Welke altcoin gaat exploderen? Crypto expert voorspelt 5 coins om crypto miljonair te worden

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het kan niemand zijn ontgaan dat Bitcoin deze week naar een all-time high is gestegen. Na een flinke correctie naar de $59k is de koers inmiddels weer hersteld naar de $67k, maar de stijging lijkt momenteel wat te haperen.

Nu hebben de altcoins het momentum van Bitcoin overgenomen en veel traders roepen nu dat altcoin season daadwerkelijk begonnen is. Aanleiding genoeg dus om een artikel te wijden aan de beste altcoins van dit moment, die je een kans bieden om crypto miljonair te worden.

De start van altcoin season

De Bitcoin koers is de afgelopen maanden, en vooral weken, flink de lucht in geschoten. De hype richting de eerste spot Bitcoin ETF’s, gevolgd door de kapitaalinstroom van grote vermogensbeheerders, slingerde de motor aan. Inmiddels zorgt de pre-halving hype voor een extra boost. Het kwam nog nooit voor dat de Bitcoin koers voorafgaand een nieuw ATH bereikte voorafgaand een halving. Dit gebeurde historisch gezien altijd pas een jaar na de halving.

Een bekende crypto expert op X (Twitter), Michaël van de Poppe, kondigde eerder al aan dat de altcoins goed zouden presteren. Het kapitaal dat in Bitcoin is gestopt heeft gezorgd voor een oververhitte markt. Traders zoeken nu naar nieuwe hoge rendementen in altcoins, omdat deze nog over een relatief lage marktkapitalisatie beschikken. Daarom verwacht Van de Poppe nog mooie dingen voor de altcoins de komende periode.

Door de hype rondom altcoin season zijn veel analisten bezig met het opstellen van analyses. Zo is er een andere crypto expert op X die de top 8 altcoins voor deze bull run voorspelt. Daarbij raadt hij traders vooral aan te investeren in small cap en mid cap tokens. Deze hebben namelijk nog genoeg ruimte om flink te groeien.

Zo stelt de crypto expert ‘cyclop’ dat tokens zoals Starknet, Chain_GPT, Celectia en enqAI zeer hoge rendementen kunnen behalen. De mid cap tokens zoals Starkenet en Celestia hebben ongeveer een marktkapitalisatie van ongeveer $2 miljard. De kleinere crypto met potentie, zoals Chain_GPT en enqAI zitten op ongeveer $170 à $200 miljoen. Bij deze tokens is de ruimte voor groei nog een stuk groter.

Wij zijn echter zelf ook op onderzoek uitgegaan. Daarbij hebben we de zoektocht nog een stuk verlegd en zijn we op zoek gegaan naar nieuwe cryptomunten met nog lagere marktkapitalisaties. 

Top 5 altcoins – Welke altcoin gaat exploderen?

Hieronder vind je onze top 5 altcoins die je mogelijk crypto miljonair kunnen maken. De marktkapitalisaties van deze projecten zijn namelijk nog erg laag, maar de perspectieven veelbelovend. Deze projecten kunnen namelijk goed meeliften op het succes van Bitcoin of de meme coin hype.

Peen (PEEN) – Deze meme coin maakt je crypto miljonair

Op dit moment verschijnen er veel nieuwe meme coins op de markt die willen profiteren van het momentum. Toch zijn er veel tokens die niet veel meme coins, zoals Peen. Deze token is afgelopen dinsdag gelanceerd en de market cap bedraagt inmiddels ongeveer $1 miljoen. Dit maakt deze token enorm interessant, omdat ze het doel hebben snel naar de $100 miljoen te groeien.

De Peen token is een meme coin puur sang. Zodoende richt het project zich veel op marketing om het bereik zo groot mogelijk te maken onder investeerders. Daardoor kun je nog optimaal profiteren van lage prijzen voordat de grote campagnes starten.

Investeerders konden de token allemaal tegelijk aanschaffen via een ‘fair lauch’. Tijdens de fair launch was er slechts een market cap van $100.000, dus de vroege investeerders hebben hun inleg al x10 zien gaan.

Met de meme coin hype van dit moment kan Peen token zomaar door het dak schieten op de korte termijn. Een kleine investering kan dan al veel geld voor je opleveren. Wil je echter crypto miljonair worden? Dan zul je wat meer risico moeten nemen en meer geld moeten inleggen. Wij hebben in ieder geval vertrouwen op mooie rendementen.

Nu naar Peen

Green Bitcoin (GBTC) – Crypto miljonair worden via predict-to-earn platform

Green Bitcoin is het nieuwe alternatief voor Bitcoin met een duurzaam concept. Deze token beschikt namelijk over de karakteristieken van Bitcoin, maar opereert op het zuinige Ethereum netwerk. Daardoor kan dit project profiteren van het beste uit de twee werelden, zoals de Bitcoin halving en de Duncan update van Ethereum.

Naast de intrinsieke waarde van de Green Bitcoin kunnen investeerders nog op meer manieren geld verdienen met crypto. Zo is het mogelijk om deel te nemen aan een Gamified Staking mechanisme. Hiermee kun je door de Bitcoin koers te voorspellen extra tokens verdienen.

