Het is altcoin seizoen! Tokens die als eerste zullen stijgen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Digitale valuta staan op het punt een grote stijging te zien, voornamelijk aangedreven door alternatieve cryptocurrencies, oftewel altcoins. Dit volgt op de recente gebeurtenis waarbij bepaalde altcoins erin slaagden zich los te maken van de prijsval van Bitcoin. Ons artikel verkent het naderende Altcoin-seizoen en gaat in op welke tokens waarschijnlijk als eerste aanzienlijke winst zullen boeken, wat belangrijke inzichten oplevert voor liefhebbers van cryptocurrency en investeerders.

BlastUP-voorverkoop overschrijdt $1 miljoen: Anticiperen op het volgende grote ding in crypto

BlastUP, het belangrijkste lanceerplatform op Blast, heeft onlangs met zijn duizelingwekkende start indruk gemaakt in de cryptowereld en heeft in een paar weken tijd meer dan $1 miljoen opgehaald. Dit project zorgt voor veel opschudding en trekt een groeiend aantal vroege investeerders aan die het grote potentieel van BlastUP al hebben onderkend.

BlastUP staat klaar om groot succes te behalen, met plannen om Web3-tools te voorzien van AI-innovatie voor snelle en kwalitatieve startup-lanceringen. Het biedt een uitgebreide reeks tools en een rijk beloningssysteem voor iedereen die aan boord komt.

Momenteel voert BlastUP de vierde voorverkoopfase uit, waarbij BlastUP-tokens tegen de laagste prijs worden aangeboden. Als u deze tokens nu voor $0,05 koopt, krijgt u een flinke korting van $0,055, aangezien de aanbiedingsprijs is vastgesteld op $0,1.

>> Wees een van de EERSTE! Ontvang de exclusieve voordelen van BlastUP-voorverkoop <<

Houders van BlastUP-tokens kunnen profiteren van een aantal privileges, waaronder toewijzingen voor tokenverkoop, exclusieve loyaliteitsbeloningen voor deelname aan IDO’s en de mogelijkheid om rente te verdienen door middel van staking.

Na een eenvoudige missie om blockchain-startups te helpen sneller te groeien en meer te verdienen, is BlastUP op weg om een dominante kracht te worden. Het team van toegewijde crypto-enthousiastelingen achter het project is zeer toegewijd aan hun visie en heeft ambitieuze plannen om een uniek lanceerplatform te worden voor een gemakkelijke en efficiënte lancering in de crypto-ruimte.

De uitgebreide routekaart van BlastUP strekt zich uit tot 2026 en schetst plannen om een AI IDO-screener te lanceren, AI-tools te ontwikkelen die op maat zijn gemaakt voor startup-teams en de Community Marketplace op te zetten.

>> Sluit je NU aan bij de BlastUP-voorverkoop en profiteer van vroege voordelen <<

De indicatoren van Jupiter duiden op koopmogelijkheden, de prijs zou $0,81 kunnen bereiken

De huidige RSI- en stochastische indicatoren van Jupiter duiden op een neutrale houding, maar de SMA 10-day en MACD duiden op een potentieel koopmoment. De recente investering zou het marktvertrouwen kunnen vergroten en de prijs naar een korte termijn weerstand van $0,68 kunnen duwen, of zelfs het tweede weerstandsniveau van $0,81 kunnen uitdagen. Op de korte termijn zou deze investering de vraag naar JUP kunnen stimuleren.

Aan de andere kant gaat elke golf vaak gepaard met een terugval. Mocht de marktreactie op de investering niet aan de verwachtingen voldoen, dan zou JUP zich kunnen terugtrekken richting de dichtstbijzijnde steun van $0,42 of in het slechtste geval, het tweede steunniveau van $0,30. De vooruitzichten op lange termijn zijn afhankelijk van het succes van het Solana-project. Als Solana floreert, doet Jupiter dat ook, maar als hij struikelt, kan de koers van Jupiter volgen.

