: Bitbot is waar slimme investeerders naartoe gaan.

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van BITBOT tokens.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!