SHIB pumpt 60% in 24u, bereikt hoogste punt in 2 jaar – Kan Shiba Inu 1 euro worden en jou crypto miljonair maken?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

We zitten momenteel in een ‘meme coin mania’ en over de gehele markt zijn meme coins met grote percentages aan het stijgen. Shiba Inu is de leider van deze gekte en heeft ongekende stijgingen meegemaakt in de afgelopen dagen. Door deze stijging zijn er zeker hier en daar weer een crypto miljonair bijgekomen.

In dit artikel zullen we alles omtrent de meme coin gekte bespreken. Ook geven we antwoord op de vraag: kan Shiba Inu 1 euro worden? We bespreken daarnaast ook nog een aantal alternatieven in geval SHIB zijn grootste stijging achter de rug heeft.

Shiba Inu koers analyse

Shiba Inu is in augustus 2020 op de markt gelanceerd. In oktober 2021 werd vervolgens het all-time high (ATH) van $0,00008616 behaald. Dit was een stijging van bijna 150 miljoen procent vanaf de koers tijdens de initiële notering. Het is Shiba Inu in het verleden dus al zeker gelukt om zijn vroege investeerders crypto miljonair te maken.

Momenteel zit de koers in een constante stijging, op het moment van schrijven is de koers met 53% gestegen in de afgelopen 24 uur. De token staat nu op $0,0004078, dat ongeveer 50% van het ATH is.

De cijfers over de afgelopen 24 uur geven het bullish sentiment van de Shiba Inu koers niet helemaal correct weer. Op het moment van schrijven is de koers met 280% gestegen in de afgelopen week, en met een verbluffende 313% in de afgelopen twee weken. In de afgelopen 30 dagen is de koers zelfs met 343% gestegen.

Shina Inu koers geschiedenis. Bron: CoinGecko

Dit is erg indrukwekkend, als we kijken naar de geschiedenis van Shiba Inu. De koers heeft namelijk bijna stil gestaan na het bereiken van het ATH in 2021. De stijgingen zijn pas ingezet aan het einde van februari. Veel investeerders vragen zich af waar deze stijgingen vandaag komen. 

Shiba Inu koersstijgingen – Kan Shiba Inu 1 euro worden?

Allereerst kunnen we kijken naar het algemene marktsentiment, met name naar de aankomende crypto bull run. Het lijkt erop dat verschillende digitale bezittingen, zoals NFT’s en meme coins, de cyclus van de bull run volgen. Nu de Bitcoin (BTC) koers in een opwaartse trend zit en de Bitcoin halving voor de deur staat, verwacht de crypto wereld een nieuwe bull run. Shiba Inu zal dan ook ongetwijfeld mee gaan. 

Shiba Inu staat momenteel op de tiende plaats qua marktkapitalisatie op CoinMarketCap. De marktkapitalisatie is bijna $23 miljard na de stijgingen van de afgelopen tijd. Hierdoor is Shiba Inu de top 10 weer binnengedrongen. Hierdoor komt SHIB steeds dichter bij de grootste meme coin op de markt: Dogecoin met een marktkapitalisatie van $27 miljard. Misschien gaat het in de komende tijd toch de naam als ‘Doge killer’ waarmaken. 

Een andere belangrijke factor is de toegenomen koop neiging in de markt. Volgens Spot-On-Chain kocht de oprichter van MakerDAO, Rune Christensen, onlangs 7,41 miljard SHIB ter waarde van 100K USDC op 1 maart. Dit kan de reden zijn voor de initiële stijging van 60%. Kort daarna kocht hij opnieuw 17,629B $SHIB met 400K $USDC, wat leidde tot een stijging van nog eens 20%.

Het Shibarium kan ook geholpen hebben bij de stijgingen. Deze Layer-2 oplossing heeft een grote toestroom aan on-chain activiteit meegemaakt. Aan het einde van februari vonden er meer dan 3,4 miljoen transacties plaats. Op hetzelfde moment kwam er een behoorlijke piek in de burn rate van SHIB-tokens. Toen werden er in 24 uur meer dan 68 miljoen tokens geburned. 

