Koopt Elon Musk Bitcoin? Data onthult meer BTC tokens in Tesla wallet – Kan Elon Musk crypto boosten?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Tesla heeft, op basis van gegevens uit zijn laatste rapport, zijn totale aantal Bitcoins verhoogd van 9.720 naar 11.509 BTC. 

Uit rapporten van het blockchain platform, Arkham Intelligence, blijkt dat Tesla sinds zijn laatste aankoop nog eens 1.000 extra Bitcoins heeft ingekocht. Elon Musk heeft tot vandaag toe nog geen reactie gegeven op deze speculatie.

Nu vraagt de markt zich af wat voor invloed de interesse van Elon Musk, de directeur van Tesla, voor invloed heeft op de Bitcoin koers en de rest van de crypto markt.

Kan interesse van Elon Musk Bitcoin een boost geven?

Crypto investeerders zijn erg benieuwd naar de hernieuwde interesse van Elon Musk in crypto, met name doordat zowel Tesla als SpaceX in bezit is van Bitcoins. 

Het is ook lastig te bepalen of Elon Musk iets te maken heeft met de stijging van Bitcoin, of dat het vooral komt door de interesse in de spot Bitcoin ETF. Maar als Musk nog steeds interesse heeft in crypto, dan zou de miljardair dit jaar nog een poging kunnen doen om meer BTC te kopen.

Bitcoin is de afgelopen maand met meer dan +50% gestegen, terwijl investeerders zich klaarmaken voor een mogelijke crypto ‘supercycle’, waarin Bitcoin meer dan $100.000 waard kan worden.

Bitcoin ligt vandaag boven de $67.000, terwijl zijn 30-daagse gemiddelde steeds harder begint te klimmen en binnenkort ondersteuning kan geven voor een verdere pump boven zijn All-Time High. De oude ATH van Bitcoin is deze week licht gebroken, maar volgende week zou Bitcoin boven de $70.000 kunnen vliegen.

Met de opkomende Bitcoin halving van 2024, de groeiende interesse in de spot Bitcoin ETF en Tesla’s Bitcoin holdings, kan Bitcoin dit jaar erg groot worden en misschien wel boven de $100.000 stijgen.

Wanneer Bitcoin een grote stijging meemaakt, presteren veel altcoins in verhouding nog veel beter. Hopelijk zou dan ook Dogecoin, de favoriete meme coin van Elon Musk, dit jaar naar de $1 kunnen stijgen. Hiervoor zou DOGE vanuit $0,168 nog bijna zes keer moeten toenemen in waarde, maar zou het daarmee wel een nieuwe All-Time High neerzetten.

Welke altcoins gaan exploderen terwijl Bitcoin stijgt?

Onafhankelijk wat de invloed is van Elon Musk’s interesse in Bitcoin op de crypto markt, kunnen altcoins meeliften wanneer Bitcoin stijgt. Meestal stroomt er veel kapitaal vanuit Bitcoin naar grote altcoins en tot slot naar kleinere altcoins, die door dit volume kunnen exploderen in waarde.

In dit deel van het artikel kijken we naar 4 kleine crypto’s met potentie om binnenkort een grote influx van kapitaal te krijgen en te exploderen in waarde. Door deze altcoins nu in te slaan, zou je portfolio binnenkort behoorlijk kunnen groeien.

Green Bitcoin (GBTC) – Profiteer op duurzame wijze van Bitcoin koers

Green Bitcoin (GBTC) is een nieuw alternatief voor Bitcoin dat kan profiteren van zowel de Bitcoin halving als de Dencun upgrade van Ethereum, gepland op 13 maart. Green Bitcoin maakt als ERC-20 token gebruik van Proof-of-Stake en is daarom energiezuiniger en efficiënter dan Bitcoin met zijn Proof-of-Work (mining) mechanisme.

Naast een traditioneel staking mechanisme, maakt GBTC ook gebruik van een gamified staking mechanisme. Zo kun je nog grotere staking beloningen verdienen door de Bitcoin koers te voorspellen.

