XRP voorbij: Altcoins op koers voor grotere marktwaarde in 2024

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Ondanks het algemene bullish sentiment op de cryptocurrency-markt heeft de Ripple-prijs (XRP) een beperkte beweging laten zien. Hoewel technische indicatoren en on-chain statistieken wijzen op een mogelijke bullish uitbraak, waren de prestaties van Ripple (XRP) matig, met minimale wekelijkse winsten en een daling op de dagelijkse grafiek.

Er zijn veel verschillende meningen en opvattingen over Ripple (XRP) en het toekomstige traject ervan, maar het is moeilijk om iets concreets te zeggen, zelfs met zo’n schat aan beschikbare gegevens. We kunnen echter een lijst bekijken met altcoins die mogelijk de benaderingen van de Ripple-waarde (XRP) zouden kunnen overtreffen.

ScapesMania: Toonaangevend casual gamen

Na een enorm succesvolle voorverkoop die 6,125 miljoen dollar aan financiering opbracht, bijna 18.400 houders trok en meer dan 60.000 volgers trok, was eindelijk het langverwachte beursdebuut van ScapesMania aangebroken.

$MANIA stapt in PancakeSwap, een populaire DEX op het Binance Smart Chain-netwerk dat bekend staat om zijn grote gebruikersbestand en liquiditeit. De handel begon met MANIA/WBNB en MANIA/USDT liquiditeitsparen. USDT is de belangrijkste bron van liquiditeit volgens de vraag van de gemeenschap. De debuuthandelsdag was opmerkelijk. De tokenprijs heeft veerkracht getoond, wat wijst op robuuste tokenomics en veelbelovende projectvooruitzichten.

Het aantal houders bleef in de eerste 24 uur stabiel op 18,41K, met een handelsvolume van $2,25 miljoen. ScapesMania domineerde onmiddellijk de Hot Pairs-lijst van DEXTools. Geen verdere uitleg nodig.

Waarom kiezen voor ScapesMania?

Vraagt u zich af waarom de community massaal naar ScapesMania komt?

Laten we de aantrekkingskracht ervan ontcijferen:

  • De tokenomics van $MANIA zijn zorgvuldig uitgebalanceerd met cliff en vesting. Een gestructureerd verwervingsschema is bedoeld om een evenwicht te bewaren tussen vraag en aanbod.
  • Het $MANIA-token dient voor het bestuur in de zich ontwikkelende DAO en fungeert als in-game valuta in het pilot-gamingproject. Communityleden kunnen ook tokens inzetten voor extra beloningen en deelnemen aan activiteiten voor meer tokens. Het team werkt actief aan het uitbreiden van de bruikbaarheid van het token, met plannen om nieuwe projecten te introduceren en de gebruiksscenario’s binnen het ecosysteem te vergroten.
  • Er is een solide promotiestrategie voor post-listing in het spel. Het team heeft zijn marketingtalent gedemonstreerd, wat blijkt uit het succes van de voorverkoop van meer dan $6 miljoen, het aantal 18,4K+ houders, de actief groeiende gemeenschap van meer dan 60K+ en een gemiddeld maandelijks verkeer van meer dan 75K+. Om het bereik van het project verder uit te breiden, test ScapesMania voortdurend nieuwe marketingkanalen.
  • Het slimme contract van het project heeft een goedkeuringsstempel gekregen van BlockSafu. Als houder kunt u vertrouwen op de inzet van het platform op het gebied van veiligheid.
  • ScapesMania wint terrein op belangrijke cryptoplatforms, ondersteund door steun van gerespecteerde influencers in het veld.

De weg voor ons

In een wereld waar casual gaming regels zijn, loopt ScapesMania voorop door slim te voldoen aan wat de markt vraagt. In tegenstelling tot andere projecten die te maken hebben met de verbinding met hun publiek, sluit ScapesMania aan bij de wensen van de gemeenschap: gamers genieten van hun favoriete tijdverdrijf terwijl de eigenaren profiteren van het succes van het ecosysteem.

Volgens Statista zal de casual gaming-industrie naar verwachting omhoogschieten naar 19,12 miljard dollar in 2027. Deze voorspelling markeert de niche als potentieel lucratief.