Polygon’s DEX-mijlpaal versus toenemende concurrentie: touwtrekken in het verschiet

Polygon is verwikkeld in een touwtrekken. Aan de ene kant duidt de mijlpaal die met de DEX is bereikt op een mogelijke groei die meer investeerders zal aantrekken, wat de prijs voorbij de dichtstbijzijnde weerstand van $1,13 zou kunnen duwen en zou kunnen streven naar het tweede weerstandsniveau van $1,27. De MACD en het 10-daagse Simple Moving Average, die een aankoop aangeven, lijken dit optimistische standpunt echter te bevestigen.

Aan de andere kant heeft MATIC het moeilijk vanwege de toenemende concurrentie, wat een schaduw van kwetsbaarheid werpt. Dit zou kunnen leiden tot een prijsdaling richting het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau van $0,82 of zelfs het tweede ondersteuningsniveau van $0,63. De Neutral RSI en Stochastic RSI Fast lijken te wijzen op een voorzichtige wachtfase voordat er drastische stappen worden gezet.

Optimism stijgt boven de $4 en zal naar verwachting $4,95 bereiken te midden van voorzichtige signalen

Op basis van de meest recente gebeurtenissen bevindt het optimisme zich in een stijgende lijn, ondanks het doorbreken van de $4-barrière. Momenteel geprijsd op $4,28, lijkt het voorbestemd om de dichtstbijzijnde weerstand van $4,32 te ontmoeten en mogelijk op korte termijn het tweede weerstandsniveau van $4,95 te bereiken. Vooral gezien het feit dat de MACD-indicator een koopmogelijkheid suggereert, terwijl het 100-dagen Simple Moving Average ook richting ‘koop’ neigt.

Aan de andere kant moet men ook de risicofactoren onderkennen. Hoewel het 10-daagse Simple Moving Average een verkoopscenario suggereert, ligt het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau op $2,95. Een potentiële, maar aanzienlijk neerwaartse trend. Als het huidige momentum niet aanhoudt, zou het zelfs kunnen dalen en het tweede ondersteuningsniveau rond de $2,20 bereiken. De gemengde signalen van de RSI- en de Stochastic RSI Fast-indicatoren onderstrepen verder de noodzaak van voorzichtig optimisme.

De waarde-impact van Pyth Network met de toevoeging van Laser Digital

De toevoeging van Laser Digital als dataprovider aan Pyth Network zou de waarde ervan aanzienlijk kunnen vergroten. Rekening houdend met de mogelijkheid van meer gebruikersverkeer en de huidige prijs van $0,85, met een dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $0,92 en een tweede weerstandsniveau van $1,18, zijn optimistische vooruitzichten niet vergezocht. Sterker nog, gezien de koopsignalen van de MACD en de Simple Moving Average 10-days lijkt een substantiële groei op korte termijn vrij plausibel.

Men kan echter de Sell-aanbeveling van de RSI en de contextuele risico’s van technologiepartnerschappen niet over het hoofd zien. Afgaande op het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau van Pyth Network op $0,38 en een verder omlaag niveau op $0,12, is de positie op de lange termijn wellicht niet zo rooskleurig. Er bestaat de mogelijkheid van aanzienlijke prijscorrecties, vooral als het netwerk operationele problemen ondervindt of als de gegevens van Laser Digital niet de verwachte waarde opleveren. Daarom is een evenwichtig perspectief in deze situatie van cruciaal belang.

Conclusie

Terwijl het Altcoin-seizoen zich ontvouwt, hebben verschillende altcoins veelbelovende indicatoren vertoond, waaronder Jupiter, Polygon, Optimism en Pyth Network. Elk heeft zijn sterke punten en potentiële uitdagingen, en beschikt over een zeker potentieel om onder ondersteunende marktomstandigheden te stijgen. De echte ster van deze altcoin-golf zou echter BlastUP kunnen zijn. Het unieke concept, de sterke basis in het Blast-ecosysteem en de veelbelovende routekaart dragen bij aan het ongeëvenaarde potentieel ervan. Het lijkt erop dat het de volgende grote golf in crypto zal benutten en een mooie toekomst belooft voor zijn vroege investeerders.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!