In tegenstelling tot de veelbelovende Peen token, is de token van Green Bitcoin (GBTC) te koop in een presale. Hierdoor kun je de token tegen een vaste lage prijs inslaan. Momenteel kosten de tokens hier $0,06882 per stuk. 

Na het aanschaffen kun je de tokens direct staken voor een APY van 182%. Zo verdien je geld, zonder dat de token en het platform al zijn gelanceerd. Hiermee kun je het risico verkleinen en rustig afwachten hoe je crypto miljonair wordt. Neem snel een kijkje op de website en ondervind waarom Green Bitcoin een van de meest veelbelovende crypto is.

Nu naar Green Bitcoin

Smog (SMOG) – Succesvolle meme coin wil nog meer

Smog is eveneens een meme coin die is gelanceerd via een ‘fair launch’. Begin februari werd deze token gelanceerd op het Solana netwerk en was beschikbaar via de Jupiter exchange. Sindsdien is het alleen maar bergopwaarts gegaan. 

Na een initiële goede start met x10 rendementen daalde de koers wat in. Inmiddels is het project bekend onder zeer veel investeerders en heeft de Solana meme coin hype ervoor gezorgd voor een grote koersstijging. Zo steeg de SMOG koers de afgelopen week met meer dan 400%.

Veel van de investeerders worden aangetrokken door de indrukwekkende crypto airdrop. Het team achter Smog wil namelijk investeerders crypto miljonair maken via de grootste airdrop ooit op Solana. Hier hebben veel investeerders lucht van gekregen, waardoor de koers flink is gestegen.

Om mee te doen aan de crypto airdrop van Smog, moet je namelijk SMOG tokens kopen en staken. Hierdoor ontstaat er veel vraag en stijgt de koers. Daarnaast zijn er nog extra ‘quests’ te volbrengen voor een grotere buit bij de airdrop. Deze bestaan bijvoorbeeld uit het delen van berichten op social media, waardoor het bereik van deze crypto meme nog verder wordt vergroot.

Nu naar Smog

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Profiteer van Bitcoin bull run via staking platform

Bitcoin Minetrix is een zeer interessant project voor investeerders die geld willen verdienen aan de Bitcoin hype. Via het platform van Bitcoin Minetrix kun je namelijk Bitcoins minen door de native token (BTCMTX) te staken. Hiermee brengt Bitcoin Minetrix Bitcoin mining weer terug bij de particuliere belegger. We leggen je kort uit hoe dit werkt:

Door BTCMTX tokens te kopen en direct te staken, ontvang je speciale cloud mining credits. Deze credits kun je opsparen en uiteindelijk inzetten voor een deel hash power uit de cloud mining pool. De hash power representeert daaropvolgend een bepaald aantal Bitcoin mining tijd. Zo kun je dus via het staken bitcoins verdienen.

Door de Bitcoin bull run is dit project zeer bekend geworden onder investeerders. Dit heeft ervoor gezorgd dat de presale een ongekend succes is. Tot op heden is er al bijna $12 miljoen opgehaald en het einde is inmiddels in zicht.

Over twee dagen zal de 30e fase van de presale afronden en dit betekent dat je nog maar beperkte tijd hebt om de BTC tokens in de presale te kopen. Op dit moment kosten de tokens nog $0,0139 per stuk, maar dit zal snel stijgen na de eerste listing bij crypto exchanges. Pak dus je kans nu het nog kan en ga naar de website van Bitcoin Minetrix.

Nu naar Bitcoin Minetrix

Scotty the AI (SCOTTY) – AI crypto creëert hype in meme sector

Scotty the AI is een van veelbelovende opkomende crypto volgens menig crypto expert. Ook deze token is op dit moment te koop via een presale, die al meer dan $4,1 miljoen heeft opgehaald. Het tempo neemt in rap tempo toe, wat een indicator is van het vertrouwen onder investeerders.

Via het platform van Scotty the AI zorgt een Schots Terrier mascotte, met een beetje hulp van AI, ervoor dat de crypto sector een veiligere plek wordt. Gebruikers van het platform krijgen namelijk toegang tot tools waarmee ze fraude en scams kunnen detecteren.

De tools zijn nog niet allemaal gelanceerd, maar van twee opties kunnen traders al gebruikmaken: ScottyChat en ScottySwap. Via ScottySwap kunnen traders veilig en efficiënt hun tokens swappen voor veelbelovende crypto. Daarnaast kunnen traders met de ScottyChat chatbot onder meer gesprekken voeren over de cryptomarkt, handelssignalen instellen en het belangrijkste nieuws doornemen.

De tokens kosten nu nog $0,0083, maar deze prijs zal binnenkort stijgen. Wees er dus snel bij want de prijs zal binnenkort verhoogd worden en de investeerders stromen nu massaal binnen. Ga dus snel naar de website en bekijk waarom dit project ideaal is om crypto miljonair te worden. 

Nu naar Scotty The AI

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!