Top onderschatte crypto’s – De 100x kans die de meesten zullen missen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een recente daling van de Bitcoin-prijzen veroorzaakte enorme crypto-liquidaties van ongeveer $660 miljoen. Te midden van deze verstoring kan men de potentiële verborgen kansen in minder bekende cryptocurrencies niet negeren. Het begrijpen van deze ondergewaardeerde crypto’s zou investeringsvooruitzichten kunnen onthullen die anderen tijdens deze volatiele gebeurtenissen over het hoofd zouden kunnen zien.

BlastUP komt naar voren als een gamechanger die in enkele weken tijd meer dan $2 miljoen ophaalt

BlastUP is een uniek lanceerplatform gebaseerd op Blast, een legendarische Layer 2-blockchain die met zijn duizelingwekkende start de krantenkoppen domineerde. BlastUP treedt in de voetsporen van Blast en heeft in slechts een paar weken tijd meer dan $2 miljoen opgehaald.

De impact van BlastUP kan enorm zijn, omdat de innovatieve oplossingen voor het lanceren van DApps met een compleet pakket Web3- en AI-tools een hit zullen worden voor startups. Het biedt een uitgebreide set tools en een beloningssysteem voor iedereen die lid wordt van het platform.

De voorverkoop van BlastUP-tokens is aan de gang, en als je er op dit moment in investeert, zou dit hetzelfde kunnen zijn als het kopen van Ethereum voor een paar dollar in 2017. De prijs in de vijfde fase is vastgesteld op $0,055, terwijl de prijs bij de notering $0,1 zal zijn. . Dit is het perfecte moment om BlastUP-tokens te kopen tegen de beste prijs met 45% korting.

>> Beleef een echte gamechanger: Koop NU BlastUP-tokens met 45,% korting <<

Houders van BlastUP-tokens krijgen toegang tot vele voordelen, van prioritaire tokenverkoop tot exclusieve loyaliteitsbeloningen in IDO’s. Ze kunnen ook rente verdienen door BlastUP-tokens in te zetten en te profiteren van de Seed Staking-functie, die gratis tokens van ondersteunde projecten biedt.

BlastUP is niet zomaar een cryptoproject, het heeft een sterke basis om de loyaliteit van een breed publiek te winnen. Dit lanceerplatform heeft tot doel de toetredingsdrempels voor blockchain-startups te verlagen, zodat ze vanaf het begin alles hebben om te slagen.

De gedetailleerde routekaart van BlastUP loopt tot 2026 met plannen om een AI IDO-screener, AI Startup Team Tools en de Community Marketplace te introduceren. BlastUP maakt zich op om het volgende grote ding in de crypto-ruimte te worden, dus je kunt maar beter opschieten en op de kar springen voordat het te laat is.

>> Klaar om weg te schieten? Koop nu BlastUP-tokens en katapulteer uw investeringen <<

De deelname van NEAR Protocol aan de Nvidia AI-conferentie kan een impact hebben op de marktwaarde ervan

De aanstaande betrokkenheid van NEAR Protocol bij de AI-conferentie van Nvidia zou de prijs van de munt mogelijk verder kunnen opdrijven. Gezien de huidige prijs van bijna $8, die zowel het dichtstbijzijnde als het tweede weerstandsniveau overschrijdt, zou een voortdurende aantrekkingskracht van de AI-conferentie de toekomstige waarden potentieel kunnen verhogen. Echter, rekening houdend met de neutrale stochastische aanbeveling en het verkoopadvies van de RSI, zou een zekere mate van marktcorrectie op handen kunnen zijn.

Integendeel, langetermijnindicatoren zoals het 100-dagen Simple Moving Average duiden op optimisme en bevelen een koop aan omdat de huidige prestatie van NEAR boven het gemiddelde ligt. Desalniettemin moet een voortijdige zet worden getemperd, aangezien het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau aanzienlijk lager ligt op $2,97. Daarom zou elke drastische marktverschuiving als gevolg van de uitkomsten van de conferentie de veerkracht en betrouwbaarheid van NEAR drastisch op de proef kunnen stellen.