Nu de doelstellingen voor het genereren van fondsen zijn overtroffen, is het team nu volledig ondergedompeld in productontwikkeling. Om snel van start te kunnen gaan, werkt het project samen met de ontwikkelaars die in 2023 een prestigieuze subsidie hebben binnengehaald voor de categorie Metaverse/Gaming/NFT.

Gemeenschapsvertrouwen

De cryptogemeenschap gonst van het project op populaire platforms. Ze zijn enthousiast om zich bij ScapesMania aan te sluiten omdat ze de visie delen en er actief bij betrokken willen zijn. Walvissen merken dit ook op, met stortingen die al boven de $20.000 liggen.

Sluit je aan bij de ScapesMania-beweging

Het avontuur van ScapesMania begint nog maar net. Nu de casual gaming-industrie zich opmaakt voor exponentiële groei in de komende jaren, is er nooit een beter moment geweest om dit veelbelovende landschap aan te boren.

Weet je nog hoe gamingprojecten in 2021 een hoge vlucht namen? Welnu, de huidige hausse op de cryptomarkt zou een vergelijkbare kans op expansie kunnen bieden. Met een stabiele prijs na de notering en sterke initiële steun heeft de munt zijn veerkracht al bewezen.

Waarom wachten? Onderneem vandaag nog actie! Verzeker uw plek op een potentieel lonende reis – pak nu uw $MANIA-tokens op PancakeSwap.

>>> Sluit je aan bij 18K-houders – Koop $MANIA op PancakeSwap: MANIA/WBNB, MANIA/USDT <<<

Cardano (ADA): Pionieren in een duurzaam blockchain-ecosysteem

Cardano (ADA) onderscheidt zich door zijn wetenschappelijke onderbouwing, waarbij de nadruk ligt op veiligheid en duurzaamheid met zijn Ouroboros proof-of-stake-algoritme. Ondanks de concurrentie onderscheidt het bedrijf zich door zijn toewijding aan peer-reviewed onderzoek. Wat de prijzen betreft zijn er duidelijke schommelingen, met projecties variërend van $0,8 in 2024 tot $1,13 tot $12,52 in de toekomst. Succes hangt af van het navigeren door de concurrentie en het innovatief blijven op het gebied van blockchain.

dogwifhat (WIF): Meme coin golf berijden

dogwifhat (WIF), een op Solana gebaseerde meme-munt, is sinds de oprichting in waarde gestegen, op de golf van de bredere piek in de meme-muntensector. De voorspellingen voor dogwifhat (WIF) lopen uiteen: sommige analisten voorspellen een stijging naar $3,97 volgend jaar, terwijl anderen een meer bescheiden stijging suggereren. De prestaties zijn sterk afhankelijk van het marktsentiment en de gezondheid van het meme-coin-ecosysteem, waardoor de toekomst onzeker wordt vanwege het speculatieve karakter van de markt.

Jupiter (JUP): Samenwerking en innovatie bevorderen

Jupiter (JUP) heeft een stijging van de tokenprijs gezien als gevolg van recente initiatieven gericht op het bevorderen van innovatie en groei binnen zijn collaboratieve ecosysteem. De positieve ontwikkelingen en nieuwe initiatieven hebben de interesse van beleggers gewekt, waardoor de waarde is gestegen. In de toekomst wil Jupiter (JUP) zijn ecosysteem uitbreiden en meer betrokken raken bij zijn gemeenschap, wat een optimistische kijk biedt. Het behouden van het momentum en het waarmaken van beloften in een competitieve omgeving zullen echter belangrijke uitdagingen zijn.

Sei (SEI): Navigeren door marktvolatiliteit

Sei (SEI) heeft een opmerkelijke rally doorgemaakt en is in slechts twee maanden tijd met 345% gestegen. Recente prijsbewegingen duiden echter op potentiële volatiliteit in de toekomst, met een potentiële daling van 18% als bepaalde weerstandsniveaus niet worden overschreden. De toekomst van Sei (SEI) hangt af van de marktomstandigheden en de algehele gezondheid van het cryptocurrency-ecosysteem.

Conclusie

De toekomst van Ripple (XRP) is op dit moment tamelijk onzeker. We hebben ons best gedaan om een redelijk deel van de munten te vinden die mogelijk de waarde van Ripple (XRP) in 2024 zouden kunnen overtreffen. Denk zoals altijd aan DYOR.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Announcement Group: https://t.me/scapesmaniaAnn

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!