SOL koers tikt $150 aan, hoe hoog kan Solana gaan deze maand en welke crypto’s liften mee?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Solana is een van de best presterende altcoins van de afgelopen zes maanden. Inmiddels heeft de koers al de $150 aangetikt. Daarom rijst de vraag hoever SOL nog kan stijgen. Dit gaan we bespreken in deze Solana koers verwachting en bespreken de meest veelbelovende cryptomunten die kunnen meeliften op het SOL succes.

Actuele Solana koers

Op 8 maart reikte de Solana koers al kort boven de $150 uit, maar inmiddels lijkt de weerstand op dit psychologisch belangrijke niveau dan echt gebroken. Sinds de vroege ochtend van 12 maart weet Solana zich boven de $150 te handhaven. Vandaag is de koers weer met 1,42% gestegen naar een waarde van $153,35.

Met deze waarde noteert Solana momenteel 22,1% hoger dan 7 dagen geleden en zelfs 42,52% hoger dan vorige maand. Investeerders lijken dus meer dan bullish over SOL token, die inmiddels flink op weg is naar het ATH van $258,78.

De prestaties van de Solana koers in de afgelopen maanden zijn zeer indrukwekkend. Medio oktober bedroeg de waarde per SOL token nog ongeveer $22. De token is dus bijna x7 gegaan in de afgelopen paar maanden. Vergeleken met zes maanden geleden staat de teller zelfs op een stijging van 712,25%. Hiermee is het een van de beste altcoins van de afgelopen tijd.

Met de huidige waarde van SOL token bedraagt de marktkapitalisatie net iets meer dan $68 miljard. Hierdoor staat SOL nu op de vijfde plek in de top 100 crypto van CoinMarketCap, ruim voor XRP met $36 miljard, maar ook ruim achter BNB met een marktkapitalisatie van $86 miljard.

Kan Solana een gooi doen naar plek 4 in de top 100 cryptomunten de komende periode?

Solana koers verwachting – Hoe hoog kan Solana gaan?

Het Solana netwerk is in 2019 gelanceerd en al snel wist de blockchain te profiteren van de groei van Web3, DeFi en NFT’s. Veel projecten kozen ervoor om te ontwikkelen op Solana, doordat het Solana netwerk enorm lage kosten rekent. Toch wist de crypto winter wat roet in het eten te gooien en daalde de Solana koers enorm.

Na een mindere crypto winter lijkt Solana weer helemaal in trek te zijn onder ontwikkelaars en investeerders. Dit komt vooral goed naar voren bij nieuwe meme coin projecten. Deze projecten kiezen er namelijk voor om hun tokens te lanceren op Solana door de lage transactiekosten, die nog steeds veel lager zijn dan concurrent Ethereum. Vooral voor meme coins is dit interessant, omdat traders dan juist veel gaan traden met de token.

Daarnaast heeft de Bitcoin koers, met zijn nieuwe ATH’s, ook flink bijgedragen aan een stijgende waarde van SOL. Nu de Bitcoin koers een beetje het momentum kwijt raakt, stappen investeerders over naar altcoins (het welbekende altcoin season). Met de huidige prestaties zullen ze ook zeker kijken naar Solana. Daarom is onze Solana koers verwachting dat SOL de komende periode zeker de $160 gaat doorbreken, en mogelijk zelfs richting de $200 kan stijgen.

Ook de technische indicatoren, volgens data van Tradingview, geven aan dat de Solana koers op de korte termijn kan stijgen. Zo staan alle moving averages (waaronder de MACD) op een sterk koopsignaal. Alleen de Relative Strength Index (RSI) lijkt nog wat te twijfelen met een neutrale score van 77.

Welke nieuwe cryptomunten kunnen meeliften op Solana koers?

In het huidige altcoin season zijn investeerders op zoek naar veelbelovende altcoins met potentieel hoge rendementen. Alhoewel Solana waarschijnlijk nog een mooie stijging gaat doormaken, zal de token niet zo snel x10 gaan.

In tegenstelling tot de bekende cryptomunten hebben nog de ruimte om x10 of zelfs x100 te gaan op de korte termijn. Hun marktkapitalisatie is vaak nog erg klein en bedraagt soms nog maar $1 miljoen.