Aptos’ partnerschap met Movement Labs: Aandelenmarktvoorspellingen

De samenwerking van Aptos met Movement Labs zou het in een opwaartse richting kunnen sturen. Gezien de huidige prijs van $13,37 zou het onmiddellijke weerstandsniveau van $13,77 kunnen worden overwonnen. Een gestage stijging richting het tweede weerstandsniveau van $15,82 is haalbaar met de steun van de MACD-aanbeveling om te kopen. Het eenvoudige voortschrijdende gemiddelde over 100 dagen, dat $9,74 bedraagt, ondersteunt ook bullish vooruitzichten voor de lange termijn.

Aan de andere kant garandeert het partnerschap niet noodzakelijkerwijs een onmiddellijke positieve impact. De markt zou kunnen reageren met een voorzichtige aanpak, waardoor de prijzen van APT zouden kunnen dalen richting het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau van $9,07 of zelfs het tweede ondersteuningsniveau van $6,41. Met een neutrale RSI en Stochastic RSI Fast-indicaties lijkt een neerwaartse beweging op korte termijn plausibel. Het 10-daags eenvoudig voortschrijdend gemiddelde, dat zeer dicht bij de huidige prijs ligt, speelt een rol in deze vooruitzichten.

Nomura’s Laser Digital sluit zich aan bij Pyth: Potentiële risico’s en voordelen

De toetreding van Nomura’s Laser Digital tot Pyth Network voegt een extra laag kansen toe. Dit zou de huidige prijs van $0,88 potentieel kunnen verhogen, waardoor deze de dichtstbijzijnde weerstand van $0,92 zou kunnen doorbreken, en zelfs zou kunnen mikken op het tweede weerstandsniveau van $1,18. Nu de MACD een koopsignaal aangeeft en een eenvoudig bullish 10-daags voortschrijdend gemiddelde, kunnen we op de korte termijn een opwaartse trend zien.

Aan de andere kant moeten we ook rekening houden met potentiële risico’s. Als Pyth er niet in slaagt deze kans te benutten, zou de prijs zich kunnen terugtrekken naar het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau van $0,38 of zelfs het tweede ondersteuningsniveau van $0,12. In dit scenario zou de stabiliteit op lange termijn in gevaar kunnen komen. De neutrale RSI geeft echter aan dat deze neergang niet aanstaande is. Niettemin een interessant horloge.

Verbeterde schaalbaarheid stimuleert het prijstraject van Optimism

De voortdurende verbeteringen in de schaalbaarheid van Ethereum bieden een aanzienlijk potentieel voor het vormgeven van het prijstraject van Optimism. Nu de huidige waarde rond de $3,91 schommelt, zou de verwachte technologische upgrade een stijging kunnen teweegbrengen, waarbij mogelijk belangrijke weerstandsniveaus zoals $4,32 worden overtroffen en zelfs de drempel van $4,95 kan worden bereikt. Bovendien staat de escalerende vraag naar verbeterde schaalbaarheidsoplossingen binnen het Ethereum-netwerk klaar om dit positieve momentum op de lange termijn te behouden.

Ondanks deze veelbelovende ontwikkelingen blijft het marktsentiment echter voorzichtig, zoals blijkt uit de MACD die een verkoopsignaal aangeeft. Hoewel het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau op $2,95 ligt, zou elke marktvolatiliteit de prijzen potentieel kunnen doen dalen tot $2,20. Hoewel het eenvoudige voortschrijdende gemiddelde over 100 dagen een koopsignaal suggereert, neigt het 10-daagse eenvoudige voortschrijdende gemiddelde naar een verkoopadvies.

Conclusie

Terwijl de cryptomarkt een scala aan kansen biedt met NEAR, Aptos, Pyth en Optimism als hoogtepunten, is BlastUP de belangrijkste speler die een enorm potentieel en veelbelovende vooruitzichten heeft aangetoond. BlastUP is van plan een revolutie teweeg te brengen in de cryptosector met zijn innovatieve concept en waardevolle functionaliteiten in het Blast-ecosysteem en biedt een intrigerende, onderontdekte kans. Naarmate het project steeds meer momentum krijgt, blijft de focus op BlastUP liggen vanwege veelbelovende rendementen, wat de leidende rol van het project in het bevorderen van blockchain-startups onderstreept.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!