Tot slot kwam onlangs ook het nieuws naar buiten dat de Shib Name Service (SNS) 1.1 versie zijn debuut zal maken. Dit programma zorgt ervoor dat houders gepersonaliseerde tokens kunnen krijgen. Gebruikers kunnen hun Web3 identiteit personaliseren met gamertags en cijfers. De eerste stap hierin zal op 1 november 2024 plaatsvinden. 

Welke opkomende meme coins gaan stijgen en maken je crypto miljonair?

Het lijkt er dus op dat Shiba Inu nog veel meer kan stijgen in de komende maanden. Maar kan Shiba Inu 1 euro worden? Hiervoor zou de marktkapitalisatie met zulke grote procenten stijgen dat dit misschien onmogelijk lijkt. Het lijkt er ook op dat veel andere meme coins het voorbeeld van de bekende crypto memes zullen volgen.

Smog ($SMOG) – Vurige nieuwe Solana meme crypto

De nieuwe Smog ($SMOG) token zet de meme coin sector in vuur en vlam. Begin februari is de Smog token gelanceerd op de Solana blockchain via een ‘fair launch’. Op deze manier was de token voor iedereen tegelijk beschikbaar. Deze nieuwe meme coin met draken thema komt op het perfecte moment. De huidige hype binnen de meme coin sector werkt als een katalysator voor de koers. Daardoor heeft deze token onlangs zijn ATH weer verbroken, wat nog meer investeerders naar de token trekt.

Bij het staken van de $SMOG token krijg je toegang tot de ‘Dragons Court’. Dit is een exclusieve crypto community waar leden toegang krijgen tot de innovatieve crypto airdrop campagnes van Smog. Zo krijg je door het staken van $Smog tokens airdrop punten. Daarnaast kun je nog extra punten verdienen via speciale ‘quests’, waarmee je een groter deel van de airdrop voor jezelf kunt claimen.

De toekomst van dit project wordt ook bepaald door de tokenomics en de roadmap van het project. De tokenomics leggen de focus op marketing, airdrop-beloningen, liquiditeit en zowel CEX als DEX-noteringen. De roadmap geeft hints naar uitbreidingen naar meerdere blockchains. Zo wil het project zichzelf ook vaststellen in de toekomst. Wij raden het aan om in te stappen in $SMOG voordat de airdrop campagnes nieuwe crypto miljonairs zullen maken. 

Koop Hier $SMOG

Scotty the AI ($SCOTTY) – Nieuwe AI-crypto meme met technologische superioriteit

Momenteel is kunstmatige intelligentie een veelbelovende technologie, die een steeds grotere rol gaat spelen in ons dagelijks leven. De ontwikkelaars van Scotty the AI ($SCOTTY) maken een ontzettend innovatieve combinatie. Ze willen namelijk blockchaintechnologie en AI combineren om investeerders te ondersteunen bij het opsporen en optimaliseren van hun trades. 

Bij dit project staat $SCOTTY token centraal. Deze token is gebaseerd op een zwarte Schote Terriër die het crypto universum gaat beschermen tegen scams en fraude. Met behulp van AI wil Scotty the AI zorgen voor een veiligere omgeving voor traders. De $SCOTTY token zal de native token worden binnen dit ecosysteem.

Binnen het ecosysteem bevindt zich bijvoorbeeld een programma dat ontworpen is om transacties te analyseren. Hiermee kunnen investeerders hun eigen trades optimaliseren. Het programma kan echter ook verdacht gedrag en mogelijke fraude opsporen. Binnen het ecosysteem zullen er ook drie extra features te vinden zijn: Scotty Chat, Scotty Staking en Scotty Swap.

Met de Scotty chat kunnen investeerders trades met elkaar bespreken. Zo kunnen beginnende investeerders veel leren van ervaren handelaren, wat goed is voor de community. Scotty Staking is ontworpen om pump-and-dump scenario’s te voorkomen, zo wordt de toekomst van het project ook vastgesteld. Met Scotty Swap kunnen gebruikers AI-aangedreven tokens verwisselen. Dit wordt ook geoptimaliseerd voor zo laag mogelijke transactiekosten. 