Green Bitcoin (GBTC) – Groene Bitcoin variant introduceert Gamified staking

Green Bitcoin (GBTC) is zeker een interessante altcoins om in de gaten te houden. Dit is namelijk de groene variant op Bitcoin die opereert op het Ethereum netwerk. Op het Ethereum netwerk kan deze nieuwe cryptomunt namelijk gebruikmaken van het efficiënte Proof-of-Stake van Ethereum. Dit is een veel zuiniger alternatief dan het Proof-of-Work van het Bitcoin netwerk. Daarbij staat de Dencun upgrade voor vandaag gepland, waardoor Ethereum nog zuiniger wordt.

Op het platform introduceert Green Bitcoin het Gamified Green Staking model. Dit betekent dat je naast het normale staken, voor beloningen aan de hand van een APY, extra beloningen kunt verdienen. Bij het voorspellen van een juiste Bitcoin koers krijg je namelijk extra GBTC tokens toegestuurd.

Inmiddels is de Green Bitcoin presale een ongekend succes en is er al bijna $4 miljoen opgehaald. Ook jij kunt nog optimaal profiteren van een lage prijs voor GBTC tokens. De tokens kosten op dit moment slechts $0,08782 per stuk. Deze prijs zal langzaam oplopen tijdens de rest van de presale. Door nu in te stappen heb je dus al een gegarandeerd rendement te pakken bij de uiteindelijke lancering.

Nu naar Green Bitcoin

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Verdien Bitcoins via efficiënt staking platform

Via Bitcoin Minetrix kun je op een zeer innovatieve, maar bovenal efficiënte manier Bitcoin minen: door het staken van hun BTCMTX token. Dit mechanisme noemt Bitcoin Minetrix Stake-to-Mine. Met dit mechanisme weet het project Bitcoin mining weer toegankelijk te maken voor de particulier, maar hoe werkt het precies?

Momenteel kun je de BTCMTX tokens nog aanschaffen via de presale. Na je aankoop heb je direct de mogelijkheid om je tokens te staken. Hiervoor krijg je tegenover een lucratieve APY een mooie beloning uitgekeerd in BTCMTX tokens.

Na het aflopen van de presale krijg je echter nog een andere beloningen: cloud mining credits. Deze cloud mining credits kun je inzetten om een deel van de cloud mining opbrengsten te claimen. Zo kun je dus via het staken een deel van de geminede Bitcoins opeisen.

Via Bitcoin Minetrix verdien je dus op verschillende manieren geld aan je investering. Ten eerste is er de intrinsieke waardestijging van de BTCMTX token. Dit lijkt met het huidige succes van de presale en altcoin season al reden genoeg te zijn om te investeren. Ten tweede kun je passief inkomen genereren door de tokens te staken. En tot slot kun je dus nog Bitcoin minen.

De presale is nog steeds bezig, maar het einde komt al langzaam in zicht. Er is namelijk al meer dan $12 miljoen opgehaald. Momenteel kun je de tokens nog aanschaffen tegen een waarde van $0,014, maar deze prijs zal binnen twee dagen stijgen. Wees er dus snel bij.

Nu naar Bitcoin Minetrix

eTukTuk (TUK) – Groene crypto verduurzaamt transportsector

Het laatste project dat veel aandacht trekt van investeerders is eTukTuk (TUK). Dit project wil de transportsector verduurzamen en goedkoper maken. In ontwikkelingslanden is de tuktuk een populair vervoermiddel, maar ook erg vervuilend. Dit komt door de tweetakt motoren die draaien op fossiele brandstoffen en daardoor veel CO2 uitstoten.

eTukTuk wil helpen bij het reduceren van de CO2-uitstoot door een elektrische tuktuk te produceren: de eTukTuk. Het zal echter niet bij de eTukTuks blijven, want er zal ook een heel oplaadnetwerk worden aangelegd. Voor een efficiënte uitwerking hiervan heeft eTukTuk al samenwerkingen gesloten met bijvoorbeeld de overheid van Sri Lanka.

De TUK token zal binnen het project een belangrijke rol gaan spelen. Zo kunnen chauffeurs betalen met de token om hun eTukTuks op te laden. Daarnaast kunnen investeerders de token staken tegenover een lucratieve APY, die zo hoog mogelijk wordt gehouden met de opbrengsten uit het project.

Wil jij ook deel uitmaken van dit veelbelovende initiatief? Ga dan naar de eTukTuk presale en investeer vandaag nog in de TUK token. De huidige prijs bedraagt $0,028 per token, maar ook deze prijs zal over een aantal dagen stijgen. Het is dus raadzaam om snel te handelen.

Nu naar eTukTuk

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!