Deze altcoin-trend is goed nieuws voor de prijzen van ARB, MATIC en…

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een belangrijke trend op de altcoin-markt zendt golven uit. Nu belangrijke spelers als ARB en MATIC in de gaten worden gehouden, anticiperen toeschouwers op een potentiële prijsexplosie. Dit fenomeen, een omslagpunt in de cryptomarkt, biedt een boeiend uitgangspunt voor onze discussie. Laten we ons verdiepen in deze zich ontvouwende gebeurtenissen om hun impact op het cryptolandschap beter te begrijpen.

BlastUP-voorverkoop bereikt $2 miljoen: anticiperen op het volgende grote ding in crypto

BlastUP, het belangrijkste lanceerplatform op Blast, heeft onlangs indruk gemaakt in de cryptowereld met zijn duizelingwekkende debuut, waarmee in een paar weken tijd $2 miljoen werd opgehaald. Het aantal vroege investeerders dat het grote potentieel van BlastUP al heeft onderkend, groeit exponentieel.

BlastUP staat klaar om groot succes te behalen, met plannen om Web3-tools te voorzien van AI-innovatie voor snelle en kwalitatieve startup-lanceringen. Het biedt een uitgebreide reeks tools en een rijk beloningssysteem voor iedereen die aan boord komt.

Momenteel voert BlastUP de vierde voorverkoopfase uit, waarbij BlastUP-tokens tegen de laagste prijs worden aangeboden. Als u deze tokens nu koopt voor $0,055, krijgt u een flinke korting van 45%, aangezien de aanbiedingsprijs is vastgesteld op $0,1.

>> Wees een van de EERSTE! Ontvang de exclusieve voordelen van BlastUP-voorverkoop <<

Houders van BlastUP-tokens kunnen profiteren van een aantal privileges, waaronder toewijzingen voor tokenverkoop, exclusieve loyaliteitsbeloningen voor deelname aan IDO’s en de mogelijkheid om rente te verdienen door middel van staking.

Na een eenvoudige missie om blockchain-startups te helpen sneller te groeien en meer te verdienen, is BlastUP op weg om een dominante kracht te worden. Het team van toegewijde crypto-enthousiastelingen achter het project is zeer toegewijd aan hun visie en heeft ambitieuze plannen om een uniek lanceerplatform te worden voor een gemakkelijke en efficiënte lancering in de crypto-ruimte.

De uitgebreide routekaart van BlastUP strekt zich uit tot 2026 en schetst plannen om een AI IDO-screener te lanceren, AI-tools te ontwikkelen die op maat zijn gemaakt voor startup-teams en de Community Marketplace op te zetten.

>> Sluit je NU aan bij de BlastUP-voorverkoop en profiteer van vroege voordelen <<

Arbitrum ziet potentiële stijging van $2,32 miljard aan ARB-tokens die zullen worden ontgrendeld

Arbitrum heeft spannende dagen in het verschiet met de aankomende ontgrendeling van $2,32 miljard aan verworven ARB-tokens. De huidige ARB-gegevens duiden op een neutrale positie met een lichte bullish tilt. De huidige prijs van $2,17 zweeft in de buurt van het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $2,18, wat wijst op een potentiële stijging op de korte termijn. Als dit momentum aanhoudt, behoort een langetermijndoelstelling tot het bereiken van het tweede weerstandsniveau van $2,42 tot de mogelijkheden.

Aan de andere kant zou elke prijscorrectie die voortvloeit uit het ontsluiten van tokens de ARB-prijs terug kunnen drijven naar de geboden ondersteuningsniveaus. Met een onmiddellijk steunniveau van $1,70 en een tweede steunniveau van $1,45 zouden deze niveaus op korte termijn als mogelijke landingsplaatsen kunnen dienen. Hoe dan ook, zoals blijkt uit de Simple Moving Averages voor 10 en 100 dagen, duidt de langetermijntrend op een opwaartse trend, wat wijst op een robuust herstel na eventuele terugval.

De DEX-mijlpaal van Polygon kan mogelijk de MATIC-prijs beïnvloeden

De recente mijlpaal die Polygon’s DEX heeft bereikt, zou mogelijk de prijs kunnen beïnvloeden. Als MATIC voorbij het tweede weerstandsniveau van $1,27 komt, kan het optimisme worden aangewakkerd, wat tot een opwaartse trend kan leiden. Op de lange termijn zullen voortdurende innovaties nieuwe investeringen aantrekken, waardoor de prijs mogelijk ruim boven het 100-daagse Simple Moving Average van $0,91 kan stijgen.

Aan de andere kant is het ook essentieel om voorzichtig te zijn. Als de markt op de korte termijn neutraal blijft of verkoopdruk ervaart, kan deze zich terugtrekken naar het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau van $0,82 of zelfs naar het tweede ondersteuningsniveau van $0,63. Ondanks sterke bullish aanbevelingen op basis van MACD en voortschrijdende gemiddelden mogen onverwachte marktverschuivingen nooit over het hoofd worden gezien.

Conclusie

Hoewel belangrijke altcoins zoals Arbitrum en Polygon groeipotentieel hebben, is het duidelijk dat BlastUP opvalt vanwege zijn opmerkelijke concept en positie in het Blast-ecosysteem. Het aanvankelijke succes van het project en de voortdurende voorverkoop onderstrepen de aantrekkingskracht ervan op slimme investeerders die op zoek zijn naar solide activa in de volatiele cryptocurrency-markt. Terwijl alle ogen gericht zijn op de evoluerende altcoin-trends, verstevigt de unieke waardepropositie van BlastUP zijn plaats als veelbelovende cryptocurrency met een hoog groeipotentieel.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!