Nederlandse investeerders grijpen laatste kans om in historische ICO te investeren voordat deze op de markt wordt gebracht

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Vanaf het begin van de oorspronkelijke crypto tot de recente goedkeuring van de spot ETF door de SEC, blijft Bitcoin een spoor van ontwrichting en revolutie inluiden terwijl het de norm blijft bepalen die de markt voor crypto moet volgen.

Nu brengt Bitcoin Dogs de feestvreugde terwijl het geschiedenis schrijft als de allereerste ICO die ooit op de Bitcoin blockchain is gemint. Deze hete dog is niet alleen een pionier die nieuwe wegen inslaat, maar lijkt waarschijnlijk ook een NFT renaissance te bewerkstelligen en/of te ontketenen naast grote stappen in sociale blockchain gaming. Maar hoe?

De presale van Bitcoin Dogs schreeuwt een dikke “kom maar halen” naar investeerders, wat in de laatste paar dagen wijd en zijd tot FOMO leidt onder Nederlandse investeerders.

Nu er al een bedrag van $9,7m is ingezameld, sluit de periode om deel uit te maken van deze historische ICO snel. De presale wordt op 15 maart afgerond en de coin zal kort daarna op exchanges worden gelanceerd.

Wat is Bitcoin Dogs?

Het is een verbluffend Web3 smorgasbord van crypto coins, een GameFi ervaring en een exclusieve NFT collectie gebouwd op de godfather van alle blockchains, Bitcoin.

Het 0DOG token, het native token van het ecosysteem van Bitcoin Dogs, levert brandstof en levensbloed, waardoor gebruikers toegang krijgen tot beloningen en kunnen deelnemen aan bestuursbeslissingen.

De sociale play-to-earn ervaring van Bitcoin Dogs is een meeslepende mix van nostalgie, die knikt naar de Tamagotchi rage uit de jaren 90 en deze combineert met de competitieve elementen van Axie Infinity om een interactieve en potentieel lucratieve gameplay ervaring te bieden. Spelers voeden hun honden op, trainen ze en laten ze concurreren met hun digitale honden tegen andere spelers om 0DOG tokens te verdienen.

Als dat nog niet genoeg is om het enthousiasme op gang te krijgen, creëert Bitcoin Dogs een unieke, exclusieve NFT hondencollectie met 10.000 harige vrienden. Gemaakt via het innovatieve Bitcoin Ordinals protocol, en met experts die een NFT renaissance in 2024 voorspellen, heeft deze collectie de juiste combinatie van nieuwe technologie en ideale markttiming om de NFT te zijn waar iedereen vanaf het begin in wil investeren.

Waarom is Bitcoin Dogs aantrekkelijk voor Nederlandse investeerders?

Bitcoin Dogs laat de harten van investeerders in Nederland sneller kloppen, waar het potentieel van Bitcoin Ordinals al indrukwekkend is. Nadat in 2023 het nieuwe NFT platform op de scène werd gelanceerd, is het uitgegroeid van een proof-of-concept project tot een DeFi ecosysteem met meer dan $2,25 miljard aan Total Value Locked (TVL), dankzij de back-to-beat-all-backing van Bitcoin – die onlangs $60k wist op te halen. Ondertussen groeit het BRC-20 coins ecosysteem op dezelfde manier en heeft het een marktkapitalisatie van meer dan $3 miljard.

De aantrekkingskracht en het potentieel van Bitcoin Dogs werden duidelijk toen het startschot voor de ICO werd afgevuurd. De coin heeft binnen 24 uur na de lancering $1 miljoen aan liquiditeit binnengehaald en ziet er ernstig ondergewaardeerd uit tegen de huidige prijs van $0,0404, omdat het wellicht de brandstof kan leveren die het NFT vuur van 2024 helder doet branden.

Nu de omzet in 2023 daalt ten opzichte van het handelsvolume van $23,7 miljard in 2022, lijkt de mondiale NFT markt volgens Cryptoslam weer tot leven te komen. Nu grote merken als Starbucks, Adidas en Nike hun vertrouwen in NFT’s behouden, behoren CoinDesk en Forbes tot de publicaties in de sector die een renaissance voor NFT’s voorspellen, waarbij Bitcoin Dogs alle ingrediënten heeft die nodig zijn om de volgende BAYC te worden.

Is Bitcoin Dogs een goede investering in 2024?

Zoals velen misschien weten, raakt de markt voor crypto behoorlijk opgewonden door een primeur, en Bitcoin Dogs brengt nieuw terrein in kaart als roedelleider. Het verkent de nieuwe wereld van presale tokens op basis van de Bitcoin blockchain. Dit prestige alleen al zal in de toekomst waarschijnlijk de vraag naar 0DOG tokens stimuleren, om nog maar te zwijgen van de rest van deze gloeiende presale. Het bedrag van $9,7m dat in slechts 4 weken is ingezameld zegt genoeg.

Met 900 miljoen 0DOG tokens die zijn gemint om het geschatte aantal honden in de echte wereld te weerspiegelen, heeft de presale al golven van FOMO door de community van Nederlandse investeerders gestuurd. Degenen die investeren in de presale hoeven zich geen zorgen te maken dat de exchanges worden overspoeld met overgebleven tokens zodra de presale eindigt; overtollige coins zullen worden verbrand om de schaarste en prijsdruk in stand te houden.

Meer dan 110.000 volgers op Twitter en bijna 20.000 leden van de Telegram community kunnen zich niet vergissen. En hetzelfde geldt voor de vele influencers die de lof van Bitcoin Dogs zingen, namelijk @MrX_Crypto en @BscGemsX1000.

Laatste kans, laat FOMO niet winnen

De presale zandloper is bijna op, met een einddatum van 15 maart en een lancering op exchanges kort daarna. Dit betekent dat beleggers die hun 0DOG tokens nog moeten bemachtigen groot gevaar lopen om iets mis te lopen.

Als je de eerste golf van Bitcoin koorts of de CryptoPunks revolutie vóór de markt van 2021 hebt gemist, maak er dan niet de derde keer pech van. Het kan niet nog gemakkelijker zijn om in 0DOG te investeren, dus sluit je vandaag nog aan bij de Bitcoin Dogs roedel, geniet van dit potentieel transformatieve nieuwe crypto crossover project en geniet ervan deel uit te maken van de geschiedenis.

Klik door om de website van Bitcoin Dogs te bezoeken en 0DOG te kopen.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!