Wees er vroeg bij! Bitbot is de populairste nieuwe crypto met het potentieel om 100x te stijgen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Terwijl trading bots op Telegram hun weg vinden naar de markt voor crypto, genereren projecten als Bitbot aanzienlijke interesse van investeerders. Cyberbeveiliging is een prominent onderwerp in 2024 en Bitbot is momenteel een van de populairste nieuwe crypto’s om in te investeren omdat het dit probleem aanpakt.

Terwijl de Bitbot presale fase 4 bereikt en al een bedrag van $796k heeft opgehaald, houden steeds meer handelaren het project in de gaten vanwege het investeringspotentieel. Dit is waarom het project zijn stempel op de markt drukt.

Waarom Bitbot een uitstekende aanvulling is op een handelsportfolio

Bitbot is gemaakt om gewone handelaren de veiligheid, het gemak en de toegankelijkheid te bieden die ze bij het investeren echt nodig hebben. Jarenlang beschikt de markt voor crypto over een overvloed aan instrumenten en middelen die alleen institutionele beleggers ten goede kwamen, waardoor het voor gewone handelaren moeilijk is om hetzelfde niveau van kansen te benutten.

De recente introductie van een nieuwe crypto exchange van Revolut die zich expliciet richt op ‘geavanceerde handelaars’ zal bijvoorbeeld niet noodzakelijkerwijs voor iedereen gebruiksvriendelijk zijn. En er zijn geen plannen om het soort non-custodial assets te bieden waar mensen op kunnen vertrouwen. Dat is waar Bitbot in beeld komt.

Bitbot onderneemt actie om activa te beveiligen

Handelaren zullen profiteren van beveiliging op institutioneel niveau, ondersteund door Knightsafe. De non-custodial aanpak van Knightsafe betekent dat handelaren altijd volledige controle over hun activa zullen hebben, waarbij geld pas wordt overgemaakt zodra de transactie is voltooid.

De veiligheid in de keten van het project omvat ook anti-MEV- en anti-rug functies die de blootstelling aan rug pulls en MEV-aanvallen, die de transactiekosten kunstmatig oppompen voor financieel gewin, helpen verminderen.

Een blik op de voordelen van het BITBOT token

Investeren in het Bitbot project betekent dat handelaren via het BITBOT token toegang krijgen tot verschillende voordelen. Om te beginnen kunnen beleggers deelnemen aan een inkomstenaandeel, waarbij ze 50% van de handelskosten van de bot verdienen alleen al voor het vasthouden van het token. Bovendien krijgen houders ook exclusieve toegang presales, exclusieve airdrops, bestuurs- en stemrechten en toegang tot exclusieve privéchats met handelsexperts. En dat komt natuurlijk allemaal bovenop het potentieel van Bitbot voor de stijging van de prijs van het token.

Bitbot prijsvoorspellingen voor het komende jaar

De verwachting is dat de markt voor crypto in 2024 een bull run zal kennen, gedeeltelijk beïnvloed door de verwachte Bitcoin halving. Beleggers moeten de tools omarmen die nodig zijn om van deze situatie te profiteren. Bitbot organiseert een weggeefactie van $100.000, waarbij 100 supporters elk $1.000 aan BITBOT winnen.

Op basis van het ecosysteem van Bitbot, de financiële prikkels en de huidige markttrends verwachten sommigen dat het project tijdens de bullmarkt van 2024/2025 100x in waarde zal stijgen. Dat zou neerkomen op een prijs van $2, vergeleken met de uiteindelijke presale prijs van $0,0200.

Crypto projecten zoals Bitbot zullen steevast profiteren van de verwachte stijging van Bitcoin, wat er ook voor zal zorgen dat altcoins in een bullrun op de markt terechtkomen.

Deze x100 winst zal waarschijnlijk worden veroorzaakt door de superieure technologie van Bitbot ten opzichte van rivalen zoals Unibot en Banana Gun. Deze projecten hadden vorig jaar te kampen met ernstige cyberproblemen, waardoor de waarde met respectievelijk 40% en ruim 90% daalde. Tegenwoordig slaagt de marktkapitalisatie van Unibot er nog steeds in om rond de $50 miljoen te blijven, en is Banana Gun gestegen naar $75 miljoen. Dit is een goed voorteken voor Bitbot, omdat de non-custodial technologie het in een klasse boven deze concurrenten plaatst.

Toonaangevende trading bot op Telegram voor 2024

Hoewel er andere trading bots op Telegram op de markt zijn, verschillen de tools en diensten van Bitbot. Handelaren zijn enthousiast over de routekaart van Bitbot, die het succes van de presale stimuleert.

Terwijl de stukjes op hun plaats blijven vallen tijdens fase 4 van de Bitbot presale, staan steeds meer beleggers die investeren in crypto in de rij om een stukje van het populairste nieuwe token voor 2024 te bemachtigen.

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van BITBOT-tokens.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!