Verborgen signalen voorspellen een bull run boost voor geselecteerde altcoins

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De prijsdaling van Bitcoin heeft geleid tot maar liefst $660 miljoen aan crypto-liquidaties. Deze gang van zaken onderstreept het volatiele karakter van de markt. Hoewel sommige crypto’s lijken te wiebelen, zijn er bepaalde altcoins die veelbelovend zijn voor een bullish run. Het begrijpen van deze verborgen signalen zou waardevol inzicht kunnen opleveren waarop Altcoins zullen floreren te midden van de turbulente achtergrond.

BlastUP-voorverkoop bereikt $2 miljoen: Anticiperen op het volgende grote ding in crypto

BlastUP, het belangrijkste lanceerplatform op Blast, heeft onlangs indruk gemaakt in de cryptowereld met zijn duizelingwekkende debuut, waarmee in een paar weken tijd $2 miljoen werd opgehaald. Het aantal vroege investeerders dat het grote potentieel van BlastUP al heeft onderkend, groeit exponentieel.

BlastUP staat klaar om groot succes te behalen, met plannen om Web3-tools te voorzien van AI-innovatie voor snelle en kwalitatieve startup-lanceringen. Het biedt een uitgebreide reeks tools en een rijk beloningssysteem voor iedereen die aan boord komt.

Momenteel voert BlastUP de vierde voorverkoopfase uit, waarbij BlastUP-tokens tegen de laagste prijs worden aangeboden. Als u deze tokens nu koopt voor $0,055, krijgt u een flinke korting van 45%, aangezien de aanbiedingsprijs is vastgesteld op $0,1.

>> Wees een van de EERSTE! Ontvang de exclusieve voordelen van BlastUP-voorverkoop <<

Houders van BlastUP-tokens kunnen profiteren van een aantal privileges, waaronder toewijzingen voor tokenverkoop, exclusieve loyaliteitsbeloningen voor deelname aan IDO’s en de mogelijkheid om rente te verdienen door middel van staking.

Na een eenvoudige missie om blockchain-startups te helpen sneller te groeien en meer te verdienen, is BlastUP op weg om een dominante kracht te worden. Het team van toegewijde crypto-enthousiastelingen achter het project is zeer toegewijd aan hun visie en heeft ambitieuze plannen om een uniek lanceerplatform te worden voor een gemakkelijke en efficiënte lancering in de crypto-ruimte.

De uitgebreide routekaart van BlastUP strekt zich uit tot 2026 en schetst plannen om een AI IDO-screener te lanceren, AI-tools te ontwikkelen die op maat zijn gemaakt voor startup-teams, en de Community Marketplace op te zetten.

>> Sluit je NU aan bij de BlastUP-voorverkoop en profiteer van vroege voordelen <<

De veerkracht van Cardano te midden van uitsluiting uit het Grayscale-fonds en marktvolatiliteit

Cardano (ADA) zweeft momenteel op $0,72 en nadert het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $0,75. De uitsluiting uit het nieuwe fonds van Grayscale kan op de korte termijn voor onduidelijkheid zorgen. Toch duiden de solide steunniveaus van $0,52 en $0,38 op de veerkracht van ADA. De SMA-10 op $0,74, wat een verkoop aangeeft, en de SMA-100 op $0,59, wat een koop aangeeft, wijzen op potentiële volatiliteit maar algemene stabiliteit.

Aan de positieve kant betekent het gebrek aan inclusie niet noodzakelijkerwijs een ondergang. Cardano balanceert op strakke touwen, met een weerstand van $ 0,85. De huidige neutrale RSI- en Stochastic-aanbevelingen weerspiegelen een evenwichtig marktsentiment. Op de lange termijn zouden het brede potentieel en de technologie van ADA de schaal naar boven kunnen doen bewegen en de schaduwen van dit nieuws kunnen overtreffen.

Het investeringspotentieel van Polygon: Analyse van weerstands- en ondersteuningsniveaus

In het licht van de recente mijlpalen zou het trackrecord van Polygon het vertrouwen onder investeerders moeten versterken. Met een huidige prijs van $1,15 en een dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $1,13 is er potentieel ruimte voor groei. Als de marktvooruitzichten positief blijven, zou de volgende drempel maximaal in de buurt van het tweede weerstandsniveau van $1,27 kunnen uitkomen. Het eenvoudige voortschrijdende gemiddelde van de afgelopen 100 dagen duidt ook op een koopactie.