Je kunt GBTC kopen in de presale voor $0,06882 per token, met de keuze om tijdens de presale te staken voor een APY van 164% per jaar. Zo verdien je GBTC al voordat de token gelanceerd wordt op exchanges.

Green Bitcoin is niet alleen een erg interessante cryptomunt, maar biedt ook een tweede kans voor mensen die de pump van Bitcoin hebben gemist. Daarnaast kan de altcoin een boost krijgen van de Bitcoin halving en de Ethereum Dencun upgrade die het netwerk nog efficiënter kan maken.

Nu naar Green Bitcoin

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Stake crypto en mine Bitcoin tegelijkertijd

Een andere altcoin die mee kan liften op de Bitcoin halving is Bitcoin Minetrix (BTCMTX), die in de presale te koop is en bijna is uitverkocht. Met deze mining crypto is het mogelijk om Bitcoin te minen via de cloud.

Bitcoin Minetrix heeft een innovatief model bedacht waarmee gebruikers als het ware gratis kunnen minen via de cloud. Door BTCMTX te staken, krijg je de mogelijkheid om passief mining credits te verdienen, waarmee je met een enkele investering kunt blijven minen.

Je kunt BTCMTX) kopen voor $0,0139 in de presale, met de mogelijkheid om vroegtijdig te staken voor beloningen. Nadat de token wordt gelanceerd, zal het stake-to-mine mechanisme van start gaan en zul je kort daarna Bitcoins kunnen minen via de cloud.

Bitcoin Minetrix biedt de mogelijkheid om vóór de Bitcoin halving te beginnen met het minen van Bitcoin, waardoor je kunt profiteren van de hogere block reward. Daarnaast kan de altcoin ook meeliften op de Bitcoin koers, die richting het eind van dit jaar nog hoger  zou kunnen worden.

Nu naar Bitcoin Minetrix

Smog (SMOG) – Solana meme coin hype stijgt naar recordhoogtes

Op dit moment zijn meme coins ook nog razend populair, dit zagen we ook bij de nieuwe meme coin Smog (SMOG), die de afgelopen week met +400% is gestegen. Toch zien veel experts nog genoeg ruimte voor deze meme coin om nog verder te groeien.

Smog is een meme coin die binnenkort de grootste airdrop op Solana zal doen. Hoewel de meme coin oorspronkelijk gelanceerd is op Solana, heeft het ook een wormhole naar Ethereum gedaan. Hierdoor is het mogelijk om SMOG te staken voor een APY van +42% en extra voordelen.

Je kunt SMOG kopen via Jupiter en de officiële website. Door SMOG te kopen en te staken, krijg je 10% korting op de actuele prijs, een APY van 42% en verdien je airdrop punten, waarmee je deel van de airdrop nog groter zal worden.

Een andere manier om airdrop punten te verdienen is door SMOG vast te houden en door quests te voltooien op het platform Zealy. Hierbij verdien je punten door socialmediaposts te delen, officiële websites te bezoeken en je eigen Smog memes te creëren.

Nu naar Smog

Sponge V2 (SPONGE) – Nieuwe meme coin lift mee op hype

Een meme coin die steeds meer aandacht begint te trekken is Sponge V2 (SPONGE). Deze meme coin ging vorig jaar x100 voordat het zijn nieuwe V2 variant lanceerde, die dit jaar sinds lancering meer dan 6x in waarde is gestegen.

Sponge V2 krijgt steeds meer aandacht, omdat de hype rondom de lancering van zijn nieuwe Play to Earn game aan het toenemen is. Met deze crypto game zal het mogelijk zijn om, gebaseerd op je score, extra SPONGE te verdienen.

Sponge V2 kan gekocht worden via de officiële website en gestaked voor een indrukwekkende APY van 179%. Sinds zijn lancering zit Sponge V2 in een stijgende trend, die met de huidige meme crypto hype niet lijkt te keren.

Naast de hype rondom meme coins, wordt Sponge V2 zelf steeds populairder nu de lancering van zijn crypto game dichterbij komt. Dit spel kan ervoor zorgen dat de meme coin viraal gaat. Het is daarom nog niet te laat om te investeren in SPONGE.

Nu naar Sponge V2

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!