In de huidige presale is al meer dan $2,4 opgehaald in een korte periode. Veel investeerders zien dus in dat dit project veel kans heeft op nieuwe crypto miljonairs te maken. Wacht dus niet langer met het aanschaffen van $SCOTTY.

Koop hier $SCOTTY

Sponge V2 ($SPONGE) – Crypto meme met x100 potentie

Iedereen kent het succesverhaal van de Sponge token wel. In 2023 wist deze op SpongeBob SquarePants gebaseerde crypto meme zijn vroege investeerders winsten van wel x100 op te leveren. Het team van Sponge wil dit gaan herhalen met de nieuwe en verbeterde Sponge V2 ($SPONGEV2). Het lijkt erop dat dit ze gaat lukken.

Het Stake-to-Bridge systeem is begin februari succesvol afgerond. Alle V1 tokens zijn overgezet naar V2 tokens. Daarna is de token gelanceerd op Polygon en Uniswap. Dit is nog maar het begin, het team is hard aan het werk om de token op zoveel mogelijk exchanges te noteren. Het allerlaatste nieuws hiervan wordt altijd zo spoedig mogelijk op X gedeeld. Op het moment dat Sponge openbaar gaat op meerdere exchanges, zullen de winsten waarschijnlijk gigantisch zijn.    

De nieuwe Sponge V2 komt ook met verbeteringen. Allereerst is het stakingmechanisme geüpdatet, waar de APY nu dynamisch wordt bepaald. Dit is gebaseerd op de hoeveelheid gestakede tokens en de periode van staken. Momenteel staat de APY op een indrukwekkende 245%

De nieuwe Sponge V2 token heeft daarnaast extra utility gekregen. Sponge V2 wordt namelijk de native token van een nieuwe Play-to-Earn racegame. Spelers strijden in dit spel om een plek op een wereldwijde ranglijst. De leiders van deze ranglijst ontvangen beloningen in de vorm van Sponge V2. Wij verwachten dat Sponge V2 erg groot kan worden in de toekomst en heeft zeker de potentie om de eerste versie te evenaren, dan wel te overtreffen.

Koop Hier $SPONGEV2

Meme Kombat ($MK) – Crypto meme met echte utility

Het wordt utility is iets wat vaak genoemd wordt bij meme coins. Maar voornamelijk omdat ze dit altijd missen. De ontwikkelaars van Meme Kombat ($MK) willen deze standaard doorbreken. Ze hebben een meme coin ontwikkeld die de native token zal zijn van een ecosysteem dat bomvol zit met utility.

De ontwikkelaars hebben op drie verschillende manieren utility toegevoegd aan deze meme coin. Laten we beginnen met de Meme Kombat Battle Arena. In deze speciale arena zullen crypto meme personages gevechten tegen elkaar uitvoeren. Alle gevechten worden gegenereerd door AI. Zo is geen gevecht hetzelfde en zijn alle uitslagen transparant. Gebruikers kunnen tegen elkaar of tegen het spel wedden op de uitkomsten van deze gevechten. De winsten zullen uitgekeerd worden in $MK.

Gebruikers kunnen hun $MK vervolgens staken voor een passief inkomen. Dit gaat samen met een APY van maar liefst 150%. Zo kunnen gebruikers door het combineren van staken en spelen in de Battle Arena ongekende winsten maken. Als laatste is het team ook bezig met het ontwikkelen van NFT’s. Deze kunnen verhandeld worden met $MK tokens. 

Door deze vormen van utility heeft Meme Kombat ontzettend veel aandacht gekregen. De token heeft zijn presale bijna afgerond, op het moment van schrijven heb je nog maar 4 uur de kans om $MK in de presale te kopen. Als de token genoteerd wordt op een beurs, zal de koers ongetwijfeld stijgen.

Koop Hier $MK

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!