Het eenvoudige voortschrijdende gemiddelde over 10 dagen duidt echter op een verkoopactie, wat wijst op de gevoeligheid voor volatiliteit op de korte termijn. Gezien de plotselinge dips zou Polygon zich kunnen terugtrekken naar het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau van $0,82 of zelfs lager, naar het tweede niveau van $0,63. Hoewel de RSI, MACD en Stochastic RSI Fast neutraal zijn, zijn de bestaande marktomstandigheden en bredere neerwaartse risico’s cruciaal bij het bepalen van het traject van Polygon.

De tokenprestaties van NEAR Protocol tijdens de komende NVIDIA AI-conferentie

Het token van NEAR Protocol heeft de afgelopen dagen een aanzienlijke stijging doorgemaakt, tot een indrukwekkende huidige prijs van $8,04. Deze stijging wordt ondersteund door de naderende weerstandsniveaus op $9,49 en $10,11. Gezien de komende NVIDIA AI-conferentie ligt er potentieel voor verdere groei – vooral als de uitkomsten van de workshops in het voordeel van NEAR zijn. Een langetermijnvisie die wordt beïnvloed door de gestage opwaartse trend die wordt waargenomen in de eenvoudige voortschrijdende gemiddelden over 10 en 100 dagen, die respectievelijk $6,87 en $3,60 bedragen. Het koopadvies van de MACD ondersteunt deze optimistische vooruitzichten verder.

Aan de andere kant wijzen bepaalde indicatoren, ondanks de positieve prijsontwikkeling, op voorzichtigheid. De RSI beveelt momenteel een verkoop aan, wat duidt op mogelijke overboughtomstandigheden die tot een kortetermijnterugval zouden kunnen leiden. De neutrale houding van de stochastische RSI fast onderstreept ook de onzekerheid. Bovendien kunnen de bestaande ondersteuningsniveaus van $2,97 en $2,07 op de proef worden gesteld als de marktomstandigheden negatief veranderen of als de NVIDIA-gebeurtenis niet aan de verwachtingen van beleggers voldoet. Dit duidt op een niveau van volatiliteit dat het huidige prijsmomentum van NEAR zou kunnen verstoren.

Opname van Laser Digital in Pyth Network: Risico’s en kansen

De integratie van Laser Digital in het Pyth Network is veelbelovend en heeft mogelijk invloed op de huidige prijs van PYTH van $0,88 om in de nabije toekomst het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $0,92 te doorbreken. Als dit wordt gecombineerd met het voortschrijdend gemiddelde van $0,79 over de afgelopen tien dagen, maakt dit scenario de weg vrij voor potentiële langetermijngroei voorbij het tweede weerstandsniveau van $1,18.

Aan de andere kant zou een evenwichtige visie gevaren in verband met marktvolatiliteit aan het licht brengen. Zelfs met de introductie van Laser Digital is de reactie van beleggers wellicht niet voldoende om PYTH boven het steunniveau te houden. De aanbeveling van de MACD om te kopen zou op de korte termijn aan kracht kunnen verliezen, waardoor PYTH dichter bij het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau van $0,38 zou kunnen komen en, in het ergste geval, zelfs het verwoestende dieptepunt van $0,12 zou kunnen bereiken. Deze ontwikkeling vereist een zorgvuldige blik van beleggers op markttrends en -niveaus.

Conclusie

Terwijl Cardano, Polygon, NEAR Protocol en PYTH verschillende niveaus van potentieel bieden, komt BlastUP naar voren als koploper. Ondanks de marktturbulentie versterken het innovatieve concept, de substantiële groei en de integrale plaats van BlastUP in het robuuste Blast-ecosysteem het hoge potentieel ervan. De visie van het project op een inclusief, mondiaal knooppunt voor blockchain-startups in een vroeg stadium spreekt velen aan, waardoor de status van het project als veelbelovende investering wordt versterkt. Terwijl de voorverkoop van BlastUP zich ontvouwt, blijft de kans op een hoge ROI een sterk vooruitzicht in het snel evoluerende Blast-ecosysteem.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!